Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 543
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро. Руми, благодаря за гофретките.
Дадох сина на баба за уикенда и снощи съпруга ме води на кръчма с едни приятели. Много добре си прекарахме. Имаше голяма компания от млади хора мисля, че бяха студенти и на друга маса имаше няколко гръцки семейства, та се заформи голям купон. В този ресторант обстановката е снобарска, но имат отлична кухня и е много спокойно, но снощи за първи път видях там да се заформя такова парти. Дори се хванах на хорцето Joy. Откатко го отбих ми е по-лесно да го оставям на баба му и с мъжа ми да си припомняме ергенския живот Mr. Green
Шуши и в нашия край има интересни места за посещения, така че ако ви омръзне в София моля заповядайте насам. Ще се радвам да се запознаем. Ако има и други мами, гостуващи по-ношия кра моля да се обаждат Hug
Лек и спокоен ден и приятни разходки.

# 256
  • София
Ванилка, давай ги твоите гофрети, не се стискай!  eat

Ръш, извинявай ако вече си писала, аз съм пропуснала да прочета и затова питам - как мина отбиването при вас?
А в Сандански как ми се приходииии. Едни от най-добрите ни приятели от студентството бяха от там и сега едни спомени ме връхлетяха   Wine Glass

# 257
Здравейте,
Прекрасното време навън е смъкнало активността близо до нулата. Ние се върнахме от втора разходка, но направо съм бясна - човек няма къде да си изведе детето от акитата на тези кучета. Като се разтопи снега, целия квартал направо лъсна, на квадр. метър на 5 места има. Аз така не съм вървяла и тичала след Тото откакто се учихме да ходим, само и само да не настъпва на всяка крачка някоя мизерия.

Шуши, аз мога да ти препоръчам лекарката на Тото, много съм доволна от нея, но е в Студ. град и не знам дали ти е удобно. Ако те интересува свиркай да ти дам повече инфо.

# 258

Ръш, извинявай ако вече си писала, аз съм пропуснала да прочета и затова питам - как мина отбиването при вас?
А в Сандански как ми се приходииии. Едни от най-добрите ни приятели от студентството бяха от там и сега едни спомени ме връхлетяха   Wine Glass
Руми, е палете колата и идвайте.  може да ми погостувате. но искам да опитам от вкусотиите ти Grinning
с празни ръце не идвай.  А за отбиването го пратихпри баба му за 10 дни. Но като го взех и въобще не беше забравил и като почна да реве и да си търси. #Crazy  Добре че майка ми даде идеята да си намажа гърдите с червило и аз така ги нацапах и му казах че много ме боли и чичо доктор е казал да мажа кремче да мине и като ми мине болката тогава. Той плаче и аз плача, но на 4 път като видя, че и да плаче и да не плаче няма да му дам спря да търси.

# 259
  • София
Еее, бивало и с празни ръце да дойдем! Мерси за поканата, ще ми е много приятно да се видим някой ден  Hug но не се очертава да е много скоро  Sad

# 260
  • София
Момичета, успех на всички, които ще атакуват утре сутрин системата за записване в ясли в София  fingerscrossed

# 261
Момичета, успех на всички, които ще атакуват утре сутрин системата за записване в ясли в София  fingerscrossed
Мерси, Руми!
Ако ме няма цял ден на линия да знаете, че съм изпаднала в нервна криза и летят монитори и компютри през прозореца....
Свободните места постоянно намаляват и вече се изнервям!

Успех и от мен  Peace

# 262
  • Велико Търново
Добро утро,момичета!Сервирам за всички кафе и пожелавам  успех на тези от вас,които ще се борят със системата за записвания в ОДЗ Hug

# 263
  • Varna
Сис мерси за кафето. Честита ти Прада.
  Успех на всички кандидатстващи, пък дано при вас положението е по розаво от варненското.

# 264
  • София
Ако някой се чуди какво се е случило със снимките на децата на първа страница (или с по - новите такива...), да знае, че неудобството е временно, то сигурно ще важи и за в новата тема  Rolling Eyes, но това е положението - изчерпала съм някакъв месечен лимит във Photobucket - а  Shocked, колкото и да ми е чудно, защото там съм качила САМО снимките от 1 - ва стр. + аватара ми...  Sad
Да се надяваме, че неудобството , ще е временно, аз лично като видях снощи така се ядосах, че ми идваше да ги застрелям ...  #2gunfire
След мъничко си пускам чашка ароматно еспресо и сядам да чета и да гледам снимки.  Heart Eyes

# 265
  • София
Мдааа, положението със системата за детските градини е трагично, както се очакваше Mr. Green #2gunfire

# 266
Добро утро Simple Smile

Ако някой пита какво правя отговорът е: регулярно кликам рефреш - бутона на познайте кой сайт??  Grinning

Противно на всякаква логика ми е смешно, а при господжа Аркова летят ли компютри или е тръгнала с базуката към общината?

# 267
  • София
Дени, и аз това правя и вече почна да ми се замайва главата от кликане на едно и също място Laughing

# 268
нЕмам нееерви вече...
Изобщо не мога да вляза, дори да се регистрирам, а има хора, които успяват да се запишат  newsm78

# 269
  • София
deni, аркова е в състояние на безтегловност явно  Mr. Green, понеже и по скайпа каза, че дори няма сили за заяждане  Blush Tired

Общи условия

Активация на акаунт