Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 365
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Тони, жива и здрава да ти е Лина  Hug
Сту, като французите, те закусват със супа (доколкото помни обременения ми мозък  Wink)
Нимско, аз давам на Любо АМ в 6 сутринта, колкото да го приспя иб да откара до 8, 30 и не го броя за закуска, то 50 гр. ядене ли е  ooooh! и вечер е толкова, за приспиване. Тинти, давам му Фризо - 3, нали е голям Flutter

# 256
Да си призная, много ми се ще да му дам вече солети. Ей, така да си вземе и да ги гризка със ЗЪБИ. Много са сладки другите бебета със солети в ръка.
Давала съм му, ама всеки път се потрисам от гледката: солетите станали на кашичка в ръчичката му и той блажено я ближе от ръцете си.   Twisted Evil

Веднъж опита и шоколад, ама мей би два-три грама от него. Други "боклуци" не давам, ама то е неизбежно. Ще стане рано или късно.

# 257
Вечер в колко ви е последното твърдо хранене и какво е? След банята колко мляко давате?

Наско между 18 и 19 изяжда настърган плод с каша или овес. ядки и след банята 20.30-21.00 - 210 АМ + 1 бисквита разтворена вътре. Събира се повече от 250 мл.

# 258
Мерси Анджи Hug Вечер най-късно към 18.30-19.00ч.ядем супа,или малко от нашата храна и после пак пие мляко.

# 259
Да си призная, много ми се ще да му дам вече солети. Ей, така да си вземе и да ги гризка със ЗЪБИ. Много са сладки другите бебета със солети в ръка.
Давала съм му, ама всеки път се потрисам от гледката: солетите станали на кашичка в ръчичката му и той блажено я ближе от ръцете си.   Twisted Evil

rotfImbo

Наско има 2 зъба и не смея. От някои бисквити се дави, какво остава за солети. Но коричка хляб и бисквита Закуска (след, която се омънзафръцва) уважава  Peace

# 260
Ние даваме НАН 2. А на Нестле какво има за над годинка

# 261
Нестле Джуниър

# 262
  • София
Добрютро  Crazy
На въпроса за манджите
5-6-7ч 240 мл АМ / даже идва малко повече, като се разбие/
в зависимост от това кога е пил млякото понякога давам друга закуска - попара, кус-кус, макарони, а вчера и принцеса с кашкавал, понякога направо обяда
12-13ч супа и второто от кухнята
17-18 - остатъка от обяда + десерта от кухнята
21ч - 270мл АМ / което като са разбие си става 300мл  Crazy/

# 263
Ние нямаме твърда храна вечер, пак АМ, в 19 ч му е последното хранене.
Иначе давам НАН 2, тук има и НАН 3 за след годинка, но не съм решила НАН 3 ли да давам или от течните за над годинка.

# 264
  • София, Лагера
Нашто яйце е от храната от детската кухня, аз не съм варила яйце, за да му давам. Към 8 месечен беше (или към 9, не помня) като го захраних с кухненски манджи с яйце и прясно мляко. Нищо му няма.
Биричка опита онзи ден, само близна, ама поиска още с боен вик "дадададададй"  Sunglasses
Joy Joy Joy Joy Joy Joy мамииииин сладък!
Някоя от вас може ли да ми препоръча принтер  Hug
Кажи на Петър да попита Божко  Mr. Green

# 265
  • София, Лагера
Някой дава ли кисело мляко (с банан, в моя случай) за закуска?...  newsm78
Аз съм давала с бебешки бисквити. Отскоро и с бисквити "закуска".

# 266
  • София
А яйце май давах  2-3 пъти, колкото да захраня. Нещо все не се сещам да сваря преди обяда. Иначе в баница си муха  Crazy.
А в храната от кухнята казвате слагат жълтък така ли? Да не давам допълнитено  newsm78

# 267
  • Велико Търново
Радина и сутрин и вечер изпива по 200 гр АМ. Купих една кутия Нестле Джуниър, скоро ще почна да слагам по една лъжичка към НАН2. Сутрин към 9-10ч. й давам принцеса с кашкавал, пуешка шунка или сирене и яйце, щото напълно ме отсвири с опитите ми за попара или кус-кус. Солети й давам от октомври някъде, но това беше единственото, което ядеше тогава. И сега продължава да ги уважава, не си пада много по сладкото, та и киселето мляко го предпочита без плод и бисквита. Тях ги ръба след като е хапнала млякото. Гледам, че постоянно е напъхала нещо в устата си и предпочитам да е ябълка или бисквита, отколкото гумена играчка или хартия  Mr. Green

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, не мога да побликувам, все нови отговори има  Laughing

# 268
  • Велико Търново
Житен дар на Нестле имат много хубави бисквити с мляко и калций и с пълнозърнено брашно, малко по-твърди са и не става такава мизерия като със "Закуска", който са доста меки и се трошат невъобразимо.

# 269
Добро утро.Ние хапваме яйце от 6 месеца и то през ден,по съвет на доктора.Сутрин сме на каша,обед манджичка,вечер към 19.30 пак готвено и в 21.00 заспиваме с 240гр.АМ.На обяд пак заспива с АМ,1 час след като е хапнал.Солети изяжда по 1 пакет на ден,сам си ги търси.

Общи условия

Активация на акаунт