Отговори
# 255
  • София
Здравейте момичета!

Не знам въобще как да започна, но ще пиша все пак... Тази сутрин продължих с търсенето на информация за вчерашната катастрофа...За съжаление стигнах до това, че загиналата жена е TheWinner, която е в списъка на нашите многодетните мами.
От вчера се опитвах да потърся информация при юнките 2006, защото знаех само че най-малкото детенце е на 1 година и 7 месеца.

Много момичета ми писаха лични и малко като че ли се успокоих, че мамата не е от нашите мами...За съжаление е...
Лошото е, че съпругът й - Тодор, който е карал колата е във Военна болница. И трагедията за това семейство ще продължи. Сега разбрах, че причина за катастрофата е внезапно прилошаване на бащата. Днес при прегледи във военна болница се оказва, че той има тумор в мозъка...Ще го оперират.

Ох...не знам какво друго да ви пиша...Може би, ако някоя от вас познава семейството да се опитаме да помогнем на дечицата...  И Бог да прости TheWinner   Cry

# 256
  • София
Блу, разбира се, че сте постъпили правилно  Hug

Марти пак е с температура и кашлица, имам чувството, че нямам сили вече, това му е 4 разболяване за месец и половина  Tired. Аз ли нещо бъркам, заради зъбите ли е, не знам. Тъкмо оздравя, една седмица беше добре и пак... И другите болнички да оздравяват бързо.

Ох, Нана, каква трагедия. Моля се за тях  Praynig

# 257
Ох, Нана, наистина голяма трагедия.  Sad  Praynig
Блу и аз мисля, че сте постъпили правилно, а мъжа ти го е описал много добре  Peace.
Elwing, мойте деца сиропчета и лекарства пият без проблеми, но капки слагам трудно. Обикновено за това трябват двама души. По принцип за капките за нос, проверявам колко са необходимите капки, които трябва да сложа с капкомера и го слагам на повивалката и му ги изстрелвам наведнъж. И той докато се усети вече съм ги сложила, а Боби вече дава, даже си ги слага сама. Но за ушите определено ми трябва помощ и е голям рев.

# 258
Нана, ако може да се помогне на семейството (най-вече на дечицата) на загиналата майка-казвай! Много ми е мъчно за дечицата най-вече Cry

# 259
добро утро и от нас:)
има ли толкова поспаливи деца като Миша?днес я събудих в 10.30!?
Блу  благодаря за помоща махнах я най-накрая тая лентичка:)
Пух как ги даваше капките есберитокс?т.е. по колко както е в листовката ли?
Адрианска благодаря за комплиментите
а за приемането на лекарства Миша  покрай тоя грип свикна с всичко и не е проблем а вместо стеримар ползвам нисита -по-лесно се слага мазвам на пръста си и после в нослето вече като е в леглото
ох ставам че миша е върху клавиатурата Simple Smileхайде отиваме малко да се морим навън че да спим следобед

# 260
  • София
Привет!
Нана, много е тъжно  Cry Как може да помогтем?  Rolling Eyes
БлуHug
Елена, не се обвинявай, няма къде да бъркаш -  явно му е паднал имунитета заради зъбките. Бързо да се оправяте! И се пази ти!  Peace
Адрианска, пак готин аватар извади, дано успее да привлече Дани   Laughing Wink Но подписа ти е по-хубав  Hug Heart Eyes
Тинтин, и ние сме по принцип от спящите до късно, но напоследък се буди в 9ч  newsm78 А тук има и красавици, спящи до 11-12ч  Wink
За капките - ясно, аз мислех че само при нас е мисия невъзможна. Панадол обича, дори понякога ми го носи и вика па-па, явно си мисли че е нещо за ядене  Crazy

# 261
  • В ЛЮтеницата
nana, и да не беше от нашите мами по-малка ли щеше да е трагедията????? Що за отвратително и журналистическо поведение? Ходиш из форумите и сееш тъпи въпроси... Ако искаш да направиш нещо градивно - пусни тема на съответното място и организирай нещо! Престани да пълниш тази тема, с общи трагедии и информации от типа "а, пък да знаете какво се е случило....." Всеки слуша новини ако има желание и ако го интересува.
Да, жал ми е за дечицата, и за таткото и ми е тъжно за майката. И за всички останали болни дечица и трагедии. Но си има място за такива неща.

# 262
  • София
Пух как ги даваше капките есберитокс?т.е. по колко както е в листовката ли?

Tintin нашият педиатър ни предписа есберитокса заедно с прополис, защото според него ако даваме есберитокса няма голям ефект.
Схемата беше - есберитокса 3 пъти на ден по 10 капки в сокче или вода ( защото са малко лютивички) след хранене и пък прополиса ( едно хапче делиш на 2 и му го даваш смляно сутрин едната част, вечер другата - пак в сок може и направо, стига да не ги изплюе, след хранене пак. Не знам иначе как е по листовката. И всичко 10 дни. Знам, че може  и по-дълго, но това ни беше на нас предписанието.

