Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 373
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
  • У дома... някъде
Честит първи рожден ден на Калоян,Давид,и малката Яна!Нека бъдат много весели дечица!
Честит рожден ден и на Тинкърбел!

# 121
  • София, Лагера
ООО, Гале, прати и ти снимки от купона снощи!  Party

В това време хич не ми се излиза... малкото спи, а аз съм се запалила да гледам филма Самсара. Някой гледал ли го е? Тинти, ти като киноман?

# 122
Честит рожден ден, Тинкърбел  bouquet

# 123
  • Willebroek, Belgium
Честит рожден ден на Калоян, Давид и Яна.Да имат детство изпълнено с много радост и усмивки newsm59  bigdance2 newsm38

Тинкърбел Честит рожден ден newsm51

# 124
  • София
 Blush Blush Blush
 Embarassed
 newsm43

# 125
  • София
 baloniЧестит рожден ден на Яна, Давид и Калоян! Да растат здрави и щастливи деца!  baloni

Честит рожден ден Тинкърбел! Здраве, щастие и много късмет!   bouquet

Днес съм добре, поболва ме пръстето и мисля да пия един течен Аналгин. Той не е препоръчителен при кърмене, ама до довечера ще му е спряло действието.
Пожелавам ви хубав ден!   bouquet

# 126
Честит първи рожден ден на Калоян,Давид,и малката Яна
Честит рожден ден Тинкърбел!

Лилянчо, честити ви ходещи крачета!

Сту, и Софи не ходи още. Тъкмо ще имаме още малко рахат в кръчмите.  Wink Сега се опитва да се научи да се качва на дивана.
Манански, оздравявай!
Мама Саша и на теб бързо оправяне на пръста и по-малко болки!

# 127
  • София, Лагера
Сту, и Софи не ходи още. Тъкмо ще имаме още малко рахат в кръчмите.  Wink Сега се опитва да се научи да се качва на дивана.
О, и Пресиян хич ни си и засилил!  Mr. Green Стои прав като паметник на Ленин и хич и не помръдва!

# 128
Честит първи рожден ден на малкия Кико!
Стефи, пожелавам ти да отгледаш едно здраво и щастливо момченце!
Нека късметът да е "най-големият му порок" Wink!
весело празнуване!

честит празник и на всички останали порастващи бебоци.
много да радват родителите си и много щастие на семействата.
на здраве!

# 129
  • София
Нашата улица с тоя строеж за 2 дни стана кочина! #Cussing out Кал, мръсотия, шум, а тепърва сега започват. Препречили са вчера пътя на камиона с боклука и не са ни изхвърлили кофата, а тук минават веднъж седмично! #2gunfire Някакъв мини-багер е паркирал пред нас на тротоара и в момента и да искам, не мога да изляза с количката.

# 130
Честит Празник на Яна, Калоян, Давид!Да растат здрави и весели  деца

Честит Рожден Ден на Тинкърбел!

Митя пък, тъкмо се отпусне да ходи и все се случи да си тресне главата някъде, и пак почва да дава ръка и да го е страх сам.Само от сутринта  до сега 3 пъти си удари главата. Обаче се случи чудо....................от 2 дена се е научил да лази. То всичко наопаки при нас.............първо ходи после лази Simple Smile

# 131
Честит рожден ден на Яна, Давид и Калоян! Много здраве и много щастие! Късмет и добри емоции!

newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59

Честит рожден ден Тинкърбел! Здраве, щастие и радост!  

Саше радвам се, че си по-добре!  Hug

Ним не се крии под стола, а разказвай!  Mr. Green

Момичета днес пак подновявам ходенето по зъболекари! Надявам се с 2 ходения да приключа и да заздравя обстановката в устата ми!

Времето днес е отчайващо гадно,! за мой късмет, днес съм планирала много задачки да свърша и май ще се превърна в мокра кокошчица!

Вчера подстригах Давид за първи път! подстригах силно казано - само бретона! Водих го в махленския фризьорски салон, беше много послушен и пипаше всички интересни флакони и ролки!!!
Сега е много кисел, не знам при вас как е , но при нас нещо сутрешният сън се бави и от това бебето става много кисело! Хем му се спи хем му е интересно да изучава света! Преди си заспиваше в количката сега ако не го гушна няма заспиване! Как е при вас момичета?

много позитивен ден желая на всички!  Hug

# 132
  • София, Лагера
Лилита, и аз съм била така. Проходила съм на година и 2 месеца, после съм пролазила.
Късно-късно, па глей как убаво си ходя сега  Mr. Green

# 133
но при нас нещо сутрешният сън се бави и от това бебето става много кисело! Хем му се спи хем му е интересно да изучава света! Преди си заспиваше в количката сега ако не го гушна няма заспиване! Как е при вас момичета?

Сутрешния сън скоро съвсем ще изчезне Simple Smile (при всеки различно, някои поспаланковци ще си спят по два пъти до по-голяма възраст). Бебето пораства и ще започне да спи само следобед, а някои деца (както беше моя голям син на година и половина - две) и следобед няма да спят.

# 134
Лилита, и аз съм била така. Проходила съм на година и 2 месеца, после съм пролазила.
Късно-късно, па глей как убаво си ходя сега  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Пък и как си пийваш Mr. Green Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт