Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 519
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Люба, липсваше... Дано наистина да е отминало болното, за да пишеш по-често... Мерси за кафенцето, но късно го видях...

Мариска е голямо сладурче, Галюшана. Дано и вашето болно преминава...

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАКСИ!!! Да е здрав и да слуша мама Виф!

Ани, наслаждавай се на почивката! Весело и любовно изкарване...  Wink

Велиса, дано всичко да е наред с мъжа ти  Praynig!  Успех!

Днес излизахме сутринта с малкото човече и имахме инцидент... Както си играеше с една лопатка покрай една локва, реши да влезе вътре, а отдолу имаше лед и се сещате какво стана... Целия - вир вода... Днес не му обляках шушлечето, защото сметнах, че е топло. На прибежки се прибрахме. Бяха му мокри дори чорапите - хубаво се беше накиснал... Последва топла вана, едра сол и топла супичка... Дано да не се разболее...

# 16
Честита нова темичка!   bouquet Олче супер Валентинска  Flutter Честита ти нова прическа,много ми харесва.
Шуши браво на твоя мъж,ще е за пример!А на Ани ,приятно изкараве и безаварийно спускане!

# 17
Добър вечер,

Олче, браво, страшна темичка, много симпатични снимки.

Велиса, стискам палци на мъжа ти, всичко да мине нормално и да се възстанови бързо.

Виктор /мъжа ми/ го оперираха от херния в петък. Мисля, че е доста сходно с операцията от жлъчка. В събота го изписаха и си го гледам в къщи. Чуства се добре, но операцията си е операция и има 15см шев на корема. Аз му викам "Ей го твойто секцио"...

Мартин го закарах в Петък при майка ми, за да има време баща му да се възстанови. Утре го прибирам и ще си гледам и наглеждам двамата тука няколко дни. После отивам на работа да си почина, дет се вика...

Това е на кратко от мен. Поздрави и приятна вечер.

# 18
Здравейте Simple Smile
Днес моя син ми скъса нервичките,ама като хвана монитора и го помъкна да го сваля от шкафа и съвсем изперках Twisted EvilЛупнах го два пъти по дупето и го изведох на разходка.Оставих го на свекървата и излязох да пуша,а тя идва след мен и ме пита"Ти била ли си го днес?".Представяте ли си тариката дето нищо не говори намерил как да се оплаче ,че съм го шляпнала.Не стига,че на мен ми е нервно,а той подивял Sad
Утре заминавам,че ще е операцията.Дано всичко мине добре.Благодаря ви за милите успокоения Heart Eyes
Дени,направо ме развесели с това " мъжко секцио" hahahaБързо въстановяване на Виктор и кротко детенце през това време Simple Smile
Ани, ти така хубаво ни разказваш,ама не се похвали къде сте на почивка и къде са тез "панички".
Люба, то с твоите две детенца и още мъже как да не се тръшнеш болна бе ooooh!Аз бих легнала само с едно и кекав татко Mr. Green
Много са ви хубави снимките-давайте още Heart Eyes
Отивам да спя,а после ще докладвам.
Целувки и прегръдки!

# 19
К`ъв е тоя мор по мъжете ,бе хора?Нещо масово издадоха багажа/уж ние се морим покрай децата..пък сума мъже се натръшкаха болни newsm78/.дано да се оправят и те вас да гледат,не вие-тях.....
Велиска,аз викам по-едно "Наздраве" да кажем-за успокояване на нервите...........,че аз днес съм само с двамата малки,ама пак ме направиха дива  и щастлива...../сега тъкмо ги "надупих" да спят и първата работа ми беше даси сипя/уж с лечебна цел Mr. Green/...та черпя и вас по едно от същото:...ох, и да ви се оплача-уж съм болна още,ама освен че ми се пийваше,и един апетит цял ден ме гони....не е истина/ и то все на сладко ме влече/...дето викаше вуйна ми"Колко съм болна,пък колко съм гладна".......и сега се чуствам като плондер,ама в крайна фаза на раздуване/и ако не оздравея скоро,може и да замясам на човек Laughing
Иначе и едни снимки качвам цял следобед,но явно не им е времето за показване,че нещо не става работа/ и на трите места дето имам албуми/....та ще има да почакате/тъкмо да се посъберат повечко/

# 20
  • София
Велиса, дано всичко мине ок!

Дени, бързо възстановяване и на вашия тати!

