Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 368
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Hemoglobina na Toшко преди да въведа жълтъка беше перфектен.Аз давам боклуци на Тошко-кроасани и шоколад.Аз също ги обичам,не прекалявам с тях разбира се,но детето е яло от "боклуците".

# 211
И аз ям/пия  всичко като се замисля -без варени яйца, зрял боб, пуешко, люто и ракия.  За друго не се сещам. Явно съм добро прасенце.
За хемоглобина- не знам колко е на Софи, защото тука никой не смята за необходимо да се мери.  Crossing Arms
Нашето дете се самозахранено с чипс и шоколад. Сега държим всичко на високо и ядем забранените за нея лакомства като си легне иначе е рев и тръшкане.  Tired Преди минаваше номера като и дадях морковче или бисквитка, ама вече се усеща магарицата на мама.
Софи пък само очите взе на татко си, останалото е на мен. Ама пак хубаво,че има нещо и на него де, че иначе съмнително  hahaha .

# 212
Яйце не съм давала никога на Ая, а хемоглобина ще и го видя другия месец! Кроасани, шоколади, чипсове и тем подобни няма да скоро! В тах няма нищо полезно и най-много да създам навик на детето да си ги търси Crossing Arms Тя мойта и без това яде всичко и по много Blush Иначе прилича на татко си по всичко, даже и проклета като него Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 213
Днес бяхме на консултация, взеха на денетце кръв и т.н.. Аз освен солети досега не съм давала от "боклуците" нищо, ям си ги сама:) та днес ми казаха на консултацията, че вече мога да давам мед и ядки Shocked. На мен ми изглежда супер раноооо за това и нямам намерение да давам. Но някой да каже въвел ли ги е вече тези "безценни храни", не алеризират ли, а и медът си е захар в крайна сметка!!!

# 214
  • София
 Shocked newsm78 Rolling Eyes newsm78 #Crazy

Винцето/бирюхата ли ви свършИха, що ли?....

# 215
  • при принцесите
Днес бяхме на консултация, взеха на денетце кръв и т.н.. Аз освен солети досега не съм давала от "боклуците" нищо, ям си ги сама:) та днес ми казаха на консултацията, че вече мога да давам мед и ядки Shocked. На мен ми изглежда супер раноооо за това и нямам намерение да давам. Но някой да каже въвел ли ги е вече тези "безценни храни", не алеризират ли, а и медът си е захар в крайна сметка!!!
В никакъв случай не мисля да давам мед и ядки. На Деси баща и е алергичен от ядки и не ми се експериментира. Има време. Но пък ние като ядем храна от кухня май няма как да знам много какво точно е яла  Thinking

# 216
  • София
Аз за другите неща отношение няма да взема, но  Dessi G, внимавай с ядките - особено с фъстъците (само от тяхната алергия се умирало даже)

# 217
  • при принцесите
Shocked newsm78 Rolling Eyes newsm78 #Crazy

Винцето/бирюхата ли ви свършИха, що ли?....

От онзи ден все важни и смислени теми се разискват  Grinning

# 218
  • София
Аз за другите неща отношение няма да взема, но  Dessi G, внимавай с ядките - особено с фъстъците (само от тяхната алергия се умирало даже)

Абсолютно се присъединявам. Фъстъците са много опасни за тези, които са алергични към тях.

Иначе мед може да се дава. Медът сам по себе си е слаб алерген, не повече от другите неща, с които вече сте захранили. Опасността от ботулизъм изчезва около първия рожден ден. Ако трябва да подслаждате някаква храна, по-добре я подслаждайте с мед или кафява захар, отколкото с кристална. За справки - Фрий Соул! Mr. Green

Аре наздраве. С тая бира така и не изтрезнях. Утре ще пробвам първо с кафе. Crazy Mr. Green Laughing

# 219
  • София, Лагера
...Иначе прилича на татко си по всичко, даже и проклета като него Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да бе, Митето виновен, чунким жена му не знаем  Mr. Green

Аз покрай детето не купувам никакви "боклуци", но пък си наваксвам вредностите с аукохоу  Wink

Един приятел обясняваше как някаква мадама-англичанка му казала: "Знаеш ли, че обикновено сумата от пороците на човек е константна. Аз не пия и не пуша..."

# 220
    Преди да съм започнала редовното даване на желтък на Алекс ,хемоглобина му беше 113,което е в рамките на нормалното,по думите на педиатърката ни.
    От боклуците съм давала само Каша Нестле и някакви детски бисквити......и двете съдържат захар... Confused

Ноеми, newsm48

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 22:45 от Селма

# 221
   Посетител влиза в бара и вика на бармена:
  - Един чивирзднеркильмаскишбрунгальдмерк с лимон,моля!
   Бармен:
   -Един чивирзднеркильмаскишбрунгальдмерк с какво?

# 222
   -Какво е необходимо за щастието на един мъж?
   -Жена.
   -А за пълното щастие на един мъж?
   -Пълна жена!

# 223

Селма, тази лентичка е отзад, то си личи кое е отпред и кое отзад. Не знаех за какво била лентичката, но разбрах де.  Blush

Мерси!Питах сериозно....Всъщност така и сложих гащичките първия път,но после се опитах на обратно и пак стана.... Laughing Картинките при Либеро са еднакви както отпред,така и отзад.Ластиците отпред,обаче, изглеждат,като задни.... Confused

# 224
Ив С бебета ли се събирате утре?

Общи условия

Активация на акаунт