Отговори
# 135
Е много кокорки сме тая вечер и аз се събудих умираща от глад и сега хапвам пред компютъра  newsm55 , пък и хич не ми се спи откакто не ходя на работа  Tired Face
за вестителките много добра идея, записах си всички номера  Peace
за срещата искам да дойда ама не смея да се пиша сигурна още, че с тая моя кашлица и това пусто гърло, и тоя грип сега не искам да ви заразя с нещо  Naughty  Embarassed Sad утре съм на лекар, ако се осифирясам до петък съм с вас  Hug
за раждането много искам таткото да присъства, ще ми е голяма подкрепа, знаете ли дали в Шейново това е възможно?

# 136
Aquariel ,, такъв е живота ,, не се ли снимаше в шейново?  ако е там значи може таткото да присъства с/ у 150лв.

# 137
Добр'утро!!! Sisee, за срещата съм навита, ама съм на работа до 18ч. и то на майната си във Възраждане, и до като се смъкна до центъра.....поне 18:30 ще стане! Така, че вие се уговорете за по-рано ако искате, а аз ако не е станало много късно ще дойда после! Ако не-следващата събота и неделя (не разбрах Ясмина дали само тази събота и неделя не може или по принцип е заета уикендите?)!
 А иначе аз още се чудя тази събота дали пак да не ида на курса за родители, но ранния-за раждането  newsm78???
Весел ден на всички, дано по-бързо мине, и дано Дарина и Сладка мама са добре!!!

# 138
  • София
Добро утро Simple Smile

СЛАДКА МАМА много се радвам за позитивните новини Simple Smile Продължавам да стискам палци за Дарина Praynig Hug

Относно вестителките, аз също имам постоянен достъп до интернет така че ако искате ме пишете - Казвам се Цветелина и тел. ми е 0895 488 040. Аз до края на януари съм на работа и после съм си вкъщи и в офиса и в нас имам интернет така че нямам нищо против Simple Smile

Ох много ми е заспало днес и хич не ми се работи, ама още малко..... Simple Smile

За софииската среща аз също съм ЗА, но ен обещавам че този път ще дойда, зависи какво се разбере защото събота и неделя имам изпити, а иначе съм на работа, но като се разберете нещо ако мога ще дойда Simple Smile

Приятен ден Simple Smile

# 139
Добро утро момичета!!!!Относно въпроса на Емма в Окръжна болница не слагат епидурална упойка със сигурност освен ако си се уговорила предварително с някой доктор,че искаш да ти сложи упойка в АГ също категорично отказват и да чуят за такава упойка при нормално раждане единствено в Майчин дом няма проблем. За срещата и аз съм съгласна стига да се разберем къде на мен ми е удобно по всяко време.Лек ден на всички стискам палци за малката Дари днес да има по хубави новини.

# 140
Здравейте.

Може ли аз да споделя за раждането?

За втори път ми се налага да раждам в МД и съм много доволна от отношението и професионализма.Наистина хората си знаят работата там.

При полужение,че и двата пъти престоях по 2 дни там и смених по няколко екипа,не видях лошо отношение.Говорим за предродилна зала.По етажите е различно.

И при сегашното ми раждане лекарката и акушерката бяха невероятни както и миналата година(за съжаление от миналата година знам имената само на двамата лекари Налбански и Кръстева).Лекарката много ми помогна и още при втората по-болезнена контракция,започна да помага на шийката да получи по-бързо разкритие и при 5-та контракция вече бях готова за раждане.
Всичко се случи много бързо благодарение на Д-р Павлова и Акушерката Руми Манчева.Много съм им благодарна за доброто отношение и професионализъм.Дежурен на отделението беше Дяволов и той също се отнесе много добре и професионално към случая ми,а също и на Д-р. Шефкетова.Има още много лекари и акушерки,както и санитарки на които съм благодарна,защото не проявиха нито капка неудовлетворение от работата си през тези 2 дни.

От друга страна на 12 етаж където се настаняват родилите нормално е много хубаво.Стайте са с по две легла и самостоятелен санитарен възел и всичко е новичко.

Другото което е,че може да постъпиш в МД и ако имаш уговорка с доктор да ти предизвикат раждане.Имаше едно момиче което имаше такава уговорка.Прияха я и на сутринта трябваше да се уговорат с доктора кога ще я пуснат на индукция,обаче до другата сутрин беше започнала родилната дейност и не се наложи предизвикване.Разбира се изроди си я нейния доктор и тя си плати избор на екип 450 лв.за нормално +упойка.

Това са мойте впечатления.Искам да ви кажа,че в МД не е толкова лошо за раждане.Успех  на всички в избора на болница и екип и леко раждане.

# 141
Добро утро , сладки майчета !!  bouquet

Сладка мама , продължаваме да стискаме палци за положителни новини и вярваме , че всичко ще е наред с малката Дарина.цунки !!

Кали , чудя се за Велев , защото имало вариант да ми откаже , защото отивам толкова късно ( чак в 7-мия месец ) при него или другия вариант да ме кара отново да си правя всички изследвания и да ходя в частния му кабинет. Знаеш ли дала е вярно ?

За срещата и аз съм ЗА , но много зависи по кое време , защото ходя да взимам дъщеря ми от училище следобед.

За вестоносец и аз ставам.Термина ми е чак 21 април. Компютъра ми е вкъщи , болнични съм до края на бременноста. тел.0888503321.

П.П. Сложих снимки в албума.

# 142
момичета ,скъсяването на шийката  с какъв преглед се установява- вагинален или се вижда и на ехограф?

# 143

П.С.За Русенската среща-мен ме устройва това за сладкарница Неделя в петък 18:30

Добро утро! За 18.30ч ли остава срещата пред Неделя-та, в петък? А и още едно момиче май не е заявило желание?!? Eli-v ?

# 144
Добро утро мамита!
Относно срещата в София - аз съм за 18.30 на 24.01.08!За сега смятам да дойда , ако не ми мине котка път съм там:)

# 145
  • Варна
Ох, аз този петък не мога - ще водя децата на детски рожден ден. По принцип уикендите не мога, защото трябва да взема и двете деца с мен, а така няма да мога да се наприказвам с вас.
Какво ще кажете за четвъртък (24.01) от 17:00? sisee за Годзила на втория етаж е добра идея, но май трябва да направим резервация предварително  newsm78

КРИСИ състоянието на шийката се установява най-добре с вагинален преглед. На ехографа може да се види евентуално, но всичко зависи от специалиста. Освен това с вагинален преглед може да се установи и състоянието на тъканите.

Май ще взема следващия път да поискам да ме прегледат и вагинално  newsm78

SLADKA MAMA Чудесни новини! Радвам се, че нещата изглеждат обнадеждаващи. Наистина ли няма възможност по-често да я виждаш?

# 146
Сладка Мама много е радостно акто има хубави новини от теб и Дари!С нетърпение ще чакаме всеки изминал ден те да стават още по хубави и добри! Hug Praynig Heart Eyes
Относно секса и ние кат Кали нещо се развихряме напоследък,иначе одскоро желание от моя страна липсваше.
Стефинка Честити сини гащи!
Относно раждането първият път като раждах отидах в болницата с изтекли води и 6см.разкритие,но без никакви контракции.Приеха ме в 14ч.,до 17ч. имах пълно разкритие,но все още без контракции.Включиха ме на системи за предизвикване и в 18.19ч.се роди моето слънчице.Честно казано нямам лоши спомени от самото раждане без упоика,и с епизотомия.Това е.Няма нищо страшно.Този път пак ще раждам без упойка в Св.София/бившата Тина Киркова/.
Успешен ден на всички вас бъдещи маминки и стискайте още малко остана!  bouquet  bouquet  bouquet

# 147
Ясмина благодаря ти и аз май ще искам вагинален.
сложих малко снимки на коремчето .

# 148
Здравейте и от мен.

Аз се събудих през нощта гладна за първи път и  изядох няколко мандарини и пак запсах. Много  гадно  това среднощно  ставане. И после като си  на работа и  трябва да ставаш рано  направо  ужас.

за срещата на пловдивските мами  аз съм за. Ама до края на януари  съм на работа до 17:30 и след това в отпуска.
Другото  е събота или  неделя. ще се съобразя с мнозинството.

лек ден на всички

# 149
  • в илюзия
Добро утро.
За срещата устройва ме на 24 от 18.30 бройте ме. Може малко да позакъснея , защото съм на лекции и докато стигна до центъра , но ще дойда.

Общи условия

Активация на акаунт