Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 386
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
привет и от мен!честит рожден ден на Ним.Да ни е жива и здрава!Искам да попитам има ли мами ,които дават витамини на бебоците-от тези комплексните,които са във вид на сиропчета.Ние си хапваме доста плодове,но в това грипозно време се чудя дали д не му дам допълнително newsm78

# 46
Боже Ним, сега видях на колко ставаш. Направо си неприлично млада. Освен да си налея едно за успокоение, че съм дърта първескиня  hahaha  .
Синтетични витамини не давам. Пресни плодове-много.

# 47
Как, по дяволите, да си сменя аватара? Намалих размера на снимката, качих я в снимка.бг, копирам адреса, но не става и не става?  #Cussing out

# 48
Честит рожден на Вики и Михаела!Да растат здрави, умни и щастливи!

Ним, и на теб много здраве, щастие, любящ мъж, послушно дете и всичко, за което мечтаеш.

# 49
Как, по дяволите, да си сменя аватара? Намалих размера на снимката, качих я в снимка.бг, копирам адреса, но не става и не става?  #Cussing out
Не знам как става със снимка.бг. Аз го правя с http://imageshack.us/ .

# 50
Благодаря за поздравленията за Никос и за другите малки рожеднници!  bouquet
Ним,честит рожден ден и от мен!    ura
Поздрав към всички с една песен и от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=FHWCye9BuW0&feature=related

# 51
....Обаче не можах да разбера, защо предпочитате гледачка пред ясла....
....Дано да успея да се вредя за ясла, защото въпреки цениете (800-1200 евро) се записват още докато са бременни....
Незнам дали има възраст за яслата, но тук първо е трудно да се доредиш за място в заведението. А и толкова малко до годинка и поне 6 месеца предпочитам детегледачка или роднина да ми го гледа. Септември е подходящ месец за даване на януарско дете.
По принцип предпочитам яслата, приобщават се, научават много нови неща, изобщо друга е обстановката от домашната.

Тук в БГ не може да си запазиш място или да запишеш неродено бебе в ясла. Искат ЕГН, а и вече по новата система записването става година за година.

Витамини под каквато и да е форма, а не естествената - не давам. Освен витамин Це от време на време. Приема огромно количество плодове на ден, надявам се да са достатъчни.

# 52
Не знам как става със снимка.бг. Аз го правя с http://imageshack.us/ .

Благодаря !   bouquet

# 53
  • София
Ето ни след ваксина; на обща стойност 10,320 кг отнесени към 78 см (цялото бебе! Mr. Green)!  bowuu Докторката твърди, че сме в средните, идеални мерки за възрастта.

Не бях сигурна дали ще успея, но отскочих до Острова и уредих Софиянки с общия РД. Подробности ще дам по-късно в нарочната тема.  Wink

# 54
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ВИКИ! ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА! ДА РАДВАШ МАМА И ТАТИ
newsm59  newsm59  newsm59

smile3501 Браво на ШОШ нашият синеок манекен! Ив мерси, че се нагърби с тази тежка организация на общият купон!   bouquet

# 55
  • София
Ним, честит рожден ден! Всичко са ти пожелали вече, аз затвърждавам! От мен - да си здрава и да му е здрав /на мъж ти/! Mr. Green
  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59
Гале, честит рожден ден на дъщеричката ти!Весело и безгрижно детство!

# 56
  • при принцесите
Честит първи рожден ден на Вики и Михаела!!!

Честит рожден ден и на Ним!

# 57
Честит рожден ден Ним! Бъди здрава,щастлива и обичана жена!Честит рожден ден и на Вики и Михаела. Да растат здрави и весели деца

# 58
# 59
  • У дома... някъде
Честит първи рожден ден на Вики!Нека расте много здрава и лъчезарна!

Честит рожден ден Ним!Бъди много щастлива и обичана жена!

Общи условия

Активация на акаунт