Отговори
# 180
я да ви покажа и едно клипче дето сега го гледах - как се къпе бебе.
За такива като мен - дето им е първо - беше много интересно:
http://www.youtube.com/watch?v=BppVvbMZDK4&feature=related

# 181
Леле като 4етах тия двата линка тръпки ме побиха...ми те кът им паднели тапите и по4ват да раждат...
Дано хи4 никаква тапа да не е било това....не отивам да раждам сега ....ако трябва и нова тапа да ми ръгат Shocked

# 182
Леле като 4етах тия двата линка тръпки ме побиха...ми те кът им паднели тапите и по4ват да раждат...
Дано хи4 никаква тапа да не е било това....не отивам да раждам сега ....ако трябва и нова тапа да ми ръгат Shocked

за да си по-спокойна май трябва да се консултираш с лекар Peace

tanzen по-добре,че си вкъщи,но много да се пазиш да не направиш беля Peace

Варненки предложението на Ясмина ми допада-четвъртък в 17 часа пред Годзила(на Мария Луиза),Емма мисля,че каза,че може и да закъснее ,защото този час й е ранен newsm78
До тук сме аз и Ясмина,хайде другите........кажете съгласни ли сте!!!

# 183
Мариелче, то затова те пратихме на лекар  Thinking

За раждането при някои дами тръгва раждане, при други не, но при всички положение падането на тапата е предвестник на раждането и не е майтап работа  Thinking

# 184
Здравейте,

Новинките за Дари са още по добри от вчера.
Вече диша самостоятелно,но тъй като гръдния кош и е много малък и тя не може да си набави необходимия кислород все още няма да  изключват напълно апарата.
Изхожда се по малка и голяма нужда нормално и жълтеницата и не е много силна.
Бактерията е Е.КОЛИ и със сигурност я е пипнала от мен.Въпреки ,че моята последна МБ беше чиста,явно бактерията бързо е стигнала до нея предполагам заради късата шийка.Иначе на 14.12. ми взеха МБ която показа наличие на Е коли и до 2.01.08 вече бях излекувана.Така,че да знаете,че дори в ниски стойности .коли е опасна.Мен в Фемина ме убеждаваха,че не се лекуват особено когато са единични колонийте.Е не е вярно.Сега съжалявам,че се дожерих на микробиолога в Фемина,но дано само Дари да  ми е жива и здрава.

Това е от мен.Приятна вечер.

# 185
Sladka Mama това е страхотно  Hug Hug Hug безумно много се радвам за малката Дари ,  Flutter браво на малката душичка
Ох как ме зарадва  Hug
Много са хубави новините , с още молитви и надежди утре ще са още по-добри   bouquet

# 186
Мариелче, то затова те пратихме на лекар  Thinking

За раждането при някои дами тръгва раждане, при други не, но при всички положение падането на тапата е предвестник на раждането и не е майтап работа  Thinking
На мен като ми падна тапата миналия път и след 5 часа родих . Crazy

# 187
Гуш. Гуш, Гуш за малката Дари  Hug Hug Hug
Да ти е жива и здрава!!!
Много се радвам като ни пишеш SLADKA MAMA - всички толкова много си мислим за вас!!!

# 188
 Сладка мама, страхотни новинки за Дари. Изобщо не трябва да се съмняваш в борбеното си момиченце. Когато я видиш милиони целувки от всички нас.  Hug Hug Hug

didimora, да разбирам ли от поста ти, че няма нужда от предварителна уговорка с който и да е било в Шейново, ако реша в "последния момент" да раждам там. Аз ще те помоля за повече инфо от там. Да питаш дали трябва да ходя един-два пъти поне за запис на тоновете и нужна ли е някаква документация и каква от ЖК, изследвания, картона от ЖК и т.н. За друго за сега не мога да се сетя. Благодаря ти предварително...  Hug

tanzen, пази се... По-добре, че си си вкъщи. Имам чувството, че в болницата повече се травмира човек..

Marinela flo, дано да не е тапата, защото е наистина предвесник на раждането. Искам да те питам и нещо извън темата... Виждам, че живееш в Гърция. Там ли ще раждаш или тук в Бг? И как стоят нещата там с раждането? Татито ли ви е грък или си имате осигуровки? Нашият тати работи в Солун и се бяхме насочили за там, обаче ни казаха, че се държат отвратително с чужденци без значение дали си в частна или държавна клиника...

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 00:33 от anilinda

# 189
Здравейте,

Новинките за Дари са още по добри от вчера.
Вече диша самостоятелно,но тъй като гръдния кош и е много малък и тя не може да си набави необходимия кислород все още няма да  изключват напълно апарата.
Изхожда се по малка и голяма нужда нормално и жълтеницата и не е много силна.
Бактерията е Е.КОЛИ и със сигурност я е пипнала от мен.Въпреки ,че моята последна МБ беше чиста,явно бактерията бързо е стигнала до нея предполагам заради късата шийка.Иначе на 14.12. ми взеха МБ която показа наличие на Е коли и до 2.01.08 вече бях излекувана.Така,че да знаете,че дори в ниски стойности .коли е опасна.Мен в Фемина ме убеждаваха,че не се лекуват особено когато са единични колонийте.Е не е вярно.Сега съжалявам,че се дожерих на микробиолога в Фемина,но дано само Дари да  ми е жива и здрава.

Това е от мен.Приятна вечер.
newsm68 newsm44 smile3501  261uu

# 190
  • Някъде на път....
Леле, колко много сте изписали за 2 дни.........  #Crazy

# 191
  • Русе
Страхотни новини за малката ДАРИ  newsm51 !!!Само така  newsm10
При мен нищо ново по принцип.Болките в реброто ми продължават  Sad .Да ви се похваля,че завърших панталонките,който плетях за моята бебка.Сложих снимката им в албумчето .Сега плета едни терлички ама по на татък ще ви ги покажа и тях.
Лека вече на всички   bouquet

# 192
Аз пък няма спомен тапи да са ми падали  Thinking И двата пъти шийката ми беше 3 см отворена месеци наред , явно тапата ми е била паднала преди това, знам ли???

# 193
SLADKA MAMA, страхотни новини Hug Hug Hug

# 194
И сега коя дата да смятам за свой термин???? И дали да моля да ми смените "официалния" термин от 1-ва страничка и дали да си сменям линийката?????
Термина и по скоро ориентировъчно понятие, малко вероятно е да родиш на тази дата! как ти смята термина за болничния преди раждане? По принцип в Бг се смята назад три месеца + 7 дни от първия ден на последната менст. Моята е на 13 .07., терм. ми е на 20 04.

Общи условия

Активация на акаунт