"Дневникът 34" - една година заедно

• 13 860
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Хе-хе  Laughing,разсмяхте ме JoyБомбе ще ме прощаваш но все се каня да те питам тези на аватара твои ли са  Embarassed Mr. Green.Най-вече мъж ми се загледа и пита Crazy
Айде стига спам от мен,че Миранди ще ме бие Wink

# 91
Хе-хе  Laughing,разсмяхте ме JoyБомбе ще ме прощаваш но все се каня да те питам тези на аватара твои ли са  Embarassed Mr. Green.Най-вече мъж ми се загледа и пита Crazy
Айде стига спам от мен,че Миранди ще ме бие Wink
Мои са Blush

# 92
Здравейте прекрасни  Hug
от днес съм отново на работа и започнах тридневното лунуване  #Crazyдо тук съм супер,ще видим утре  ooooh!

# 93
Аз след 3-те бисквитки не съм хапвала... сега ще хапна малко кис.мляко с овес.ядки Crazy

# 94
За сега съм без прегрешения,надявам се за дълго време Whistling.
Бомбе  Peace Hug.

# 95
Цитат
Лея добре ти е хапването,спор няма.Колко свали до сега и с тази диета ли
1 кг за 20 дни Embarassed
Не ям сладко, пържено и тестено и гледам всеки ден да хапвам различни неща - това ми е диетофилософията (:
Днес ядох салата от зеле и моркови, две кивита, пилешко месо, бобена салата, ядки, сега ще хапна едно млекце или нещо друго и преди да си легна (към 1-2), ще изпия едно чайче.

Само че ще се наложи да пия антидепресанти, пък сред най-разпространените странични ефекти е пълнеенето. Sad Дано при мен го няма този.. Praynig

# 96
  • Cacao Land
Отчет ли давате вече,а... Сутринта хапнах малко мюсли с пр. мляко; обядът ми беше разделен на две- веднъж едно като 'десертче' направено от слепени овесени ядки, семена и плодове, и по-късно една филия ръж хляб (от клисавия) с лютеница и 'Филаделфия'. Следобеда хапнах 1 портокал и 2 мандаринки (едната беше с големина на орех). Вечеря- морокански кус кус с риба тон, много салата, горчица и малко 'лека' майонеза.
Тренирах около 40мин.

Лея, 1кг за 20 дни е супер, предвид сегашното ти тегло. За депресията силно и искрено ти препоръчвам спорт, разходки на чист въздух и много рибено масло.

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 23:12 от Chocolata

# 97
от рибеното масло се качват кг-и също Peace
шоколадче, ще ми обясниш ли за пилатеса какво представлява  bouquet и има ли от къде да си дръпна упражненията newsm78

........защо всеки път като ям кис.мляко се подувам като слон (корема ми) ooooh!

# 98
  • Cacao Land
Иле, едно време това с рибеното масло беше много популярно, но вече е мит. Давали са го по принцип против липса на апетит. Сега даже го дават като помощно средство за отслабване. Аз съм го пила много често, последния път (преди да си дойда за празниците в БГ) го пих 6 месеца без прекъсване и даже съм позаслабнала. Скоро ще го почвам пак Peace

ПРОИЗХОД

Методът носи името на своя основател Джоузеф Пилатес – американец от немски произход и танцьор по призвание. Програмата е разработена през 20 – те тодини на двадесети век, с цел да се помогне на хората да разберат и усещат връзката между тялото и съзнанието. Упражненията са средоточени върху развитието на гъвкавостта и силата на цялото тяло без натрупване на телесна маса.

ПРЕДИМСТВА

- Изпраавяне на стойката
-Подобравайки видимо стойката ще създадете силен и гъвкав пояс и безупречно изглеждащ корем, мечтата на всяка дама. Можете да постигнете идеален баланс на своята мускулатура.
-  Възтановяване след бременост. В случая упражненията са по – специфични. Този метод стимулира и активизира кръвообращението. Спомага за премахването на хронична болка и бързото възтановяване. Работи се предимно със собствените тежести на тялото, кото по този начин мускулите стават деликатно оформени. Упражненията освобождават от стреса и напрежението. Съществува и програма за практикуване на пилатес и по време на бременност.

източник: http://www.nonblond.com/mambo/index.php?option=com_content&t … =33&Itemid=30

Горещо ти препоръчвам тази тренировка на Мари Уиндзор като за начало: http://www.seedpeer.com/details/489394.html

# 99
  • София
Здравейте , Дневничета!
Да се отчета за днес - по режим ми беше въглехидратен ден. До обяд само чай и кафе , защото нямах време за друго . На обяд задушени картофи , следобяд 2 портокала, 2 ябълки , 2 чая, а за вечеря варени картофи с малко сирене и една препечена филийка за разкош плюс чаша червено вино. А после може още една чаша , за да наваксам течностите за деня Joy Joy
Утре ще се възнаградя за резултата от двете седмици и ще си ям каквото ми се иска.
Сега ще се огледам за някаква гимнастика да си дръпна , че тая дето си я бях свалила някъде изчезна из компютъра.
Приятна вечер на всички Дневничета! Hug

# 100
шоколадче, може и да е мит но може и да не е-индивидуално е...
благодаря ти за инфото но втория сайт ми е забранен и не се отваря. Confused
лиде браво   bouquet

# 101
                                           Добро утро!

Вчера за вечеря хапнах хубава бяла риба Heart Eyes Mr. Green със салата от моркови.
Вие що така се губите-сигурно спите Blush
Желая ви хубав ден  bouquet

# 102
  • при моите деца .....
Добро утро!
Идвам да ви споделя радостната новина
резултат от диетите ми от 01.10.2007 г. до вчера - -11 кг.
Много съм щастлива, със самочувствие, бях си поставила за цел 64 кг., а сега съм 63, та вече се замислям за 59 (ръст 172)
Та след минутите за реклама да ви пожелая хубав ден!

# 103
Добро утро прекрасни wavey wavey wavey

Как е настроението, моето е лунно Laughing Laughing Laughing

b_ivanova smile3501 страхотен резултат, само така Peaceсегас ги задръж тези кг, пък после пак сваляй, че да не направиш като мен Embarassed Embarassed Embarassed

игуанка мерси за чайчето и фреша мммммммммм вкусотия smile3525

Бомбе ама верно си "бомба" bombs smile3501 smile3501 smile3501 искам и аз така ама нъцки Crossing Arms

Шоки менюто ти както винаги е мммммммммммм и нестандартно/за мен де Wink/ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лея капка по капка вир става, нали знаеш  Peace

Вале това с цветята е оле мале, ама да беше само то #Crazy #Crazy #Crazy толкова са изобретателни, че можеш спокойно да полудееш Laughing

pipy
успех с лунуването  Peace

Скорпе пак много работиш ей, тиквен медал ще има ли newsm78 Laughing Wink Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 09:24 от galiq_82

# 104
  • София
Добро утро, Дневничета!
Днес пак се измерх и съм си колкото вчера. Ще се меря пак чак другата седмица, че като има разлика надолу е по-приятно. Днес съм си решила да ям каквото си искам , но досега само 1 ябълка съм хапнала и от чайчето на Илето! Hug
b_ivanova   smile3501 браво резултата ти е страхотен - при този ръст това тегло ти е супер!
Лек и приятен ден на всички! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт