Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 367
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ив С бебета ли се събирате утре?

Ми.... що мен питаш?  newsm78 Шош има ангажименти...  Mr. Green

# 226
  • София

Честит Рожден Ден на Андреа!
Радост и щастливо детство и желая!

# 227
Добро утро!  Hug

Аз малко съм болна и вчера легнах рано и сънувах страшен сън  Shocked - бременна и бебето рита, рита, секциото бяхме насрочили, ама аз все пак настоявах за преглед с ехограф, да видим в коя г.с. съм, да не би да е рано  ooooh!, даже се успокоих, че имам свободна кошница за кола  ooooh!, не дочаках секциото, Свилен ме събуди с ритник в окото.  Rolling Eyes

За жълтъка - не съм давава чист жълтък, а микродози от баница, питка, правени с цели яйца. Хемоглобинът нямам идея колко е, тук изследвания правят при съмнение за проблем.  Rolling Eyes

Русенки, как ми се иска да се телепортирам за срещата ви...  Sad Весело изкарване ви пожелавам!  Hug

Селма, посмях се рано-рано на вица ти  hahaha чивирзднеркильмаскишбрунгальдмерк hahaha
А за гащичките - ние сме с гащичките на Памперс, лентичката е отзад, но онази част с напълването и свалането на наакани гащи-памперс нещо не ми харесва.  ooooh! Изцапахме чаршафите чак.  ooooh!

didi_im, не знам, може би ми се струва малко подло от моя страна да дам на детето нещо, което не обичам, може и да е подсъзнателно, не знам. Иначе досега каквото съм дала е изяждал, на баща си прилича.  Mr. Green

За чипс, шоколад, пуканки, царевички пръчки, фъстъци - ще има да чаааака горкото дете.

# 228

Днесрожденници няма,мари  newsm78  Утре е Андреа   bouquet

# 229
  • София
Атинянчо, гащичките се късат от двете страни, мила!  Wink Не се свалят, освен ако това не касае поставянето на гърне, но наакан - късаш, свиваш и би могло да има малка лепенка отзад, за да залепиш "рулото" да не се развие.  Hug

# 230
Атинянчо, гащичките се късат от двете страни, мила!  

Жива да си, сестро!  newsm20

# 231
  • София

Ми, да си знае от днес!  Crossing Arms Mr. Green

# 232

Ми, да си знае от днес!  Crossing Arms Mr. Green

случайно майка й да не забрави утре,а  Mr. Green

# 233
Здрасти, другарчета, как сте?  Grinning
Любов хемоглобин е 119. Яде всичко, без боклуци  Mr. Green (зрънчо, чипс, дъвка и т. н.). Обаче му давам и такива неща, които аз не обичам, но са полезни. Яде си ги и не се чувствам виновна  Wink
Доки каза, че вече може мед и ядки, ама ядките да са смляни, че да не се задави.
Тия гащи, дето се късат, за колко кг. човече са?

# 234
Здравей, Анджи!
Гащите на Свилен са 8-15 кг., номер 4, иначе с памперсите е 4+  (9-20кг).

# 235
 Добро ви утро. Ние чак сега се излюпихме Simple Smile
На Митя сега нямам представа  колко му е хемоглобина. На 6 месеца беше 146................само от мляко и то рядко. Жълтък давам когато се сетя и не ме мързи да варя  яйцето /около 1-2 пъти на месец/. Аз не обичам яйца, но въпреки това давам по малко. Но мляко с ориз и попара..............добре, че и той не ги иска щото нямаше да му дам. А относно боклуците..................мойта е много лесна.........аз съм майка на злоядо дете и той въобще не ги поглежда. Пробвах го със зрънчо и направи такава физиономия, че се наложи аз да го доям Simple Smile Като ме питат кога ще давам такива неща отговарям  'Когато успее да си ги поръча  сам"

# 236
  • София
Добрютру!

Как сте днес? Simple Smile

# 237
  • София
Добро утро!
Гледам голяма тема сте отворили.
Аз жълтък дадох за пръв път онзи ден, от мое сварено яйце. Яде го. Ама той моя син всичко яде, последно време яде по цял ден, каквото види е "ъ,ъ", сочи го и докато не го изяде няма мира.  Mr. Green
Яде буклуци всякакви.
Хемоглобин 117.
За пикочната киселина, педи каза, че е съвсем нормално да има.
Ядки не смятам да давам, докато не се сдобие със зъби, а не само с един /сега може само да си дупчи доматите, да не пръскат/. Joy Или пък, докато не си ги поиска с уискито.

# 238
  • София; Дружбето
И аз мисля като Лилянчо - като не обичам нещо и не мога да гледам детето м икак го яде. Пък аз не обичам само твърдо сварен жълтък, люто и ракия. Та не мисля, че я ощетявам кой знае колко. За хемоглобина - щом не е звъннала доки, значи е добре. А жълтък миша е яла в какво ли не - баници, питка, бисквити.
Мойта доки не ми казва какво да въвеждам и какво не. Каза само меса да редувам, за друго не смее Mr. Green Та за мед и ядки не съм чувала и по-добре да не чувам Naughty Айде, мед може, ама ядки ooooh!
Отивам да си нахраня детето и да пусна едно кафе

# 239
Нашто яйце е от храната от детската кухня, аз не съм варила яйце, за да му давам. Към 8 месечен беше (или към 9, не помня) като го захраних с кухненски манджи с яйце и прясно мляко. Нищо му няма.
Биричка опита онзи ден, само близна, ама поиска още с боен вик "дадададададй"  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт