Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 382
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • София, Лагера
Лилита, и аз съм била така. Проходила съм на година и 2 месеца, после съм пролазила.
Късно-късно, па глей как убаво си ходя сега  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Пък и как си пийваш Mr. Green Heart Eyes
Анджък, де! Дето вика един поднат поп "ЗапОихте ли вече Пресиян?"  Mr. Green

# 136
Честит рожден ден на Калоян, Давид и Яна. Да са много здрави и щастливи!!!

Тинкърбел честит рожден ден !!!

И Дара се страхува да ходи сама... ако ми държи поне кутрето ходи, ако не се усети, си стои изправена... беее на кого се е метнала такава пъзла...

# 137
  • Willebroek, Belgium
mama ginger и аз вчера постригах бретона на Емито, че много и влизаше в очите косата.нито фибички  и седят нито нищо Grinning
мъжа ми като я видя каза че приличала на момченце Joy hahaha

# 138
Анджък, де! Дето вика един познат поп "ЗапОихте ли вече Пресиян?"  Mr. Green

Той па за кво пита Joy Joy Joy Joy Нали е познат Mr. Green

# 139
  • Русе
Честит първи рожден ден на Калоян, Давид и Яна!

Тинкърбел честит рожден ден !!!

Бъдете здрави и щастливи!!!

# 140
# 141
  • София, Лагера
Анджък, де! Дето вика един познат поп "ЗапОихте ли вече Пресиян?"  Mr. Green

Той па за кво пита Joy Joy Joy Joy Нали е познат Mr. Green
Ама тебе нещо черна завист те тормози, а?  smile3521 smile3534

# 142
  • Русе
Честити Рожденни Дни, на всички малки и големи, които пропуснах тези дни!!!
Бъдете живи, здрави и много обичани!!!

# 143
Честит първи рожден ден на Яна, Давид и Калоян!Да са живи, здрави, палави, игриви и послушни!

Тинкърбел, честит рожден ден и на теб!Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и любов!

Лилянчо, честито проходило детенце!

Ева също не я броя за проходила.Прави по 10 самостоятелни крачки, но после пада на дупе и търси къде да се хване, за да стане.Най-сигурна се чувства като я държа за ръчичката.А така сме вече повече от месец.Ама тя ходи на пръсти и няма никаква стабилна опора.Когато проходи тогава.

# 144
  • Русе
Лилянчо, честито проходило детенце!

Лилита и Йоан на 9-мес. първо започна да прави крачки хванат за ръце или придържащ се по мебелите и след това пропълзя  Joy

Ние в събота правихме прощапулник и от всички неща хвана триолата ( музикант ще става май  newsm78 )!

Ели - знам какво е с предвижването тези дни! Тротоарите непочистени, а по улиците локви и се мъчиш с количката да додрапаш до някъде, като същевременно се пазиш и от автомобилите! Но добре, че беше слънчево, за да се поразходят малко дребусите! Сега като гледам, как от дъжд го обърна на сняг и колко силно вали, май пак ще ни затрупа, ако замръзне ( а дали ще има пак кой да го изчисти  #Cussing out ).

# 145
  • София
Шош поджапа из снега около Била, докато мама напазарува!  Party Но 15 минути - зачерви бузите и сега спи.

# 146
Честит рожден ден на Яна,Калоян и Давид newsm51 smile3525 smile3525 Да растат усмихнати и здрави  jumpuu  jumpuu  jumpuu baloni
Тинкърбел,Честит рожден ден! newsm59 Пожелавам ти безброй вълшебни мигове с любимите ти хора,щастие,много истински приятели и дълголетие babydust7 Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower dancing smile3510

# 147
  • Willebroek, Belgium
divata много сте сладки Heart Eyes Hug

# 148
  • София, Лагера
Дивата, наистина сте много сладки  Laughing

Току що майка ми се обади да изяви желание та да гледа малкото, вместо гледачка  Shocked Shocked Shocked Това пък съвсем не го очаквах!  Crazy Thinking

# 149
Честит рожден ден на малките рожденици Яна, Давид и Калоян!!! Да растат здрави и щастливи,весели и будни деца!

Честит рожден ден, Тинкърбел! Здраве, любов и безброй слънчеви дни!

Благодаря за поздравите за рождения ден на Марти! Ще кача снимки от празника!

Общи условия

Активация на акаунт