Отговори
# 105
  • София
Не, не съм се отказала. Предложението на баща ми беше по-скоро емоционално, отколкото рационално. Освен това брат ми няма да успее да направи апартамента си в близките 2-3 години, защото сега се прехвърли да доучва в Нов български, а там таксите са  ooooh!
Така че когато излязат оферти като снощната - в смисъл блок до моя, строен след 1984 г. на хубав етаж и с прилична квадратура - отивам и гледам. Все пак никой не ми е длъжен да ми осигурява жилище, това си е наша работа със Супер Митко.  Wink

# 106
  • София
добро утро и от мен  Laughing

Още отпивам от кафето и се опитвам да си пооправя главата, че нещо май не е наред  Laughing

Спинки - сигурно вече тръгвате, успех, дано ви поставят по-скоро точната диагноза и чакаме новини  Hug

Елуинг - пробвах със снимките, ама явно и в нета не ги качих както трябва, нищо като имам друг път време, ще опитам пак  Wink

Велмар - чеситита родителска среща - ама как звучи, все едно хлапетата са големи, пък то.....А надявам се като стане по-топло и с по-дълъг ден, да почна да извеждам Миташки към Южния отново след работа, и може да се видим, или пък ако има някоя среща, но в почивните дни - та малко да срещне и той дружки -набори  Laughing

Кабзималка - синовете ти имат супер имена, аз по принцип съм фен българските имена, особено на старите.

Нана ти в кой квартал търсеше апартамент? извинявай, със сигурност си писала ама имаше един период, не влизах много в нета и съм пропуснала. Аз също се оглеждам - искам да преместя нашите в София, обаче при тия цени, не знам как ще стане.....засега само се ослушвам..

Хм, да днешния джакпот е около 3 милиона  - мисля да потърся някой пункт наоколо да пусна  newsm78- пък ако ми излезе късмета.....
Девойките от Русе - там имаше май най-много спечелили от Тотото по статистика - така че Валка и останалите - давайте    Simple Smile

# 107

Велмар - чеситита родителска среща - ама как звучи, все едно хлапетата са големи, пък то.....А надявам се като стане по-топло и с по-дълъг ден, да почна да извеждам Миташки към Южния отново след работа, и може да се видим, или пък ако има някоя среща, но в почивните дни - та малко да срещне и той дружки -набори  Laughing

Пух, ние вече се преместихме и не съм до Южния парк Grinning( което не пречи да се видим там някой път де Wink).Вече съм ти почти съседка- в Овча Купел сме Peace

# 108
  • София
Pouh аз търся само в една силно ограничена част на Дружба 1 около Кауфланд, където панелите са сравнително нови Simple Smile разбирай след 1980 г. По тази причина предлагането е изключително малко. Оферти излизат по 1 на няколко месеца. Но смятам, че и на моята улица ще изгрее слънце. Иначе цените се движат между 63 и 75 000 евро, което меко казано е безумно.  #Cussing out

# 109
Добро утро от мен. Вече си изпих кафето,но сега Тони се опитва да ме изгони от компютъра. После ще пиша пак. Hug

# 110
  • София
Пух, ние вече се преместихме и не съм до Южния парк Grinning( което не пречи да се видим там някой път де Wink).Вече съм ти почти съседка- в Овча Купел сме Peace

Помня, помня, че сме съседи, ама знам, че пак отскачаш до Южния, пък в нашите райони не са толкова много градинките, та затова...ама може и по съседски де  Wink

# 111
  • София
Pouh аз търся само в една силно ограничена част на Дружба 1 около Кауфланд, където панелите са сравнително нови Simple Smile разбирай след 1980 г. По тази причина предлагането е изключително малко. Оферти излизат по 1 на няколко месеца. Но смятам, че и на моята улица ще изгрее слънце. Иначе цените се движат между 63 и 75 000 евро, което меко казано е безумно.  #Cussing out

Тц, аз пък се оглеждам около нашите райони - между Княжево, Овча купел и Лагера и Хиподрума, - да са на близо, между мен и брат ми -  ама и там са едни цените.......Ама все пак информацията е ценно нещо.

# 112
Влизам да се оплаквам  Confused Мадонка супер съм зле, явно не съм настинала ами съм лепнала грипа  #2gunfire Тая нощ, едно гърло, едни температури, една кашлици не съм спала чак...толкова болна не помня от кога не съм била и си умирам от страх да не заразя Алекс  Tired Ще бъде голямо чудо да и се размине, че както сме в една стая и се гледаме само двете  Tired  но дано все пак не я събори  Praynig

Другото е, че тъкмо си "накичих" подписа с безброй красоти, веднага ме емнаха модераторите, че съм надвишавала допустимите размери  #Cussing out А като гледам във форума какви подписи огромни има, те за мен се хванаха  #2gunfire  и се наложи временно да се разделя с някой поне докато се нарадвам на новия си банер  Rolling Eyes

tintin,
сори миличка че после не ти върнах ама тогава вълната за тия контролни ме беше разтресла здраво  Crazy Иначе супер се зарадвах като видях лентичката ти, а то било фалш  Mr. Green Hug

Мадонка, за мен ще е чест да съм пак щъркел   bouquet

adrianska, слънце ако имам ходене към центъра задължително ще проверя колко парички е!  Hug

Спинки, успех миличка и дано се разпишеш с хубави новини  Praynig

kabzimalka, аз в у-ще имах трима съученика с името Десислав, тъй че името ми много известно и ми харесва  Peace

Ember и Бахи, заповадайте, ще помагам стига да мога  Embarassed
Елфче, фотото не е професионално мило, ами мъжо ме снима в Несебър, а целта ми беше да направя снимката да изглежда  като картина Simple Smile))
http://valstef.multiply.com/photos/album/21/N_e_s_e_b_a_r#13
http://mamite08.multiply.com/photos/album/27#7
като са зумнати се вижда по добре ефекта  Peace

Много се радвам наистина, че някои от нещата ми са ви харесали и сте гласували без да знаете за тях, благодаря ви!   bouquet
elen@, много съм щастлива, че ти харесват и на теб, защото това значи много за мен!  Hug

Аууу имало 5 нови отговора аз докато напиша всичко  Laughing

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 09:47 от val_stef

# 113
  • София
Привет!
Тинтин-Mimba , добре дошла отново сред нас!  Hug Ще ни покажеш ли Миша!  Laughing
Валка, бързо да се оправяш! Ако си сигурна, че е грип може да си вземеш ремантидин, помага  Peace Противогрипен препарат си е точно, не е АБ. Има си схема за пиене, написана е на листовката. Дано Али не се зарази от теб! Praynig Аз миналата година изкарах един грип без да го предам на Ивчо.
Блан, ти как си, оздравя ли?  Rolling Eyes
Велмар, радвам се, че си по-добре!  Peace
kabzimalka , сигурно не ти е лесно верно с баткото. какво ли ни чака и нас.... А имената са много хубави и рядко срещани Peace
На мен тая нощ ми беше с най-малко сън откакто Ивчо се е родил сигурно  Tired То беше мрънкане през 30мин буквално  Close Не знам дали е от зъби, щото му дадох Панадол, друг път, като е в период на зъбоникнене го успокоява...  newsm78 Не му е било нито топло, нито студено - облечен беше както обикновено. И се сетих за нещо, дето ще ми се смеете - но възможно ли е да му действа Луната? Сега май е пълнолуние.  newsm78 Thinking Blush Embarassed Сигурно съм изкукала да мисля такива работи, а?  Crazy

# 114
  • у дома
влизам набързо.

Andy
и Гого вече са в болница, за 2-3 дни. оказало се е, че е остра вирусна инфекция на горните дихателни пътища и не е трябвало да се пие антибиотик.

на този етап са всичко е наред, Гого се чувства добре  Peace дано го изпишат по-бързичко здравичък  Praynig Praynig Praynig

# 115
Добро утро и от нас!
Велмар, благодаря ти, ще предам поздрави на Плевен Grinning Радвам се, че си по-добре днес!
Мадонке, моята приятелка е родила нормално, но тя си е доста едричка, така че нямаше как и бебчо да не е Grinning
А Ники ще го гледа майка ми до 2те годинки, прехвърлям й майнчинството, ще са повече в Плевен, но ще идвам и в София по 1-2 седмици от време на време. Мисля от септември на ясла да го пускам, ама ще видим до тогава.
Вал, дано бързо оздравееш! Поздравления за големите изяви с Фотошопа и аз съм се захванала с него и творя, когато имам време, но съм далеч зад теб по умения Laughing
Спинки, стискам палци и ще чакаме хубави новини от вас!
Дано Гого на Анди скоро се оправи и да ги изпишат, стискаме палци!!! Praynig
Хубав ден на всички!

# 116
  • София
моята приятелка е родила нормално, но тя си е доста едричка, така че нямаше как и бебчо да не е Grinning

Дидееееееее много добре знаеш, че това не е вярно. Няма никаква връзка между килограмите на майката и тези на плода Wink Ма този спор май вече сме го водили Joy

# 117
  • София
Дано Гого бързо оздравява и с Анди скоро се приберат вкъщи!  Praynig Praynig Praynig

# 118
Elwing, напълно е възможно на Ивчо да му действа Луната, защото мойте и двамата плюс баща им са Лунатици  #Cussing out. Специално тази нощ Сашко се въртя като "шугав" и на два пъти го заварвах седнал в леглото и един път се беше изправил и си говори нещо. Пускам щори, дърпам пердета и нищо не помага. А, тъкмо беше започнал да спи по цяла нощ  Rolling Eyes.
Валка, свекър ми тия дни и той изкара нещо подобно на това, което ти описваш и точно с този Ремантидин се оправи, за един ден  Peace. Пробвай и дано на Али й се размине  Praynig  Hug.
Спинки, успех в София, ще стискам силно палци  Hug  Peace. Дано и Анди и Гого се оправят бързо  Praynig.

# 119
  • София
Адрианска, и Ивчо се въртеше много и сядаше, ставаше, не съм го чула да говори насън  newsm78 Ще видим - като намалее луната, ако се оправи, значи....  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт