Така че когато излязат оферти като снощната - в смисъл блок до моя, строен след 1984 г. на хубав етаж и с прилична квадратура - отивам и гледам. Все пак никой не ми е длъжен да ми осигурява жилище, това си е наша работа със Супер Митко.

- пък ако ми излезе късмета.....
( което не пречи да се видим там някой път де
).Вече съм ти почти съседка- в Овча Купел сме
разбирай след 1980 г. По тази причина предлагането е изключително малко. Оферти излизат по 1 на няколко месеца. Но смятам, че и на моята улица ще изгрее слънце. Иначе цените се движат между 63 и 75 000 евро, което меко казано е безумно. 
( което не пречи да се видим там някой път де
).Вече съм ти почти съседка- в Овча Купел сме 
разбирай след 1980 г. По тази причина предлагането е изключително малко. Оферти излизат по 1 на няколко месеца. Но смятам, че и на моята улица ще изгрее слънце. Иначе цените се движат между 63 и 75 000 евро, което меко казано е безумно. 
Тая нощ, едно гърло, едни температури, една кашлици не съм спала чак...толкова болна не помня от кога не съм била и си умирам от страх да не заразя Алекс
Ще бъде голямо чудо да и се размине, че както сме в една стая и се гледаме само двете
но дано все пак не я събори 
А като гледам във форума какви подписи огромни има, те за мен се хванаха
и се наложи временно да се разделя с някой поне докато се нарадвам на новия си банер
Иначе супер се зарадвах като видях лентичката ти, а то било фалш 

))

Ще ни покажеш ли Миша!
Противогрипен препарат си е точно, не е АБ. Има си схема за пиене, написана е на листовката. Дано Али не се зарази от теб!
Аз миналата година изкарах един грип без да го предам на Ивчо.
То беше мрънкане през 30мин буквално
Не знам дали е от зъби, щото му дадох Панадол, друг път, като е в период на зъбоникнене го успокоява...
Не му е било нито топло, нито студено - облечен беше както обикновено. И се сетих за нещо, дето ще ми се смеете - но възможно ли е да му действа Луната? Сега май е пълнолуние.
Радвам се, че си по-добре днес!

Ма този спор май вече сме го водили
. Специално тази нощ Сашко се въртя като "шугав" и на два пъти го заварвах седнал в леглото и един път се беше изправил и си говори нещо. Пускам щори, дърпам пердета и нищо не помага. А, тъкмо беше започнал да спи по цяла нощ
. Пробвай и дано на Али й се размине
.
. Дано и Анди и Гого се оправят бързо
.