# 21
Наздраве, Люба! И аз съм така - като се разболея ми се отваря апетит...  Laughing

Бързо оздравяване на татковците!
Велиса ще стискаме палци за утре е ще чакаме да пишеш как е минало  Praynig

Забравих да пиша, че Вели голям артист - стойки, физиономий...  На мама Оля не и личи пострижката, честно казано..., ама си е все така хубава...

# 22
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДВАМАТА НИ КРАСИВИ МАКСИ-ТА-НА ВИФ И СТРАЙПЪР!Да са весели и здрави,да слушкат много и да ни покажат подаръците си!

Това вече ми прилича на мъжки заговор.Бързо оздравяване на пациентите и много здрави нерви на болногледачките Grinning

Аз днес чистих,чистих,чистих.Ама ми беше кеф да гледам как кочината се превръща в дом/още има,ама постепено/.Дааа,просветна ми малко последните дни и вече ми се гади по-малко.Обаче кг-те стремглаво слизат надолу/вече са -8/ и въпреки че от естетическа гледна точка е много по-добре,се притеснявам за бебето-нали нищо не може да му стане? newsm78 В сряда съм на видеозон и съм голяма нерва.Обаче се чувствам изолирана и самотна-няма ли още някой да се присъедини към моите вълнения вече?

Последната снимка на Вели е СТРАШНА!Много готина!
Шуши,Горкия Марти-дано да не се разболее,въпреки че не би трябвало след ваната и супичката.
Мариска е,както винаги,много сладка!

Ето защо била зачезнала Люба-преструвала се е на болна-я,пиле,признай кои ботушки си беше харесала Mr. Green

Миленка,важното е,че Калинка е здрава,а в детската градина ще свиква все повече!

Олче,на мен страшно ми хареса момиченцето със зелената шапка  bouquetМного ми харесаха тези букли на снимките с новата прическа/доживяхме да я видим!/ Grinning

# 23
  • София
.Обаче се чувствам изолирана и самотна-няма ли още някой да се присъедини към моите вълнения вече?
Няма да съм аз, днес ендокринологът ми каза "никакви такива авантюри" докато не сложа в ред захарта  Cry но да знаеш, че много ти се радвам и на теб и на Страйпърчето и дълбоко съпреживявам  Heart Eyes  е... не се концентрирам на гаденето много  Wink

ЧЕСТИТО и от мен на сладките МАКСита! Много здраве и усмивки!

# 24
Олче страхотна темичка!
Много бързо пишете момичета не може да ви смогне човек.Ние сме добре.Майка е тук при нас за месец и малко и се прибира пак в БГ.
Иначе сме добре,четвъртък трябва да сме на лекар,да видим какво ще ни кажат,че не сме били вече 4-5месеца.айде оставям ви за сега.

# 25
Добро утро!

Олче,   bouquet  bouquet! Страхотна тема пак си спретнала!

Сервирам ви кафенцето за разбуждане.

Честито на именниците от вчера! Много здраве и щастие!

Ирка, радвам се, че с и по-добре! Желая ти от тук нататък лека и безпроблемна до края! Я ми прати пак твоя телефон на лични, че съм ти го забутала някъде, да се чуем тези дни.

Аз да кажа за паничките на Ани, че ми се струва не всички разбраха какво е това - това е един вид лифт, с едно като паничка или по пловдивски чиния, която се мушка между краката и се полу сяда на нея и така те влачи със ските нагоре, между другото аз съм падала по средата на влаченето от такава чиния и после трябваше да се спускам надолу по една страшно стръмна, поне за мен писта.

Галя, Мариса много пораснала и е много сладка  Heart Eyes.

Стискам палци на мъжа на Велиса, всичко да е наред!

На болните бързо оздравяване!

Килиан е с хрема от снощи, да видим...А и едно детенце от тези, които гледам имаше скарлатина, дано моите да не се разболеят  Praynig.

