Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 372
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
И на мен ми потече носа, дано не е гадният вирус.  Rolling Eyes
Селма, тази лентичка е отзад, то си личи кое е отпред и кое отзад. Не знаех за какво била лентичката, но разбрах де.  Blush
За ходенето на Свилен - той нямаше място до скоро, разместихме, махнахме му кошарата и му осигурихме приличен терен, просто досега нямаше къде да се учи освен на нашето легло. Иначе е доста любознателен и най-интересното е кабелите и компютъра. Днес ми затваря лаптопа, аз го отварям, той го затваря  Crazy Кабела ръчка, интернета ми изключва...

Благодаря ви отново за поздравите!  lovekiss

# 106
Вчера излизахме с Ева на разходка. Ейййй, голямо приключение да знаете  ooooh!
1. - мислех си, че е почистено малко повече, но се оказа илюзия...
2.  - един тъпак с такси, мина през една локва и ни оплиска мен и цялата количка, съответно и Ева
3.  - една лавина от един покрив, насред центъра падна на 20 сантиметра от количката
4.  - едно циганче бягаше нанякъде с ръце пълни със сняг и какво мислите...блъсна се в количката, много ясно и си изсипа всичкия сняг върху Ева. Съответно баща му на цигането веднага реши да помогне и се опита да го изчисти, но аз нададох боен вик...
5. - тръгнахме към един детски клуб до нас, който точно вчера, по изключение не работеше...
6. - прибрахме се вкъщи с триста мъки, на места трябваше с моята приятелка буквално да влачим количката в снега, за да се измъкнем...
7. - за капак, в следствие на "невероятната" ни разходка, Ева е сополива и й сълзят очичките...
Изобщоооооо, разходка чудо ви казвам  ooooh! Tired ooooh!

# 107
 Sad Ели, съжалявам за лошият късмет! Дано Ева не се разболее!  Praynig

# 108
  • София
Малееее, Ели, потресох се!  ooooh! Hug

# 109
Цял ден се подготвяме за РД на Вики, снощи надувахме балони и украсихме хола baloni. Днес си изкарахме страхотно - с Вики бяхме на църква и посрещнахме част от родата, Вики получи страхотни подаръци, хапнахме, пийнахме и танцувахме, чичо свири на китара Happy birthday, а ние пяхме.  bigdance2
Благодаря ви за пожеланията, трогнахте ме. Hug
Снимки от нашия и РД на Пресиян и Ого ще кача утре. photo

Честит рожден ден на Михаела и Елена!!! bdbaloni

Ним, честит рожден ден!!!
  bouquet

# 110
Наздраве!!! Wine Glass

# 111
galina_dimova толкова е хубаво да отпразнуваш първият рожден ден на малкото си съкровище! Наздраве!

Ели по новините казаха, че вчера бил най-подтискащия и лош ден за хората на планетата! Учени го изчислили! Минало е и вече всичко ще ви е наред!  Hug за малката!

Лилянчо Честити ходещи крачета! да тичат смело и уверено!

manana оправяй се бързо!  Hug много мразя и аз болни колеги, защо не си ползват болнични не знам! то за това са измислени за да не се заразяваме един друг! в нашата фирма такова чудо болнични не се е признавало, и като се разболее един всички го последват!  Crazy

Саше Дано си по-добре!

# 112
Честит първи рожден ден на Калоян, Давид и Яна!
 Да растат здрави и щастливи, волни и игриви!  Hug

Тинкърбел, честит рожден ден!
 Много здраве, много любов и много щастие ти пожелавам!  Hug

# 113
  • София
Честит Празник на Яна, Калоян, Давид!

Честит Рожден Ден на Тинкърбел!

# 114
Честит първи рожден ден на Калоян, Давид и Яна!

С ЛЮБО ИМ ПОЖЕЛАВАМЕ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
  Hug

ТИНКЪРБЕЛ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   

Пожелавам ти любов, усмивки и слънчеви дни  Heart Eyes

# 115
с ден закъснение и с молба за извинение пожелавам

Честит първи рожден ден на Вики и Михаела!!!

Честит рожден ден и на Ним!  Heart Eyes

# 116
  • София
Честит рожден ден на Яна, Калоян, Давид! Да растат здрави, щастливи и безгрижни!   bouquet

Честит рожден ден на Тинкърбел! Да е здрава, обичана, все така усмихната, търсеща и щастлива! Heart Eyes

Момичета, благодаря ви много за пожеланията още веднъж! Обичам ви! Hug Simple Smile

# 117
  • София
Как изкара, ма, НимскоуMr. Green Нищо не казваш!...  Mr. Green Не ни ли обичаш вече, та не ни споделяш?  newsm78 Да си нямаш нови отчетни дружки?  Mr. Green

# 118
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Яна, Калоян и  Давид!

Честит рожден ден Тинкърбел

# 119
  • София, Лагера
Ха добрутро!
Ним, чакам подробности!  Mr. Green Wink .. значи на дева или везни го изчислявам...

Общи условия

Активация на акаунт