Отговори
# 150
Здравейте, момичета!

И аз съм от будуващите - като се събудя в 4 и си откарвам докъм 7, четейки  #Crazy

КРИСИ скъсяването на шийката се установява чрез гинекологичен преглед, както е написала и Ясмина. Мен точно заради това ме сложиха 48 часа на системи в МД без прекъсване, макар че лекарят там, който ми се водеше лекуващ - д-р Налбански - каза, че скъсяване 30-40 процента до 50 процента не е нещо необичайно за 2 раждане, а е по-скоро в рамките на нормата. Докато моят док., който ми следи бременността - д-р Клисурски (в МД) - каза, че състоянието ми не е добро и трябва непременно да постъпя в болница. Все си мисля, че можех да си спестя този престой в болницата, където беше твърде неприятно - студено, мръсно, неуютно... отношението на акушерките няма да коментирам...
ТА В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ СЪМ ИЗНЕНАДАНА ОТ РАЗКАЗА НА Сладка МАма, която пише, че в родилното отделение всичко било много хубаво и се полагали добри грижи за родилките.
Аз родих първото си дете в Шейново. Бях доволна от екипа и особено от една акушерка, която почти през цялото време стоеше до мен и ми държеше ръката. Наскоро обаче една приятелка, която миналата година роди в МД, ме убеждаваше, че там родилното отделение е много хубаво. Та сега се чудя още къде да раждам. Аз смятам да не се обвързвам с определен лекар или екип, но за упойката още съм в чудене...

За срещата - иска ми се да дойда, ама още не знам дали ще мога.

# 151
Да аз уточних,че става въпрос за предродилна зала.По етажите е кошмарно полужението.

# 152
ето ме мацки-е поспах малко.имам един гостенин дето ми вдига нервите и незнам как ще го изтрая още 8 дни #2gunfire-аз май затова и не спах,ама карай сега излизам да не го гледам.до после мами.

# 153
  • варна
Здравейте!
Сладка мама,много се радвам за вас с малката Дари!Ще чакаме още хубави новини,и дано ти разрешат да я виждаш по-често! Hug
Стефинка,честит син щъркел!
на всички мами,които по някаква причина не се чувстват добре пожелавам скоро да се оправят!
Благодаря на момичетата,пожелали да станат вестоносци.Дано не се налага да ни известяват преди април Simple Smile
За варненската среща-ще се опитам и аз да дойда,трябва да говоря с таткото дали ще е гледачка Simple Smile

# 154
Здравейте на вси4ки!
Аз отдавна не съм ви навестявала.Виждам 4е то4но на рождения ми ден се е родило първото ни април4е.Сладка мама да ти е 4естито и бог да ти го пази.  bouquet
Ние с мъжо запо4ваме да правим децката стая тази седмица...много се вълнувам,по цял ден 4ертая и мисля как то4но да я подредим.В4ера ми падна и 4аст от тапата..но  без кръв,беше си напълно прозра4на, но нямам никакви контракции така 4е се надявам да не е лош знак.Ако някой е запознат пове4е с това моля да сподели!
Слън4ев ден моми4ета  bouquet

# 155
Имам въпрос: Десислава има ли имен ден?
Харесва ни това име за девойката, обаче много искам детенце да си има имен ден.

# 156
Здравейте,
  Сладка мама Много се радвам като ни пишеш   bouquet и все хубави новини да ни казваш  Grinning
  За софийската среща-ок  newsm10 -24.01-четвъртък 18.30- и аз съм с вас .Точно след доктора,надявам се да имам добри новини
 За раждането в Шейново ми отговориха - никой няма да те върне,ако не си си избрал екип и никой няма право да ти иска пари ,извън това за упойка(евентуално ) и за болничничт престои,който ако не се лъжа е 2.20 лв на ден. Има опция за вип раждане -150 лв и таткото да присъства (но не било препоръчително  newsm62 - защото обикновено татковците  #Crazy  Sick) има и вип стая  по 30лв /ден  и екип 800лв,тези цифри минавали през болничната каса и тя ги разпределяла за което ти получаваш необходимият документ,казаха ми го на 20.12 когато бях там на док и също така че заради тези взимания под масата директора се бил разпоредил и ако някой си поиска  извънредно  можеш да се оплачеш,парите не се дават нито на доктора нито на акушерки,а на касата .  Grinning
 Приятен ден ви пожелавам  Grinning

# 157
Мацки, минавам набързо да ви кажа, че сутринта е починал дядото на мъжа ми и сега тръгваме за там. Моля някой да поеме организацията за срещата, аз няма да мога  Sad
Съжалявам...

