Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 355
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • София, Лагера
Писун сутрин като стане:
към 8-9 -кърма
към 10 закуска - попара, в която сиренето не е за адет, а е 50-50 със сухара.
към 13 -14 (в зависимост кога се събуди) - манджа. Редувам 1 ден месна, 1 зеленчук с 1/2 жълтък.
към 16 - банан
към 19 кърма
към 20 овесени ядки с к.мл, бисквити с к.мл, ориз съ плодово пюре, тиква - каквото се сетя

# 271
  • Willebroek, Belgium
Тони да нацункаш малката красавица от нас с Еми Heart Eyes

Емито яде сутрин и ве4ер те4ното мляко за след годинка, но не смятам скоро да и го спирам Rolling Eyes
от боклуците и давам но много рядко Simple Smileнай 4есто и давам бисквитки тъй като и харесват.
яйце е яла само в супи4ки и баница.смятам тия дни да по4вам да и варя  Grinning

# 272
  • София, Лагера
Да си кажа и мнението за вкуса:
Според мен той се формира именно сега. Ако детето свикне, че някои храни "са гадни", то и по-нататък няма да ги яде. Моя приятелка така сгреши, като позволяваше на мъжа си да прави такива коментари и като резултата 2те й деца ядат само пържени картофи, сандвичи и шоколад. Нищо готвено.

Бившия ми мъж не ядеше: Лук, чесън, магданоз, копър, кашкавал, готвено, варено. Представяте ли си какво е ял? Печено и пържено месо, печени и пържени картофи + зеленчуци, ама не на салата, защото в салатите има подправки.

# 273
  • София
Шишо яде така:

8.00 - АМ 210 мл
11.00 - пюре + фреш
15.30 - плод/кисело мляко/мюсли/овесени ядки
19.00 - супа или ако не й измисля супа, хляб с масло и сирене на залци (във вид на попара не се кефи много, макар че яде) + фреш
20-21.00 - АМ 210 мл, като се разбие, става 250 - давам Нестле Джуниър

Време ли е да заместя сутрешното АМ с нещо друго? На мен така ми е най-лесно, мързеливо пък и кога ги готвите тези кус-куси, макарони и попари? Симона става озверяла, няма време да ме чака тепърва да готвя! newsm78 От вечерта ли приготвяте?

Май ще пусна отделна тема по въпроса

# 274
  • София
Ним, нека си яде АМ, защо да го сменяш? newsm78

# 275
  • София
Изкажете се тук моля: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260704.new#new

Клеми, гледам, че повечето вече не ядат АМ за закуска, та се чудя.

# 276
  • София, Лагера
А аз като кърмачка без опит с АМ да се изказвам ли?  newsm78

# 277
  • София
Ъф корс, ма диър! Crazy

Въпросът е принципен - да оставя ли млякото сутрин или да го заменя.

# 278

Някоя от вас може ли да ми препоръча принтер  Hug
Кажи на Петър да попита Божко  Mr. Green

да бе. Шъ пита той някой - ще прерови всичко и накрая ще каже: "И тези и онези си имат + и -  Thinking" И евентуално след година умуване може да купим някой и той пак да не го хареса - Дева  #Cussing out А виж овнето (аз) мога да отида още днес и взимам тоя който ме спечели в момента - после го приемам такъв какъвто е  Whistling

# 279
  • София, Лагера

Някоя от вас може ли да ми препоръча принтер  Hug
Кажи на Петър да попита Божко  Mr. Green

да бе. Шъ пита той някой - ще прерови всичко и накрая ще каже: "И тези и онези си имат + и -  Thinking" И евентуално след година умуване може да купим някой и той пак да не го хареса - Дева  #Cussing out А виж овнето (аз) мога да отида още днес и взимам тоя който ме спечели в момента - после го приемам такъв какъвто е  Whistling
Ми отиди!  Wink
Аз се отказах да се боря с Красимир и взимам нещата в свои ръце! Не е от зодията, кажи му "мъж" и...  Wink

# 280
HP Photosmart C 4280
Ей такъв е моя принтер. То всъщност е 3 в 1 със скенер и копир. Печата много готини снимки, а и не са му супер скъпи консумативите /нещо на което държах/. Излезе ни малко под 200 лв и като устройство на в къщо мисля, че е добре.

# 281
Ним, и Ая яде АМ в 8.30-9 и после супа към 11.

# 282
Все едно говориш за мъжа ми.  Crazy Един месец ще се интересува, после ще сравнява и евентуално може и да купим нещо след два месеца умуване. И това не е заради парите, ами просто от много мислене. В повечето случаи и аз ставам и отивам да си го купя.  ooooh! Не е дева, рак е, ама все тая. Зодиите нямат значение.

# 283
Все едно говориш за мъжа ми.  Crazy Един месец ще се интересува, после ще сравнява и евентуално може и да купим нещо след два месеца умуване. И това не е заради парите, ами просто от много мислене. В повечето случаи и аз ставам и отивам да си го купя.  ooooh! Не е дева, рак е, ама все тая. Зодиите нямат значение.
в тая област мъжете са напълно еднакви май. Ние трябваше да купим кола преди да се роди Митя, а от сравняване и проучване купихме  когато той беше на 9 месеца. Simple Smile

# 284
Ним, остави млякото щом го пие.
При нас е само няколко грама.

Общи условия

Активация на акаунт