Отговори
# 165
В4ера ми падна и 4аст от тапата..но  без кръв,беше си напълно прозра4на, но нямам никакви контракции така 4е се надявам да не е лош знак.Ако някой е запознат пове4е с това моля да сподели!
Мила, според мен, ако наистина е тапата, не е лошо да се консултираш с лекар. Според мен е опасно, може да доведе и до изтичане на водите... За всеки случай, се консултирай!

Мацки, минавам набързо да ви кажа, че сутринта е починал дядото на мъжа ми и сега тръгваме за там.
Моите съболезнования и на теб, и на съпруга ти! Един живот идва, друг си отива... Така е...

ДНЕС ОБАЧЕ ЩЕ ВИ СПОДЕЛЯ ,ЧЕ ЩЕ СТАВАМ МЪЖКА МАМА smile3521 stork-boy smile3521
МНОГО ИСКАХ МОМА ,АМА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ Wink
Ей, хайде да се сменим! Аз много искам да съм мъжка мама, ама кой знае... Още се крием, срам ни е...  Joy

Някоя от вас мисли ли да работи до 45-дневния болничен? Аз по принцип така мислех, обаче на работа е много натоварено и се надявам док да ми даде болнични от по-рано.
Аз дори искам да работя до последно. Юрисконсулт съм и работата ми не е тежка, на бюро съм, изцяло интелектуално ми е работата и не ми тежи. Вкъщи много се сакълдисвам... така де, хваща ме саклетът /дали така се пише... newsm78/!

Момичета, имате ли дни в които от сутрин до вечер ви се яде едно и също нещо Embarassed Имах дни на ябълки, мандарини и на пици, и днес от сутринта съм нападнала една кутия шоколадови бонбони и нищо друго не ми се яде все още ooooh!
И аз съм така. До преди няколко дни ядях само млечна салата, правех си я вкъщи... Обаче сега така ми писна, че да не я вида... Сега съм на тема картофена салата с праз... И от няколко дни сямо това ям. Преди нова година пък нагъвах мандарини! Преди това - дюнери... Абе, луда работа!  Crazy

А иначе за секса - таман бяхме се укротили за 10-на дни, но от 1-2 насам мъжът ми нещо много ме напада. До сега се разминавах, снощи пак отбих атаките, ама тази сутрин не се размина. Аз нещо не съм мераклийка, ама угаждам, какво да правя?!  Embarassed Мъжка му работа! Мъжът ми не съм забелязала да се страхува, че ще навреди на бебето, даже напротив - сигурен е, че нищо не може да стане! И досега се оказва прав!

Това от мен! Целувки!  Hug

# 166
  • Бургас
Хоп - ние с баткото ходихме на разходка, че времето вън е прекрасно; излязох да си взема крем за зърна, защото от няколко дни са ми доста чувствителни и смятам да ги подготвям вече за кърменето. Покрай купуването на крема, не успях да устоя на мрънкането на Илчо да вземем нещо и за бебето и го оставих да избере някои нещица; качих снимки в албумчето Laughing
Маринела, наистина отиди на лекар, защото е рано да пада тапата или част от нея; а ти всъщност сигурна ли си, че е от тапата, да не би да е по-засилено течение нещо  newsm78 Аз на няколко пъти забелязах по бельото си обилна цервикална слуз подобна на тази при овулация Rolling Eyes

# 167
Привет момичета  Hug

didimora, ти в Шейново ли мислиш да раждаш? И спряла ли си се вече на някой доктор?
Има ли и други мами, които са решили да раждат в Шейново? Аз май натам се ориентирам, пък и ми е най-близко. Само трябва да реша искам ли екип или който се падне. А трябва ли да ходя там предварително към края на бременността за запис на тоновете?

Tiffany, моите съболезнования

Marinela flo, по-добре се консултирай с лекар. Това частично падане на тапата ми се струва странно  newsm78

А за работата, и аз мисля да си работя докато мога и се чувствам добре, пък после от вкъщи доколкото е възможно.

Хубав ден   bouquet

# 168
Ето ме и мен Simple Smile

Маринела и аз ще ти кажа същото, гинекологичен преглед за да се види дали е тапа наистина  newsm78 Раничко е още тапи да падат  Crazy

Момичета, аз се бях насочила да раждам в Токуда, но здравноосигурителната компания прекрати договора си с тях и сега обмислям дали да не се насоча към 1АГ Света София. Още не съм решила окончателно, но до към средата на февруари ще взема решение и около 1 март да си организирам раждането  Thinking За стволови клетки съм се насочила към Малинов. Финансите обаче са абсолютно несигурни, но ще търсим пари назаем ако трябва и ще вземем  Thinking Ще гледам обаче до 34 - 35 г.с. да съм организирала всичко  Thinking

За Токуда, аз съм изключително доволна от д-р Лазарова, така че ако някой търси подходящ лекар и за нормално раждане, може да я потърси.

В четвъртък съм при д-р Марков на ФМ, дано всичко да е наред  Hug Днес минах да ми направят един ехограф че бебо отдавна не съм го виждала, ами синковеца пак е напречно  Rolling Eyes Явно баща му не е достатъчно убедителен с разговорите всяка вечер да се обръща и ще се наложи да положи повечко усилия да се разбере със синчето си  Crazy Иначе относно мерките, ами да ви кажа честно аз само на д-р Марков вярвам. Така или иначе повечето апарати дават голямо отклонение, трябва си читав апарат пък и доста точна ръка за да се види колко е голям бебо. Няма да забравя как Мая я премериха 3200, пък тя се роди един ден по-късно 2750 грама  Shocked