# 158
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН МОМИЧЕТА! Heart Eyes
ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЕ СЪМ ВИ ПИСАЛА ,НО ТО Е САМО ЗАЩОТО -МНОГО РАБОТА,МАЛКО СВОБОДНО ВРЕМЕ И ....ЛИПСА НА НОВИНИ!!!
ДНЕС ОБАЧЕ ЩЕ ВИ СПОДЕЛЯ ,ЧЕ ЩЕ СТАВАМ МЪЖКА МАМА smile3521 stork-boy smile3521
МНОГО ИСКАХ МОМА ,АМА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ Wink
P.S.СЛАДКА МАМА ВСЕ ТАКА ,САМО ДОБРИ НОВИНИ ,ИСКАМ ВЕЧЕ ОТ ТЕБЕ newsm51!!!

# 159
  • София
Здравейте момичета  Hug

Много се радвам на добрите новини за малката Дарина, дано все така продължава  Praynig

galivo, аз ходих декември месец на отворените врати на Токуда и там лекарката (забравих и името  Embarassed) изрични ни обясни, че не приемат родилки, които нямат уговорка с лекар, тъй като напливът бил голям, а капацитетът им - недостатъчен. Така че няма вариант, в който просто така да отидеш да раждаш там. Освен това е задължително изборът на лекар да станел поне 2 месеца преди термина. Иначе тази докторка си беше за естественото раждане. Дано съм ти била от полза  Peace.

Аз ужким не ставам да ям през нощта, ама пак си качвам килцата   ooooh!

Някоя от вас мисли ли да работи до 45-дневния болничен? Аз по принцип така мислех, обаче на работа е много натоварено и се надявам док да ми даде болнични от по-рано. Освен това хич не мога да се съсредоточавам, някакси всичко вече ми изглежда толкова далечно... Иначе си правя планове да се явявам на едни гадни изпити в началото на юни, ама още отсега усещам как няма да ми е до това.

Айде лек ден на всички!   bouquet

# 160
  • Бургас
Вера, ето ти цяла тема, ама май не стигат до консенсус Rolling Eyes http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180148.0
Сладка мама, Hug
Тифани, много съжалявам Sad
Момичета, имате ли дни в които от сутрин до вечер ви се яде едно и също нещо Embarassed Имах дни на ябълки, мандарини и на пици, и днес от сутринта съм нападнала една кутия шоколадови бонбони и нищо друго не ми се яде все още ooooh!

# 161
Кали , чудя се за Велев , защото имало вариант да ми откаже , защото отивам толкова късно ( чак в 7-мия месец ) при него или другия вариант да ме кара отново да си правя всички изследвания и да ходя в частния му кабинет. Знаеш ли дала е вярно ?

Не знам за Велев-може да пробваш.
Ако не, защо не пробваш при Ненов? Няма да сгрешиш  Peace

ЗА срещата: точно на 24ти ще имам среща с Искам бебе от форума  Laughing Но...не се съобразявайте с мен  Wink

За работата- аз няма да прекъсвам, докато не родя  Grinning Ама от къщи.  Peace

# 162
Имам въпрос: Десислава има ли имен ден?
Харесва ни това име за девойката, обаче много искам детенце да си има имен ден.

вера аз съм Десислава и  не знамда имам имен ден. По едно време някой ми беше казал че празнувам на 05.12 Св САВА, един попо пък ми каза че празнувам на 3 ден на великден идр подобни.

Аз не празнувам

# 163
koalkata aз мисля да работя до последните 45 дена (ако всичко е нормално разбира се), макар че работата ми е напрегната и съм по цял ден в движение.  Peace
Да "такъв е животът" наистина беше сниман в Шейново и наистина бащата може да присъства, спомням си че имаше някаква такса от 150лв. Супер! Макар че пак ще се ходи до там да се провери всичко! Hugdidimora благодаря за инфото и ценоорентира  Peace Flutter
Сладка мама всеки ден се моля за малката Дари и съм сигурна че ще имаме все по-хубави новини!  Heart Eyes

# 164
  • варна
И аз мисля да си работя докрая или докато се чувствам добре,защото вкъщи ще изперкам съвсем.
Тифани,моите съболезнования!

Общи условия

Активация на акаунт