Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за среща на варненки?
Можете ли да предоставите отзиви за колички Graco?
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за среща на варненки?
-
Можете ли да предоставите отзиви за колички Graco?
-
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
Мненията за епидуралната анестезия са разнообразни. Някои майки я предпочитат, като я смятат за ефективна при облекчаване на болката по време на раждането. Други споделят своя опит с нея, като подчертават както положителните страни (напр. ефективно обезболяване), така и потенциалните недостатъци (напр. странични ефекти като замаяност и главоболие) след упойката. Има обаче и майки, които предпочитат естественото раждане без анестезия, вярвайки, че е по-близо до природата.
-
Какво мислите за среща на майки от Русе?
-
Какви са мненията за рисковете, свързани с епидуралната упойка по време на раждане?
Чувствам се прекарана! Ние с мъжа ми живеем в с. Марково на 10 км от Пловдив, временно уж... В края на 2006 г. майка ми си даде парцел в Пловдив на строителна фирма да построи кооперация и да й даде 3 апартамента, като ние ще живеем в единия, а майка ми ще живее над нас, та да помага в гледането на децата. По проект крайният срок за предаването на апартаментите беше края на януари тази година! Да, ама не! Кооперацията е доникъде и има още доста работа, строителят се мота и със сигурност няма да е готова до април. И сега ще трябва да живея в селото в старата къща, а майка ми ще трябва да спи при нас през първия месец поне, а после да пътува всеки ден като гламава, за да ми помага! И с няколкомесечно бебе ще трябва тепърва да обзавеждаме и да се нанасяме в апартамента, не знам как ще се оправя?! Направо ми идва да му счупа главата на тоя безотговорен строител! Хем през септември го предупредих, че съм бременна, а той обеща, че най-късно през февруари ще е готова кооперацията! И се мотка, нищо не прави, на строежа със седмици няма никой да работи... Уф, изплаках си мъката! Извинете ме! Има къде-къде по-големи проблеми от моите... Да е жива и здрава Дарина и да са ни здрави бебчетата на останалите мами, пък другото се наглася! 

За това се спряхме на Маг Ингланд Дуо (със столче за кола), много е хубава има всички екстри + зимен кош, и е 11 кг, аз я карах и не ми се стори тежка, напротив много стабилна ми се видя и лесна за управление, даже я пробвах за стълби пак е супер удобна. Та засега тази ще ни е количката
Както беше като торнадо (даже съм си направила клип на корема с телефона) и на другия ден край, кротка като агънце
и така вече трети ден.Дано всичко е наред
Незнам аз като гледам по филмчетата как им бучат епидуралните и после пак викат от болка, представям си без тях

още съществува като проблем. За съжаление не мисля, че Деган ще помогне. Защото нито ми е лошо на стомаха, рядко имам киселини. Просто като хапна и чисто механично след 2-3 минути се връща. Явно е от притискането на стомаха от бебетата.