Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 358
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
  • София
newsm59 Честит рожден ден на Виктория на galina_dimova; Михаела на divata; Никос на bori7; Anthony Kyle на Джи! newsm59

Ним, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана и желана жена  Hug  bouquet
Весел празник!!!

# 16
Ним, честит рожден ден Бъди здрава, силна, обичана и можеща (квото и да означава това Mr. Green) От пари и деца да не се отървете дружно с бай Симеон
Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден на Вики, нека да расте здрава, хубава и обичана

# 17
Честит рожден ден на Вики и Михаела!

# 18
Честит рожден ден на Виктория и Михаела. Бъдете красиви, умни и здрави.

# 19
Ним, Честит рожден ден! Hug

# 20
Нимче, честит ти рожден ден!!! Много усмивки, приключения и приятелски сбирки/седенки Hug Hug Hug

# 21
Ним, Честит Рожден Ден! Цялото щастие на земята да ти се стовари на главата! Любовта да не те напуска и здраве в тебе корени да пуска!
Наздраве!

# 22
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Вики и Михаела. Да порастнат много, много щастливи и красиви млади дами

Ним, честит рожден ден!АКО ИМА НЕЩО ПО ХУБАВО ОТ ЩАСТИЕТИ,ПО ЦЕННО И ПРЕКРАСНО ОТ ЖИВОТА,ПО ЖЕЛАНО И НЕОБИКНОВЕНО ОТ ЛЮБОВТА.НЕКА БЪДЕ ТВОЕ!!!

# 23
Гале, честит първи рожден ден на малкото ти слънчице !!!

# 24
Ним, зъба на Алекс още не е пробил, ама го виждам, белее се. Честно да ти кажа, аз се успокоявам със Симонка, че и тя няма зъбки още (не, че и толкова съм се притеснила, де). Открихме го с един морков. Дадохме му го да го смуче (че да го гризка няма с какво) , но първо майка ми мина с него по венеца и той закачи. Хайде и ти скоро да се похвалиш със симонесто зъбче, а аз да се похваля с ПРОБИЛ зъб.

Незнам как е било при другите майки, но аз не мога да си намеря място от щастие при непробило зъбче, а какво ли остава като излезнат и другите.  Laughing

# 25
Ним,Честит рожден ден baloni baloni Flowers Rose Пожелавам ти да бъдеш много,много обичана,здрава и усмихната newsm51  party023  ura Честит първи рожден ден на Михаела и Вики newsm59 newsm38 Gift Да растат много щастливи и добри newsm06 Tada  party006

# 26
  • София
Ним, зъба на Алекс още не е пробил, ама го виждам, белее се. Честно да ти кажа, аз се успокоявам със Симонка, че и тя няма зъбки още (не, че и толкова съм се притеснила, де). Открихме го с един морков. Дадохме му го да го смуче (че да го гризка няма с какво) , но първо майка ми мина с него по венеца и той закачи. Хайде и ти скоро да се похвалиш със симонесто зъбче, а аз да се похваля с ПРОБИЛ зъб.

Аз пък се успокоявам с вас Rolling Eyes

На Симона зъбите й се виждат, като се усмихне, са се наредили всичките отдолу. Но е така от месеци и не мърдат наникъде.

Момичета, благодаря на всички ви още веднъж! Hug Heart Eyes

# 27
Ним, честит рожден ден! Бъди все така пряма, надарена с дар слово и мъдрост, обичана и обичаща! От здраве и добри приятели да не се отървеш!

# 28
Галя, честит първи рожден ден на красивата Вики!

# 29
Нинище бре, искам и аз такъв младеж...Може и без тортата Blush нали нямам рожден ден Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт