Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 351
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Сту в 11ч супата от предият ден на ДК ли е? Щото се чудех дали да я преместя така, ама все не оставям за следващия ден, дояжда си я следобед  Thinking.

# 286
Ноеми, де го намери такъв злояд.
Моя не яде кисело и прясно мляко. Бил си ги изпил като малък.
Ним, по добре остави АМ-то от закуската щом пие.
Софи хапва така:
8.30-9.00 АМ
10.30-12.30 спане
13.00 Пюре
16.30 Плодове+оризова бисквитка
16.30 -18.30 спане
19.00 АМ с безмлечна каша и плод или кислело мляко с банан
След 19 нищо вече не ще да си сложи в уста, дори и вода.
Сега като гледам ми се струва, че моето хапва много малко, пък от де тез бузи.  newsm78
Андж, нали кроасани закусват. Аз обаче обичам супа за закуска...особено след тежка нощ с бирка  Crazy .

# 287
Ели яде така:

7-8 часа- кърма + АМ в полусънно състояние
11.30-12- зеленчуково/месно пюре (ако се събуди по-рано, давам каша, а обяда го премествам по-късно)
16 часа- кисело мляко с бисквита и плод
19-20 - каша с плод или грис, после към 21 часа кърмя, но количеството вече е символично
22-23- АМ 250 мл

Давам Нестле Джуниър.
На два пъти ми се случи да закъснея с вечерната каша и да я дам към след 20 часа, и като й дадох АМ изповръща всичко. Явно много й идва.

При нас проблем е пиенето на вода. Сигурно й се събират 50 мл на ден. Само я гоня с шишето. Успокоявам се само с това, че памперсите й са все пълни. Пробвала съм купешки, домашни сокове, айрян, ошав, дори компот, не и не, не близва.

# 288
  • София
А пък моя мъж е точно обратното #Cussing out. Днес решава, че нещо иска и до вечерта го е купил. Ама тва, че в някой друг магазин може да е с 100 лв по-малко  #2gunfire, няма време да го разбере. Колко пъти ми ги е сервирал такива  ooooh!, но с много мрънкане  Embarassed след това почти го отучих. Сега ми дава по 1-2 дена, поне да проуча в интернет как вървят цените или коя марка е по-добра.

# 289
Да бе, тая зодия мъж гледа да не се прецака нещо. Разбирам това... ама неам нерви понякога.
То и тия като баща ми не са цвет. Докато не си види празен портфейла не мирясва. Нещо ако му е станало интересно - веднага си го взима.... абе приличаме си  Blush

# 290
А пък моя мъж е точно обратното #Cussing out. Днес решава, че нещо иска и до вечерта го е купил. Ама тва, че в някой друг магазин може да е с 100 лв по-малко  #2gunfire, няма време да го разбере. Колко пъти ми ги е сервирал такива  ooooh!, но с много мрънкане  Embarassed след това почти го отучих. Сега ми дава по 1-2 дена, поне да проуча в интернет как вървят цените или коя марка е по-добра.

Случил на жена значи   bouquet

# 291
HP Photosmart C 4280
Ей такъв е моя принтер. То всъщност е 3 в 1 със скенер и копир. Печата много готини снимки, а и не са му супер скъпи консумативите /нещо на което държах/. Излезе ни малко под 200 лв и като устройство на в къщо мисля, че е добре.

от къде го купихте?

# 292
Андж, и Ая закусва супа от детката кухня....като алкохолоците за изтрезняване Mr. Green Mr. Green Mr. Green Пак от татко си го е наследила Mr. Green Whistling
Ая си яде кисело мляко и после си пие АМ Crazy Crazy Crazy
Оф как ми се идва днес в Мола, ама пусто ми е много далече Thinking
А с мен на обяд на Иван А сен  newsm78  Blush

# 293
Manana, оправи си лентичката, че Веско от няколко дни все има РД !
Моя мъж, ако си хареса нещо прави бързо проучване в нет-а и  след ден-два покупката е на лице.Горе долу и аз съм същата.  Наскоро купихме нова къща, че се местим в друг град. Ами 2 часа след старта на огледите вече бяхме избрали, спазарили цена и пътувахме към ресторант да полеем.

# 294
  • София
Благодаря на всички, които взеха отношение на питането ми!  bouquet

# 295
Ники хапва
8.00 попара + жълтък почти всеки ден
12,30 супа/ 5-6 лъжички/, ядене + 1 плод /ябълка,круша банан или печена тиква/
16,30-17,00 каша, грис , кисело мляко с бисквити или овесени ядки + плод
19,30-20,00 постна супа или ядене
21,00 АМ около 150 гр
Ако не е вечерял а е замезил само с някоя бисквита или  солетки в 21,00 му правя 210мл АМ+ натрошена бисквита Закуска
От "буклуците" давам само бисквити закуска или кашкавалени солети.

Сега сме на диета защото сме малко болни бяхме с 39,5 Т и зачервено гърло. Излязохме онзи ден уж на слънце ама какво стана.

# 296
  • Русе
Много бързо стигнахте до 15ср, докато изчета какво сте изписали днес  Wink

Тинтири - ние сме на Нестле Джуниър ( за след 1 годинка )

А темата за принтерите и мен ме вълнува - ще очаквам мнения и препоръки. И ние сме решили да е нещо 3 в 1, но още не сме избрали марката  newsm78

vesni - бързо оздравяване, че тези грипове и др. болести, които върлуват сега са доста неприятни  Hug

# 297
  • Русе

Ето я новата тема   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260751.new#new

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 12:36 от *Elina*

Общи условия

Активация на акаунт