Не знам въобще как да започна, но ще пиша все пак... Тази сутрин продължих с търсенето на информация за вчерашната катастрофа...За съжаление стигнах до това, че загиналата жена е TheWinner, която е в списъка на нашите многодетните мами.
От вчера се опитвах да потърся информация при юнките 2006, защото знаех само че най-малкото детенце е на 1 година и 7 месеца.
Много момичета ми писаха лични и малко като че ли се успокоих, че мамата не е от нашите мами...За съжаление е...
Лошото е, че съпругът й - Тодор, който е карал колата е във Военна болница. И трагедията за това семейство ще продължи. Сега разбрах, че причина за катастрофата е внезапно прилошаване на бащата. Днес при прегледи във военна болница се оказва, че той има тумор в мозъка...Ще го оперират.
Ох...не знам какво друго да ви пиша...Може би, ако някоя от вас познава семейството да се опитаме да помогнем на дечицата... И Бог да прости TheWinner

. Аз ли нещо бъркам, заради зъбите ли е, не знам. Тъкмо оздравя, една седмица беше добре и пак... И другите болнички да оздравяват бързо.
.
хайде отиваме малко да се морим навън че да спим следобед
Но подписа ти е по-хубав
А тук има и красавици, спящи до 11-12ч