Очакваме през ЮЛИ лъвчета и раци, но може да ни изненадат и близнаци ;)

• 14 357
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте мами! Hug
 Hug
Все още не пия никакви витамини.
Нека и аз да се включа в спора с дрешките. Харесвам всички цветове на дъгата и не мисля да ограничавам детето си само с един определен цвят. Когато отворя гардероба си и видя там цялата гама възможни цветове си мисля /особено ако е момиче/, че ще обличам детето си в зависимост с това аз какво ще облека, тоест ако аз съм решена в синьо и то ще бъде, ако аз съм в розово и то ще бъде и т.н. Все пак трябва да сме в един тон. WinkСтига разбира се да имам възможността да избирам толкова разноцветна гама бебешки дрешки. И може би както сами разбирате имам предпочитания към женско отроче си представям каква  Embarassedсладка картинка ще бъдем Crazy Embarassed Embarassed Rolling Eyes
Нещо се замечтах, а все пак съм на работа...... ще ми проличи.....

# 166
  • непостоянно
Добър ден и от мен Hug

Добре дошла на nip1977 и лека бременност  bouquet Ей сега ще те включа и в списъчето ни  Wink

Майра Hug, миличка, силно се надявам да не се откажеш да пишеш при нас Praynig И като я споменах да взема да я заместя и да кажа на момичетата, които още не са качили кг. и нямат кореми: Всичко е строго индивидуално; Майра, например, писа многократно, че през първата си бременност
до 18 г.с. (ако не ме лъже паметта) не е била качила нищо. За сравнение, аз по това време пре първата ми бременност бях вече +8кг. Embarassed

За спора с цветовете на дрехите: No Comment!

Аз днес бях на преглед. Всичко е наред с бебчо Heart Eyes Лежи си на топличко и си кротува Grinning  Д-ра ми взе вагинален секрет за изследване и ми огледа шийката. Също така днес си взех и резултатите от БХС: няма повод за безпокойство Hug Дано и занапред новините са все добри, както при мен, така и при всички вас Hug

Витамини пия HIPP Natal Mr. Green

# 167
  • Варна
Здавейте момичета, искам да споделя впечатления. Вчера нашата среща мина страхотно. Всички варненки са готини, да знаете  Laughing Много добре си изкарахме, може трудно и дълго да се орагнизирахме, но за сметка на това всички дойдоха. Съжалявам че не се сетих да взема фотото, ама .. нищо, следващия път Grinning
За цветовете, много ми се иска моето дете да има сини очи и ако е така, обещавам да му купувам сини дрешки Laughing Шегувам се, аз съм фен на разнообразието.

# 168
здравейте момичета,

за съжаление не съм много активна с писането във форума,че съм в сесия и уча за изпити.искам да задам въпросче, някой от вас ходил ли е на ФМ при д-р Марков .тъй като и двете ми лекарки следящи ми бременността ми го препоръчаха ,все пак исках да чуя и мнение от някоя от вас.аз имам час за втора ФМ при него на 18.02, а първия път бях във ,,Фемина,,.

относно бебешките дрешки, изкушавам се много да пазарувам, но ще почакам да разбера какво ще е отрочето  Grinning.и със сигурност ще забраня намеси на родата в купуването на дрехи с цветове по тяхно усмотрение(в момента моята майка има непоносимост към червения цвят, защото и 2те ми баби са ме обличали и купували дрехи основно в червено Thinking).аз съм художничка и имам малко по специално виждане за подбора, съчетанията и въздействията на цветовете на дрехите.

# 169
Връщам се от ЖК и съм направо възмутена. Представяте ли си, хората смятат термина по един и същи начин, без значение дали годината е високосна или не. Че те така се опитаха да ми вкарат датата в 41г.с. Обаче и аз не си мълча.

Вчера нашата среща мина страхотно. Всички варненки са готини, да знаете  Laughing Много добре си изкарахме, може трудно и дълго да се орагнизирахме, но за сметка на това всички дойдоха.

Искрено ви завиждам и съм сигурна, че всички сте готини.

nip1977, добре дошла и леко бременеене!

# 170
Все пак се оказахме доста организирани варненките! Много беше забавно, въобще не усетих как минаха три часа, като се прибрах и видя часовника помислих, че не  е верен, смятах че сме стояли най много два часа. Всички варненки са големи симпатяги, надявам се другия път да сме още по вече. Обаче въобще не се сетихме за снимки. Нищо, другия път.
Утре съм на преглед и ми е малко нервно.

# 171
  • непостоянно
Ивончето, ще те черпя сериозно, като се прибера някой ден. Свалила си ми 8 години, мерси Simple Smile
...

Абе чудех се аз от кой да изкарам една почерпка Grinning Поправих го Peace Дано не съм сбъркала нещо този път Mr. Green

Момичета, моля, онези от вас, на които вече са им  казали пола на бебчето да си кажат кои са и какъв е полът та да им сложа по един щъркел, че с тия биберони и бебчета в синьо и розово не става ясно кое е предположението на майката и кое е наистина чаканото бебче Crazy
Ама и аз колко замотано го написах ooooh!

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 19:21 от Ивончето

# 172
E така е Варна сме си Варна казано сторено. Надявам се следващия път състава да е още по-голям. Наистина времето мина неусетно, но така е когато на човек му е интересно и забавно. Аз днес си взех бременните дънки и сукмана и утре ще ходя с дънките на работа. Ще има  preggo фръц фръц  Grinning Mr. Green Mr. Green newsm62 Ей луда работа.

И стига сте се дрънкали за глупости пък вие. Неможе ли да се забавляваме и да се веселим времето ей сега ще мине и с грижите по бебоците няма да имаме време да седнем на компютрите. Направо ще се забравим. То верно че са хормони ама все пак няма смисъл.

danibon   Hug много е гадно. Вчера и на мен ми мина през акъла да не стане така, защото бях първа, но не нашите момичета си излезнаха сериозни. Ти пък защо не прескочи до Варна. Ейго къде е.

# 173
  • София
И въпреки това бодита, друго бельо и домашни дрехи си пазарувам от Даяна и Ники в Хаджи Димитър. Евтини, не много качествени/не се късат, разкривяват се Simple Smile/ и имат всякакви номера.

Къде е този магазин, че аз съм от Хаджи Димитър и да мина да го разгледам някой ден...?  newsm78
Живея тук повече от две години и само едно си знам - тролея - работа - тролея - Европата - вкъщи... плюс едни тарикатски сандвичи..  Joy

# 174
ей ти го: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=bc03958a8acae2cf24ab44e6988737 … x=5&start.y=6

една бяла къща, там шият, там продават. Не прилича много на магазин.

# 175
# 176
Ивончето, аз преди време писах, че според док си имаме пишка, но чакам потвърждение на 31. Абе слагай син щъркел, то нали с милото вече му измислихме и име  Laughing, дано не се окаже госпойца  Blush.

# 177
Здравейте и от мен  Simple Smile
На новите мами - добре дошли  Hug
Сега относно:
- витамините - аз съм на Центрум Матерна и съм доволна;
- дрешките - на кой каквото му харесва - в крайна сметка майката има думата  Grinning
- платената ЖК - фирмата, в която работя, ми осигурява пълен абонамент за Вита включително и ЖК. По здравна каса се водя в Майчин дом, но така и не съм ходила след записването. Обслужването в частната клиника ми харесва, а на лекаря имам пълно доверие (щом му звънях на 1.1.2008 в 10.00 и ме успокояваше  Grinning ...) Обаче се чудя дали и раждането да бъде там. Някоя от мамите с едно дете да е раждала във Вита ?(Четох темите, които има, обаче вас си ви зная и ви имам повече вяра)

# 178
за трети път ще кажа, че съм раждала във Вита Simple Smile питай на лични да не товарим темата.

# 179
  • София
Ивончето, сложи ми един син щъркел Grinning
тити, и аз съм купувала някои неща от този магазин. На доста прилични цени са.
saxophone , я кажи къде са тарикатските сандвичи  Whistling

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 20:59 от elen@

Общи условия

Активация на акаунт