# 26
Добро утро, ех че гадно това със скарлатината стискам палци да ви се размине Кате!!! Бързо оздравяване и на всички болни мъже и деца.
Ирка радвам се че малко порадведри настроението и най-вече че не спаси изказването, че няма да пишеш тук. Laughing
Дени дано и Виктор скоро да се оправи и да си ходиш на работа за да почиваш  Embarassed то и аз съм така тука си почивам най-пълноценно.
При нас вече издивявам пи 5 дена АБ КАлцид и познайте днес й беше последната доза и сополите течат по-силно а кашлицата си продължава  #Cussing out ще откача ви казвам. Сега баща й ще я води пак да каже че АБ нищо не е свършил само си го пихме  #2gunfire бясна съм ви казвам. Люба помагай дай нещо хомеопатично и то ако я оправи казвам ви ставам върл привърженик на хомеопатията  Embarassed какво е това чудо само кашля и сополи нищо друго вече не ми го побира акъла  newsm78
Ох хайде стига че май тези тема доста лошо я започнахме.
Руми дано и ти успееш да оправиш захарта и да ни зарадваш с хубава новина! Crazy
Много хубави снимки просто нямам думи и на Олчето с тази къдри накрая на косата мммм супер (аз трябва да взема да ви покажа как ходих на коледното парти на фирмата ще паднете никой не можа да ме познае а там бяха 120 души  Joy)
Оставям ви че свърши съвещанието и се разщъкаха шефове, лек ден и нека вече всичко да оздравяват!!!

# 27
Голяма съм заспа.. ooooh!Как можах да пропусна..
Честит имен ден на вчерашните именици,много здраве,късмет и усмивки!   bouquet  bouquet

Ирка-как ще си самотна бе
..Ние тук за какво сме,съпреживяваме и се вълнуваме,пък ако знаеш как чакаме да научим пола  Crazy
Стискам палци на болните мъже да се оправят и да не тормозят така жените си  Praynig
Кате -дано да ви подмине скарлатината,че е много гадна и коварна  Praynig
Мариса да оздравява  Praynig

За паничките знам какво е и много е гадно,аз не мога на тях,ама и аз съм от най-начинаещите  Laughing

# 28
Добър ден и от мен!Дълбоко съм възмутена от метеоролозите-от вчера едни градуси,едно слънце са заобещавали..пролет щяло да е..даже преди малко един батко по БТВ пак това разправяше-а тук е такава мъгла,че до съседната къще не се вижда,да не говорим за по-далеч/пък те са ни току до прозорците/...Лошото,че обещанието беше само за днес-от утре пак щяло да е зимно...и ние май си останахме само с надеждата да наваксаме с разходките/че нещо хич не ме свърта вече...пък и много се отразява на къщата това застояване вътре/
Ето ви и обещаните снимки от вчерашното излизане/най-после захапа един сайт,та ги качих/:

Галюшка,определено можете да решите проблема с хомеопатия,но така ми е трудно да давам съвети/а и вече се въздържам,`щото ме наплюха преди време,че съм давала погрешни съвети и така съм опорочавала идеята/....най-добре е да отидете на хомеопат/препоръчвам класически-в София поне има достатъчно-виж в здравния има подфорум и координати/....с едно -две посещения ще си решите досат проблеми/и ще ти излезе колкото един курс с антибиотици/...
Кате,дано да не сте се заразили........,но и да сте-то нали знаеш,е по-добре като малки да ги изкарат шарките...

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 11:47 от Анонимен

# 29
Благодарности на Олчето за новата тема!   bouquet
Честито на всички рожденици и именици, които изтървах! Много здраве, любов и късмет им желая. Ани, направо ме разби със стихотворението. Добра си, наистина! Приятна почивка.  Hug Искам и аз, ама няма!
Аз нали съм "сериозна"  Laughing и чета и пиша от дъжд на вятър, Олчето (доста назад) беше коментирала фотоапарати. Олче, не зная фирмата Ви (като вносители), какви цени дава, но погледни тук: http://www.photopavilion.com/?page=catalog&base=1&catalog=2&start=10
Моето скромно мнение е да си вземеш Canon PowerShot S3 IS, малко по-голям е от избрания от теб. Броят мегапиксели в този клас не е от голямо значение, по-важно е каква е оптиката, а и 12 оптичното увеличение и въртящ дисплей са голяма екстра, защото може, на 10 метра Вели да си играе и без да го притесняваш ще хванеш момента. А и прави страхотно видео. Ръчните режими не са за пренебрегване също.  Peace
От изброените от теб, само Canon POWERSHOT SX 100 IS си заслужава.  Peace
А ако някой иска нашия Canon PowerShot S2 IS, изгодно и в отлично състояние, ще се споразумеем.  Peace Ние също ще правим ъпгрейд.  Simple Smile
Болничките дечица и татковци да оздравяват бързо!  Praynig ААААа какво става със "силния" пол?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт