LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 509
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 695
  • под шипковия храст
имам промо-оферта http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=caf2608a84bbf69bb3
стана ми горе долу ясно за какво не важи!
ако може някой може да ми каже обаче, за какво ВАЖИ, ще съм изключително благодарна! Mr. Green

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 20:08 от mit*bul

# 1 696
Много странно - купих ги тези маратонки адидас. Имам потвърждение за 1, а в suivi-то имам 2 чифта. Да не са тръгнали вече и да ни ги подаряват  Simple Smile

И пак да ви питам - да ви се е случвало? Има ги не като обща бройка, а едно под друго. Все едно 2 различни пъти съм ги поръчвала. А имам 1 мейл за потвърждение.

И още нещо - сега забелязах, че на всиките ми поръчки от вчера насам пише, че не са фактурирани. Това какво точно означава - поне блокирани ли са парите? Защото аз бая се улях - за няколко часа 60 неща. Да не ви казвам колко якета купих - не смея да ги преброя.

# 1 697
  • Sofia
Това ни е проблема...подлагаме всичко на съмнение
аз имам адидас от ларедут.....за 25Е ....ей сегичка ще изровя линк
вече половин година си ги нося...не са мръднали...леки са, удобни са....да произведени са в Китай...и какво...предишните ми бяха произведени във Виетнам....съдрах ги от носене....сега ги ползвам за пантофи вкъщи....че са ми удобни, а на нищо не приличат
Аз нещо не разбирам-хем не са мръднали, хем на мищо не приличат.Не го разбирай като заяждане, наистина те разбирам newsm78 newsm78 newsm78

# 1 698
Това ни е проблема...подлагаме всичко на съмнение
аз имам адидас от ларедут.....за 25Е ....ей сегичка ще изровя линк
вече половин година си ги нося...не са мръднали...леки са, удобни са....да произведени са в Китай...и какво...предишните ми бяха произведени във Виетнам....съдрах ги от носене....сега ги ползвам за пантофи вкъщи....че са ми удобни, а на нищо не приличат
Аз нещо не разбирам-хем не са мръднали, хем на мищо не приличат.Не го разбирай като заяждане, наистина те разбирам newsm78 newsm78 newsm78

Според мен става дума за два различни чифта - от Китай и от Виетнам.

# 1 699
kakvo ozna4ava CAPTION

# 1 700
  • София
ако може някой да ми каже обаче, за какво ВАЖИ, ще съм изключително благодарна! Mr. Green
Тъй като си направила много важна поръчка, техният начин да ти се отблагодарят е като ти предложат индивидуално намаление за твоята следваща поръчка 20 евро отстъпка при покупки за 60 евро, използвайки код 57657. Валидност на промоцията 3 седмици от датата на изпращане на мейла.  Hug

# 1 701
ако може някой да ми каже обаче, за какво ВАЖИ, ще съм изключително благодарна! Mr. Green

Моя френски е много слаб, нио разбирам че важи за бутиковите страници( червените мисля ) колекция 2007 и както и колекции на Кристиан лакроа  келвин клейн от новата колекция. Валиднот 3 седмици след получаване на офертата..Отстъпка 20 евро за покупки над 60.

# 1 702
  • Sofia
Дамската  съм я поръчала, но още чакам.Детската я имаме подобна от Франция от миналата година, хубава е .

# 1 703
Много странно - купих ги тези маратонки адидас. Имам потвърждение за 1, а в suivi-то имам 2 чифта. Да не са тръгнали вече и да ни ги подаряват  Simple Smile

И пак да ви питам - да ви се е случвало? Има ги не като обща бройка, а едно под друго. Все едно 2 различни пъти съм ги поръчвала. А имам 1 мейл за потвърждение.

И още нещо - сега забелязах, че на всиките ми поръчки от вчера насам пише, че не са фактурирани. Това какво точно означава - поне блокирани ли са парите? Защото аз бая се улях - за няколко часа 60 неща. Да не ви казвам колко якета купих - не смея да ги преброя.

Ле-ле, тези наистина са ми сложили 2 чифта адидаски в 2 различни колета. Ама не им ги искам толкова много.

# 1 704
# 1 705
  • София

Ле-ле, тези наистина са ми сложили 2 чифта адидаски в 2 различни колета. Ама не им ги искам толкова много.
Ама за два чифта ли са ти изтеглили пари или само за един?

# 1 706
код за новата колекция някой да има?

# 1 707
43 са. Не знам дали още са изтеглени парите, защото тази сутрин ги поръчах. Имам само 1 мейл. Сега преговарях със сестрата ми да й дам евентуално едните за мъжа й.

# 1 708
Балеринките засега ги обещах на момичето, което писа първо, ако не й станат пак ще пиша  Peace
писах на лични.

# 1 709
  • Sofia
Мразя се!!!
Току що направих поредната поръчка, а се бях зарекла че няма повече.....
Уж почнах само заради евтиния Адидас, а се натрупаха боклучета за още 100 евро!!
В това намаление се чуствам като луд с кредитна карта!
А и тия от банката що ли им трябваше да ми увеличават кредитния лимит!!!  #Cussing out

Вече не помня коя поред поръчка ми е, а още не съм получила първите.....
Аз си имам 1 папка и си я държа под клавиатурата, вечер си я гледам и допълвам, станаха 7 неполучени, заради въпросния ADIDAS.

Общи условия

Активация на акаунт