Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 378
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И НА ОСТАНАЛИТЕ ПОРАСТВАЩИ ДНЕС ЯНУАРЧЕТА!

ЧРД, НИМСКИ! Бъди все така упорита и чаровна   bouquet

Честити ви ходещи крачета, Лилянчо  Hug Като си дойдете в Русе ще се надбягваме  Peace
Хайде, сега, аз пак да се върна на темата с обувкитееее. Гледам по снимките, че повечето госпожици и господа са с такива, а мойто "чудо" не ще и да чуе за нещо по-твърдо от терлик на крака си. Помагайтеееееееееее...

# 91
  • Willebroek, Belgium
Лилянчо честити ви ходещи крачета Hug  bouquet
rali_m като си бяхме в България  и взех два чифта от тези обувчици за прохождане на Колев и съм много доволна.не се изхлузват от крачетата и най вече не се потят.Емито и тя не търпи много обувки на краката си и постоянно ги дърпаше и сабуваше,но явно тези и харесват. Grinning
http://www.kolevikolev.com/indexNEW.html

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 21:10 от dobito

# 92
  Честити проходили крачета на Лилянчо!

Честит рожден ден на Ним!

Честит рожден на малката Вики!

# 93
Лилянчо, честит ти проходил син Hug Само моичката ли няма и идея от това Confused

# 94
Благодаря ви отново! Много сте мили!  Hug

Рали, ще устроим един маратон в парка!  Party

За обувките - бях купила от България едни буйки (мислех, че те са за прохождане), ама докато се сетя и те са му малки вече. 19 номер бяха, който номер не му става от 2 седмици насам. Преди това как вкарвах крачето (Ели питаше) - вкарвам предната част колкото може по-навътре и натискам обувката нагоре, за да се опъне петичката и да успея да я вкарам навътре. Ама как го обясних.  ooooh!
Иначе от тук купувам с твърда подметка, обикновени.

От днес Свилен е с памерс-гащи, харесват ми, мисля с тях да е занапред, дано няма проблем. Хубавото е, че няма да може да си отлепя лепенките, беше се научил в края на лятото, когато все още беше само по памперс.

# 95
Сту, да не мислиш, че Свилен имаше идея преди 2 дни. Вчера направил 3-4 крачки докато съм била в банята и днес си тръгна човека. Изведнъж стана. Скоро ще проходи, ще видиш!  Hug

# 96
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата  Hug
Боли ме, ама гледам да не му обръщам внимание - търпи се. Не съм пила обезболяващи засега.
Лилянчо - да тичка смело и все напред в живота малкия герой!
Сту, скоро ще се похвалиш. Тя и Мимето я беше шубе, ама от няколко дни се пуска от време на време и очаквам скоро и тя да прекоси стаята. Peace
Отивам да оправям девойките да спинкат, а и аз ще лягам, че и без туй нищо не мога да правя  Confused

# 97
стиляна, споко и ние сме в отбора на неходещите.
ставаме две Simple Smile.
миша само си стои в леглото изправена и се чуди точно къде да се изправи, на коя от стените и толкова  Grinning.

# 98
стиляна, споко и ние сме в отбора на неходещите.
ставаме две Simple Smile.
миша само си стои в леглото изправена и се чуди точно къде да се изправи, на коя от стените и толкова  Grinning.

Ей, вие не празнувате ли Simple Smile И да качиш снимки на Мишката, че не сме я виждали отдавна Wink

# 99
  Саше,какво ти е на нокъта?Нещо съм пропуснала...... newsm78
  Лилянчо,как определяте къде е пред,къде е гръб на гащичките?Имат една лепенка,къде трябва да е?
  Алекс направи първите си самостоятелни крачки още на 9 месеца,а проходи стабилно чак на 11! #CrazyЛилянчо,при вас всичко стана доста по-бързо! Grinning

# 100
Лилянчо честити ви ходещи крачете. Все да тичате след него и все в правилна посока да ви води  Grinning
Аз съм болна вече  Crazy

# 101
  • София
Селма, не питаш сериозно, нали?!  Shocked И гащичките, като и памперсите си имат обозначаващи картинки, бре...  Laughing

Мананкееее, к'во залепи, мъри!?...  ooooh! Бързо да го сбориш!  Naughty

# 102
Предполагам, че е вирус. Щото колежката беше болна на работа и независимо, че знае че съм с малко дете държеше да ходиме заедно на анализ  ooooh! Пък аз се опитах да намекна тактично няколко пъти да си ходи, но тя държеше първо анализа и така - то логичното се случи.
Аз ша отида утре до там, но демонстрлативно ще се разходя с маска на лицето, след което на доктор.

# 103
не бре, душице не празним, сега спим, празника беше от 11 до 13:30 с наборчетата, после героите се предадоха, доспа им се и гостето се разотиде Simple Smile.
ок, обещавам, ще кача снимки тея дни, че сега съм се разучила.
баси тъпата граматика има тоя английски език  #Cussing out.

# 104
Ивонска, благодаря за комплимента!  bouquet  bouquet  bouquet Най-накрая и аз да намеря диадема за буйната грива на моето диване, че тая буйна коса няма ни удържане, ни сресване. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Серене, не, че искам да те тревожа, ама детето на една приятелка до навършването на 1 год. си беще ок при пътуване с кола, но след това е започнало при всяко по-дълго пътуване на човечечето да му прилошава и да повръща. Наистина не искам да те отчайвам, казвам го с най-добри намерения - може пък да е просто период.

Общи условия

Активация на акаунт