Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за среща на варненки?
Можете ли да предоставите отзиви за колички Graco?
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за среща на варненки?
-
Можете ли да предоставите отзиви за колички Graco?
-
Какво е мнението за епидуралната анестезия?
Мненията за епидуралната анестезия са разнообразни. Някои майки я предпочитат, като я смятат за ефективна при облекчаване на болката по време на раждането. Други споделят своя опит с нея, като подчертават както положителните страни (напр. ефективно обезболяване), така и потенциалните недостатъци (напр. странични ефекти като замаяност и главоболие) след упойката. Има обаче и майки, които предпочитат естественото раждане без анестезия, вярвайки, че е по-близо до природата.
-
Какво мислите за среща на майки от Русе?
-
Какви са мненията за рисковете, свързани с епидуралната упойка по време на раждане?
въобще не е като преди по цял ден да ме ритка и да се преобръща. И сега рита ама по-слабо и ниско долу, а не като преди на всички страни, мад пъпа, на ляво и дясно. Взех да се притеснявам да не и станало нещо. Чудя се дали да званя на доки, утре ще е петият ден на затишие...много ми се вижда 
На мен ми се е случвало два дни да го усещам много слабо и малко се спекох, но пак си започна после.
...еми аз знам датата, на която съм забременяла. Играе ли някаква роля тя?

И дежурният лекар ми вика - какви води, бе момиче, нищо не ти тече, било е тапата/аз за пръв път чух, че съм била затапена 
Обаче сега вкъщи е зверилня, така свикнах на тишина цял ден, а той не спира дори за 5 мин.
. Аз се притеснявах да я взема с мен като си мислех, че няма да има други деца и ще й е скучно.А стане ли й скучно си е жива досада
И само се въртях като шугава да си/й намеря място
Аз не искам да удобства и комфорт, искам обаче да знам всичко което се случва с бебето ми, а не както в 1 АГ Света София да се чудя 3 дни къде ми е бебето, живо ли е и какво му е. Просто неонатолозите в 1 АГ не съм от най-разговорливите, слагат антибиотици на бебето без ти да знаеш, въобще информация нямаш никаква. Не ме разбирайте погрешно, не казвам че са лоши и реално ако не е в Токуда ще родя пак там, но подобно поведение към родилките не мисля че е от най-добрите
....примерно...