Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 356
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мед, обсъждаше се защо не трябва преди определена възраст скоро, бутолизъм ли беше, нещо такова... newsm78
Също така, може детето да е алергично към меда, но тя алергията ще се прояви и късно да го дадеш, обаче все пак по-добре да е по-голямо.

# 241
  • София
Някой дава ли кисело мляко (с банан, в моя случай) за закуска?...  newsm78

# 242
Аз давам ама с бисквити иначе му е рядко и не го яде.

# 243
  • София
Давам, защото си иска. Rolling EyesПие си 210 АМ, след това отваря хладилника и сочи киселото мляко. Изяжда половин кофичка.  Joy

# 244

Аз давам понякога, с плод или бисквити закуска. То аз и супа му давам за закуска, днес ще си изяде вчерашната супа, надробена със сухар.

# 245
  • София
Ох, отдъхнах си!  Whistling Щото не искам всеки ден да муха питателна, въглехидратна каша за закуска!...  Crazy Че снаата много фина, както се виде на последния купон....

# 246
Андж, и Ая закусва супа от детката кухня....като алкохолоците за изтрезняване Mr. Green Mr. Green Mr. Green Пак от татко си го е наследила Mr. Green Whistling
Ая си яде кисело мляко и после си пие АМ Crazy Crazy Crazy
Оф как ми се идва днес в Мола, ама пусто ми е много далече Thinking

# 247
  • Варна
Добро утро!

От сутринта съм яхнала метлата, но много крещи мойта щерка, нон стоп ръмжи, пищи, няма покой. Аз какво друго да направя освен да се изнервя и аз да крещя.  #Cussing out Ама не ми давайте съвети как да съм спокойна, че не мога да ги спазвам, изобщо даже.  Embarassed

Преди 2 дни бяхме на консултация: ръст 79см, тегло 10.900кг, а днес излязоха резултатите от изследванията - хемоглобина на Лина е 150.  Shocked Реакцията на педито беше: " Ай стога бе!"

А и вече не ни бройте в редиците на кърмачетата.  Grinning И този етап от живота ни мина, какво ли ни чака още?  Simple Smile

Лек ден от нас.

# 248
Кажете,бре,има ли някоя мама,която във вторник,четвъртък и петък да се намира в района на Александър Невски newsm78 Ще водя баткото на алианс и ми се пийваше кафенце с някоя другарка по съдба Heart Eyes  friendship Бебка днес закуси попара и адаптирано мляко-120гр. Още караме на Нан2,вие от това за над една годинка ли давате вече?

# 249
  • София
Само Симона ли е на АМ за закуска? И обядва към 11-11.30 newsm78

Трябва ли да махна това мляко?

# 250
Наско измита попарата за закуска с кеф но и к.мляко с бисквити съм давала. Плод давам следобяд, а жълтък давам не помня от кога - 8-9 м. Мед и ядки - ще почакат но не се сещам гъби от кога. Аз много обичам и се чудя от кога да го отпочвам с облъчването....
Чипс, шоколад, пуканки или Зрънчо не щъ да давам, ама като проходи и види в градинката к'во правят другите  .... шъ ми е зор  ooooh!

# 251
Само Симона ли е на АМ за закуска? И обядва към 11-11.30 newsm78

Трябва ли да махна това мляко?

Както си искаш. На Наско му слагам АМ в попарата и обядва към 13.00

# 252
Някоя от вас може ли да ми препоръча принтер  Hug

# 253
Здравейте!

Не ги ли захранихте тез деца вече? Захранвах го постепенно от шестмесечен, дотогава беше само на кърма.

Жълтък му дадох май като стана на осем или девет месеца. Не помня, както ми каза педиатърката така. Но не съм сериозна и му давам от време на време чист жълтък( яйцата са домашни  Mr. Green), иначе каквото сложат в храната от кухнята. Варя ги различно от 12-15 мин., но педито каза 15 мин. Ама ние сме газифицирани и малко намалявам минутите, че при тази температура от самото начало, незнам какво ще стане от жълтъка.  Tired
Веднъж на две, три седмици има кремче с ядки от ДК, та и ядки е опитало моето синче.
Мед му дадох да пробва много малко няколко пъти, колкото да го захраня с него или в сок съм му слагала, ама вече грейпфрута го разреждам с един портокал и не е толкова горчив за него.
А за киселото мляко - от доста време му сервирам за закуска, в повечето време в чист вид, но и с плодове, бисквити....

Ним, Алекс откакто го отбих не хапва мляко за закуска. Мина направо към попара/кисело мляко/ каша....

# 254
И Свилен е на АМ за закуска, така ще е докато ме буди рано.

Общи условия

Активация на акаунт