Сладка мамче, бебка днес сигурно ще е още по-добре  Heart Eyes

# 169
Момичета, аз се отбивам набързо, за да кажа, че вече съм си вкъщи, но трябва да пазя леглото, а позата пред компютъра не е препоръчителна.
Вечра бяг при моето АГ и жената се притесни да не стане по-лошо и ми даде направление за хоспитализация. И до късно снощи ме преглеждаха лекарите в Селена, но като разбрах, че лечението в болницата и у дома е едно и също от гледна точка на лекарствата, предпочетох да съм си у дома. Разбира се, ще ходя на прегледи - засега в четвъртък, но ако не се подобря и по-рано. иначе като лежа съм добре, но стана ли и кръста веднага започва да ме цепи, а ниско в лорема си усещам тежест. Не успях да разбера колко ми е скъсена шийката, хубавото е,ч е не е започнала още да се отваря (пропуска само върха на пръста на докито).
И така, сега лежа и ям и си пия хапчоците.
Радвам се за новините на Сладка мама, и на всички други добри новини за бебетата, но сега не мога да ги изброя всичките. Маринела, отивай на лекар!
Иначе бебо го прегледаха много обстойно, видяхме му профила, очните лещи, мъжкото достойнство... абе добре е бебо, не страда от моите контракции, но трябва да си поседи вътре!
Това е от мен, ще пиша ако има някакви промени!
Поздрави и да се пазите! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 170
Бибо принципно мисля да раждам там,за доктор ако си резервирам .ще е този при когото ходя - Росен Виденов,въпреки ,че и при сина му съм била на консултация и останах малко по-очарована,ама не мога да се оплача от добро отношение, и професионализъм,ходя при тях от повече от две години и затова и попитах за раждането,от друга страна пък и както каза едно от момичетата-всички са много добри доктори и ако вървят добре нещата и съм предвидена за нормално раждане -мисля да не избирам екип( 800лв са не малко пари),но пък ако съм за секцио може би хич няма  да се замисля за парите,по -добре да съм в нечии познати ръце(ох  много ако има -не  съм решила със сигурност какво точно ще правя)твърде далечно ми се струва и да бъда честна много ме е страх,някакси само се моля да стигна до там по -бързо и всичко да е нормално,незнам при вас как е,ама с  всеки изминал ден се шашкам все повече. ooooh!  ooooh!  ooooh!
За тонове и такива неща нямам идея дали трябва да се ходи,ако иска някой да питам нещо или да проверя каквото и да било вдруги ден ще ходя до Шейново -само кажете .
 За работа-аз работя и силно се надявам да изкарам до края-има няма един месец  newsm78.
 Тифани - съжалявам мила .
 Кажете за срещата какво мислите - ето предложението, 24.01-18.30-Happy (В мола на стамболийски),може да търпи всякакви корекции(почти всякакви) .Кали вашата среща къде е ,да вземем да я направим и ние там  Grinning (хаха представям си останалите хора в заведението-как гледатпри вида на толкова много бременни  Grinning)

# 171
Има ли и други мами, които са решили да раждат в Шейново? Аз май натам се ориентирам, пък и ми е най-близко. Само трябва да реша искам ли екип или който се падне. А трябва ли да ходя там предварително към края на бременността за запис на тоновете?

Да, аз. При д-р Ненов.  Peace

# 172
ХМ! А какво представлява тази "тапа"-да ме прощавате за може би глупавия въпрос, ама като не знам? И какво трябва да ме притеснява ако наистина е паднала и кога й е нормално да падне????
 Искам и да питам - моя термин по калкулатор е за 10.04-както и е на първата страничка , но и мойта лекарка и доцента от ФМ ми казаха доста по-късни дати (от мерките на бебето на ехографа) - 21 или 24.04! И сега коя дата да смятам за свой термин???? И дали да моля да ми смените "официалния" термин от 1-ва страничка и дали да си сменям линийката????? Бели кахъри, ама все пак разликата е почти 2 седмици и ако стане нещо (пази Боже)....кое се смята за предполагаема дата на раждане?

# 173
Русенки, ако успея да оставя малката с баща си съм на линия в петък :peacе

# 174
  • в илюзия
Тифани миличка съжалявам. Sad
За срещата иначе каквото решите пак казвам за 24 от 18.30 ме устройва , може да позакъснея малко , но ще дойда.
Танзен да се пазиш много , като трябва само ще лежиш. Hug

# 175
Имам въпрос: Десислава има ли имен ден?
Харесва ни това име за девойката, обаче много искам детенце да си има имен ден.

Аз съм мама "клюкарка" от февруарките, надничам ви в дворчето заради бебе Дарина и тайничко стискам палци на Сладка мама. По въпроса за името - братовчедка ми е Десислава и празнува имен ден на Йордановден (Богоявление), а не на Св. Сава през декември.

# 176
Русенки, ако успея да оставя малката с баща си съм на линия в петък :peacе

eli-v, колко ти "малка"  малката? Ако искаш вземи и нея? Аз също мога да взема моя син, той е на почти 7! ...Значи засега среща ще има!  Laughing Е, то ние сме май всичко на всичко 4, но все е нещо!

# 177
Аз съм за 24.01.08, 18.30 часа, мола на Стамболийски - Хепи. Ще дойда непременно.

# 178
ХМ! А какво представлява тази "тапа"-да ме прощавате за може би глупавия въпрос, ама като не знам? И какво трябва да ме притеснява ако наистина е паднала и кога й е нормално да падне????
Ето какво намерих за тапите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=200511.msg4267810#msg4267810
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=155835.msg3007572#msg3007572

# 179
Мерси моми4ета ...в 4етвъртък съм на преглед...засега няма проблем.Аз по принцип съм с те4ение оба4е това си беше много разли4но от те4ение....гъсто то4но като желе..и беше в малко коли4ество
..затова мисля 4е е тапата

Общи условия

Активация на акаунт