Yanast - наистина кастрацията беше трудно решение, все едно го лишавах от нещо специално, пък и толкова красив котарак оставях без наследници, но миризмата беше непоносима, освен това тъкмо бяхме ремонтирали изцяло къщата след хиляди разправии с майстори, така че.....освен това ветринарят ни каза, че ако не го пускаме на котки само го мъчим Wink.

Загубата на домашно приятелче ( не любимец само) е много тежка, ние така преживяхме на симският ни котарак, който се наложи да приспим след 18 години живот, така че напълно разбирам Блу  Cry

Наистина много тъжно за малките сирачета, особено след диагнозата поставена на бащата, дано той се оправи, че иначе.....за съжаление нашата държава е по-лоша и от мащехата на Снежанка  #2gunfire

# 263
  • София
nana, и да не беше от нашите мами по-малка ли щеше да е трагедията????? Що за отвратително и журналистическо поведение? Ходиш из форумите и сееш тъпи въпроси... Ако искаш да направиш нещо градивно - пусни тема на съответното място и организирай нещо! Престани да пълниш тази тема, с общи трагедии и информации от типа "а, пък да знаете какво се е случило....." Всеки слуша новини ако има желание и ако го интересува.
Да, жал ми е за дечицата, и за таткото и ми е тъжно за майката. И за всички останали болни дечица и трагедии. Но си има място за такива неща.

Пепър защо един път не си изключиш клавиатурата??? Не си ти точно човекът, който ще ми казва къде какво да пускам. Нито пък ще ми даваш оценки. Това ме е разстроило, това пиша. За разлика от теб, дето само се чудиш с кого да се заядеш, аз от вчера се мъча да събера информация, за да видя как да помогнем на тези деца. Как пък толкова други майки, които ми писаха на лични не видяха журналистическо поведение?
И къде им е мястото на такива неща? Може би далеч от очите ти? Ти вместо да се заяждаш с мен, да беше предложила с какво да им помогнем?

# 264
  • гр.София
 Нана, и аз виждам проблем в начина,по който се опиваш от нещастията-новини. Идват ми много по-остри думи от тези на Пепър.Много ми е гадно.
 И ще си изключа клавиатурата и ще помълча за жената.

# 265
  • София
blanc и на мен ми е гадно, но за децата. И лично аз ще им помогна по някакъв начин, вместо да се тръшкам от нечий стил на писане.

# 266
Здравеите сладки мами и дечица пораснали!

И при хубави и  при лоши новини... отдавна не сьм писала,новините са добри при мен
Заедно сме си тримата-Дани,тати Митко и аз.Любовта надделява и побеждава.Остава да продьлжим напред.Много бях обьркана,но слава богу всичко си доиде.ЩАСТЛИВА СЬМ:)
Обичам ви
Целувки

# 267
  • София
Blanc,аз обаче не мога да си изключа клавиатурата- Нана, понеже не е Пепър човекът,който ще ти казва какво къде да пускаш ето ти правилата на този форум,написани от Админстратора:
"Подфорумът е предназначен за "отчетни" теми за родителите на деца, родени през 2006 г.
Разрешено е да има само по една текуща тема за родените през даден месец, а темите надвишаващи 15 страници се заключват.

За бъдещите мами има отчетни форуми спрямо очаквания термин на раждане.
Темите за раждане, въпроси и впечатления от дадена болница са във форум Здравен справочник.

За всички останали общи въпроси относно бременност, раждане и отглеждането на децата са на разположение всички останали подфоруми - Бъдещи и настоящи майки, Нашите деца, Хранене и т.н., а теми за срещи, събития и инициативи са във форум Календар на събитията и по-рядко - в Клюкарника. "

Трагедията на това семейство е жестока и неизмерима и ако ти беше пуснала някакво конкретно предложение за организиране на кампания в помощ на това семейство надали някой щеше да каже нещо. Но не,ти само съобщаваш и толкова. Аз да те питам - при вас добри не пристигат ли?! Защо се чувстваш длъжна да пишеш само лошите от типа "черна станция". Това,че си заклет песимист, а не реалист, както твърдиш е ясно на всичко. Мирогледа ти към света е белязан от драмата и трагедията, но вземи някой път ни пише за българчетата спечелили първо мяст на международната олимпиада по математика например. Или пък за музикална трупа "Смехорани", обиколили света и направили фурор с таланта си. Може пък и с това да успееш да привлечеш внимание към постовете си,това също прави впечатление!!!

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 17:15 от bubcheto15

# 268
  • София
АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни
Hug Peace Peace

това заглавие много ми хареса, еее, то и друго няма де Laughing.
Обаче не мога да направя темата,  Embarassed мами сръчни, които ни правите темата, моля  Praynig

# 269
  • София
Пепеджинс, радвам се че при вас нещата се нареджат!  Hug
Днес ми звънна Спинки, звучеше свежа и силна  Heart Eyes За жалост май диагнозата се потвърждава, трябва да поостанат тук, за да правят още изследвания и да се уточни дозата на инсулина. Питаше ме за магазин за детски стоки - памперси и храни в близост до Университетска б-ца, но този район не ми е познат. Моля, ако някоя мама знае, да пише, аз ще й звънна пак.

Общи условия

Активация на акаунт