"Дневникът 34" - една година заедно

• 13 860
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мими, аз като видях, че за три месеца си сваляла по 35 кила и онемях.

Аз след раждането също свалих къде там, ама за година.
Ти ме оцъкли, просто Shocked

Значи, няма повод за лошото ти настроение, за което споделяш по-нагоре в темата, а просто си мисли,че ти можеш.
Защото ти наистина можеш.
И ще се справиш.
Може и да си разказвала как си постигнала резултата, аз съм пропуснала, та - я кажи с две думи.
Ако е само една - "глад", не казвай нищо Mr. Green

Всъщност, що пък да не казваш, аз не зная как може да се гладува 3 месеца.Ако знаех, сега нямаше пак да свалям вече сваляни кила.
Ох! ooooh!

# 136
Абе кво ми завиждате за циците бе....знаете ли към проблем имам.....не мога да си намеря сутиен, тежат, като ям ми се събира храна отгоре Joy....абе по-добре да са по-малки....

Хапнах домат, яйце, бонус, кашкавал и шунка.

# 137
  • София
Циците на мен лично вече ми тежат. Откакто се налях, сложих допълнително обем и се притеснявам,че ще се изгърбя Joy
Ако чашка F ви ориентира #Crazy

# 138
Smile! благодаря ти сладур  Heart Eyes Считай се за официално вписана в "Корпуса за бързо реагиране" от мен  Hug Hug Hug
Мацки ама таз диетка никак не е лоша - нема яйца до изнемога  Mr. Green нито само месо без силаж  Crazy нито пък само кисело мляко за остъргаж  Joy Joy Joy Ще си изкарам каквото съм подкарала в момента и къмто февруари може и да я изкарам - за смяна на режима ако не за друго  Crazy
mimi@avi а само от тоз "потоп" колко свали  Praynig щото на мен наистина ми требе потоп да почне свалянето таз година, че нещо неФърФи  ooooh! ooooh! ooooh!
Абе кво ми завиждате за циците бе....
па как нема а ти завиждаме - той и на валчето мъжо завижда .... ама на твоя мъж  Joy Joy Joy

# 139
  • София
Моят мъж пък каза, че циците ми вече му комплексирали ръцете Joy

За задните си части няма да коментирам, там положението е тотален шаш и паника #Crazy Joy

# 140
Scorpi,ти какъв резултат отчете след житната,доволна ли си  Heart Eyes

# 141
mimi@avi а само от тоз "потоп" колко свали  

Ами аз само 1 ден устисках. Хареса ми, защото прилича на Страхотната, а тя наистина е страхотна. Но нещо много гладна бях на тази и не издържах.... Cry

И сега това ми е дилемата: Страхотната, Потопа или Скарсдейл. До утре обаче трябва да я реша, щото ще се превърне в драма...

# 142
Момичета реших!
Ще правя Скарсдейл.
Другите режими, които ми допадат са близки или същите до това, което правих 2 месеца.
Скарсдейл съм я правила веднъж-миналата година, май по това време беше, не помня и много килограми разкарах.
Ако след 5-6 дни няма резултат - пак ще съм пред дилема...

# 143
jedira с житната свалих за 5 дни 2 килца, ама бяха новогодишни и затова си мисля, че беше така скоростна работата  Wink от тези 5 дни обаче 2-та бяха на грухана пшеница дорде си намеря житото за покълване - то пък с него голямо дъвкане падна направо ме заболя ченето - честно  Peace - може и аз да не съм го варила достатъчно пък знам ли  Laughing Laughing Laughing
mimi@avi аз преди време от Скарсдейла нищо не свалих - остана ми само вкусът на грепфрут рано-рано сутрин - не ми беше много на 6  Mr. Green, а от страхотната бях доволна - правих я лятото тъй че и това може да е имало значение - със страхотната галатейка беше свалила много ама тя зачезна някъде и от нова година само веднъж се е появила.
галатейоооооооу само да съ появиш отново щтъ ти скъсъм ушити дъ знайш  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil забрави ни мари  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Мацки оставям ви, до утре, дано по-скоро намерят пустото му й зарядно за лаптопа, че да мога и от вкъщи да се включвам иначе изтървам купона  Crazy и щот съм и любознателна де  Mr. Green

# 144
ох момичета
пак се освиних, качила съм още едно кило
имам чувството че пълнея с всеки изминал ден
не знам какво да почна но Дюкан не е за мен...
 #Cussing out

# 145
каприсче удари един размисъл над тоз "потоп" и виж дали да не го спретнем от февруари  Peace

# 146
skorpeee гладна съм бе жена! такова чудо не е било
цял ден се въртя около и в хладилника
докато бяхме навън на разходка беше добре ама като се върнахх... ах леле майко
ако не направя нещо в най-скоро време ще се върна в групата на 7-чките Sick

# 147
Циците на мен лично вече ми тежат. Откакто се налях, сложих допълнително обем и се притеснявам,че ще се изгърбя Joy
А, забравих да кажа за изгърбването Joy

# 148
klone, bombe, разбирам ви прекрасно и аз искам по-малки ама няма  Crazy то май всеки иска к'вото нЕма

# 149
А, забравих да кажа за изгърбването Joy
Знам за какво говориш,ооо,знам   smile3521
По едно време бях стигнала до Е,но сега,слава богу,като поотслабнах намалих до 75С  Blush

Общи условия

Активация на акаунт