LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 524
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 710
....  станаха 7 неполучени, заради въпросния ADIDAS.

Не съм аз най-зле значи  Peace бях се притеснила - имам три неполучени колета, освен това вчера и днес направих по една поръчка, утре ще пусна още една  Tired Смятам, че напълно отговарям на описанието "Като луд с картечница".  Mr. Green

# 1 711
Това ни е проблема...подлагаме всичко на съмнение
аз имам адидас от ларедут.....за 25Е ....ей сегичка ще изровя линк
вече половин година си ги нося...не са мръднали...леки са, удобни са....да произведени са в Китай...и какво...предишните ми бяха произведени във Виетнам....съдрах ги от носене....сега ги ползвам за пантофи вкъщи....че са ми удобни, а на нищо не приличат
Аз нещо не разбирам-хем не са мръднали, хем на мищо не приличат.Не го разбирай като заяждане, наистина те разбирам newsm78 newsm78 newsm78

Според мен става дума за два различни чифта - от Китай и от Виетнам.

ooooh!
Виетнамските ги носих 6 години...и една за пантофи
Тези ги нося от 6 месеца...удобни са си като адидас
който е носил ще ме разбере....
аз лично веднъж реших да пробвам рънърс....след адидас...забрави...
съжалявам но не намерих линк към моите...едни бели с оранжеви лентички
бяха в бутика ...ще ви ги снимам утре

# 1 712
  • Варна
30675-нова колекция,работи

# 1 713
  • София
Моля за малко помощ.Направих регистрация избрах си нещата , но след като въведа номера на картата и трябва да ме прехвърли системата към 6-та последна стъпка и излиза някакво съобщение за някакъв номер за SMS , не знам френски и не мога да разбера какво се случва.Предполагам , че е някакъв номер в регистрацията или е трябвало да сложа някъде отметка.Кажете какво да правя

При регистрацията си избрала, че искаш да те уведомяват със смс, а тази услуга е само за Франция. Напиши си някакъв измислен номер, който да започва с 06 или си промени данните в регистрацията, като отбележиш, че искаш да те уведомяват по е-mail.

A кое точно в регистрацията е изрецението за известяване.Не знам френски и ми е трудно да се ориентирам какво в регистрацията да пременя , за да може да стигна до 6-та стъпка:)))

# 1 714
  • под шипковия храст
имам промо-оферта http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=caf2608a84bbf69bb3
стана ми горе долу ясно за какво не важи!
ако може някой да ми каже обаче, за какво ВАЖИ, ще съм изключително благодарна! Mr. Green
Тъй като си направила много важна поръчка, техният начин да ти се отблагодарят е като ти предложат индивидуално намаление за твоята следваща поръчка 20 евро отстъпка при покупки за 60 евро, използвайки код 57657. Валидност на промоцията 3 седмици от датата на изпращане на мейла.  Hug
hahaha да, мноого важна поръчка! само, че нищо не ми намали, има хиляди условия... Twisted Evil питах дали и някой от вас я има и е намерил за кои неща действа! Thinking
но иначе, мерсии все пак за отговора!  bouquet

# 1 715
Да ви развеселя и аз малко. Цяла седмица бях нервна - мъжът ми не му остава време да си зареди картите. Вчера грабвам бебока и в банката. И го ударих на шопинг. Ама мъжът ми пак зает и не мога да му кажа какви ги върша. А от тази проклета банка го съсипали от sms-и за покупки от Ла Редут. Накрая намира време и само пише "а пазаруваш, а!  Simple Smile" А аз доволна, щастлива. Въодушевена му обяснявам днес как съм му взела адидаски за 13 Е!!! Нали разбирате как ме изгледа - не беше никак въодушевен. А и то 2 номера по-големи! А сега трябва да го изнендам, че всъщност май ще има 2 еднакви чифта с 2 номера по-големи маратонки, да, ама адидас.  Laughing Май ще ми спре нет-а.

# 1 716
  • Sofia
Не съм ги проверявала всичките
65188 - отстъпка 18 евро при поръчка над 60 евро от новата колекция Printemps-Ete 2008
43516, 43532 - sac cuivre (чанта/раница цвят бронз)
45047 - sac marron (чанта/раница кафява)
39993 - sac marron (кафява кожена чанта/раница)
39691 - sac marron (чанта/раница кафява)
43230, 43451 - sac shopping - marron |sac esprit| (чанта/раница кафява)
42935 - tasse et sous tasse (blanc+gris)-при поръчани 3 неща
36471 - chemin de table (при поръчка над 60евро-ненамалени цени дава и безплатна доставка)
36552 - chemin de table
36900 - chemin de table

# 1 717
  • Sofia
Да ви развеселя и аз малко. Цяла седмица бях нервна - мъжът ми не му остава време да си зареди картите. Вчера грабвам бебока и в банката. И го ударих на шопинг. Ама мъжът ми пак зает и не мога да му кажа какви ги върша. А от тази проклета банка го съсипали от sms-и за покупки от Ла Редут. Накрая намира време и само пише "а пазаруваш, а!  Simple Smile" А аз доволна, щастлива. Въодушевена му обяснявам днес как съм му взела адидаски за 13 Е!!! Нали разбирате как ме изгледа - не беше никак въодушевен. А и то 2 номера по-големи! А сега трябва да го изнендам, че всъщност май ще има 2 еднакви чифта с 2 номера по-големи маратонки, да, ама адидас.  Laughing Май ще ми спре нет-а.
Успя!

# 1 718
bluza

не знам как се правят линкове и дали ще се види нещо, но тази блуза е много красива

# 1 719
  • София
И аз поръчах на мъжлето от Адидаските.
Като запристигат май голямо трампене на маратонки ще стане Mr. Green

# 1 720
  • София
  Поръчките от един ден нали не ги обединяват, тоест да има опасност да станат повече от 2 кг?

# 1 721
# 1 722
И аз поръчах на мъжлето от Адидаските.
Като запристигат май голямо трампене на маратонки ще стане Mr. Green

В този ред на мисли, ако на някой му е излишен един 46-ти номер от адидаските - да ме има предвид  Hug

# 1 723
  • София
Кое да има? Тук са много неща, с различна цена, започващи от 7,99Е?

# 1 724
за маратонките на адидас имате ли идея дали си отговарят на номерата  newsm78
старите ми са 38 и 2/3, сега поръчвам 39 мисля че не е фатално.

Общи условия

Активация на акаунт