Януарче вече не ще кошара, иска ските да подкара

• 8 366
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Ним,честит рожден ден,винаги много щастлива и много обичана.

Честит рожден ден на Вики-здраво и палаво детенце да порасне,за радост на мама и тати.

ЧРД и на Михаела на divata,Никос на bori7 и на  Anthony Kyle

# 31
  • София
Лелеее, добре че ме поздравявате с кафета, та да се сетя, че моето изстива в кухнята Whistling

Открих нов начин за забавление на Симона - отворих гардероба и я оставих да прави, каквото си иска. Знам, че мъжът ми няма да е никак възхитен, но аз си се гримирам, фръцкам, говоря по телефона, детето се занимава с гащи и чорапи и всички са кротки и доволни. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аре наздраве! Mr. Green

# 32
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ВИКИ!
Да расте здраво, щастливо и палаво дете за радост на мама и тати!

НИМ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам ти много усмивки, добро настроение и щастливи мигове!

# 33
Ним, честит рожден ден! Бъди винаги здрава и много щастлива!

Честит първи рожден ден на Вики! Желая ти безгрижно и безоблачно детство!

# 34
  • София, Лагера
Ха честит рожден ден на Вики! Голямо момиче да стане, здравичка и палава, да радва много мама и тати!

Ним, честита 20 годишнина и на теб! Много щастлива, обичана, слушана от мъж, дете, рода, шеф и др. такива! Да се заринеш с пари, ама сама да си ги изкарваш, че и удовлетворение да носят!   Hug

Аз да се похваля с огромен успех  Mr. Green! Сутринта в 8 събудих малкото, махнах му памперса и му викаш "пишшш пишшш пишшш" над една чашка, но без никакъв резултат. Тогава без особена надежда му сложих колекторче за урина. Накърмих го и го върнах в леглото да си доспи. Когато стана към 10:30 колекторчето беше пълно и не се беше разляло! Предполагам, че практиката понякога си прави такива шеги точно колкото някой някога да каже, "Аз познавам една жена, която някога е успявала да използва успешно колектор"...

Сега отиваме на доктор да пускаме изследванията.

Още една хвалба: Пресиян се е сдобил с нов зъб!  Аз го забелязах сутринта, но татко му каза, че от няколко дни вече  се напипва. Дано не започне да хапе!

Ае пийвам едно кафе и бегам!

# 35
Нинище бре, искам и аз такъв младеж...Може и без тортата Blush нали нямам рожден ден Mr. Green

Тя тортата и без това е за Ним  Naughty пък и тоз младеж май не е нейн тип....  Rolling Eyes

# 36
Ако тази мъгла не се махне до 2-3 часа, ще трябва да си седя вкъщи.  Crossing Arms Не става за разходки!

# 37
  • София
Ним Чесит Рожден Ден! Нека здраве, щастие и пари да съпътстват дните ти, а любов нощите Wink!

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 11:02 от vicks

# 38
  • София, Лагера
НИМке, един поздрав за весел РДnewsm51

# 39

Предполагам че практиката понякога си прави такива шеги точно колкото някой някога да каже, "аз познавам една жена, която някога е успявала да използва успешно колектор"...

Ние винаги сме имали успех  Peace Аз му го слагам сутрин и не му обувам памперса - нещо си говорим и след 1 мин. максимум виждам как си се изпишква вътре. Те момченцата като усетят свеж въздух нали знаеш какво правят ... но нали са още малки - та се изпишкват само  Joy

Вчера събличам Наско и докато чакахме татко му да го вземе за баня се изчурка върху спалнята и мен, ама така се смя че и на мен ми стана смешно  hahaha Joy

# 40
Ако тази мъгла не се махне до 2-3 часа, ще трябва да си седя вкъщи.  Crossing Arms Не става за разходки!

ще се махне  Stop Точно както вчера Peace

# 41
  • София
Честит рожден ден и на малката адашка Вики! Да е расте здрава, умна и красива и мъничко палава!

Честит рожден ден и на Михаела на divata,Никос на bori7 и на  Anthony Kyle! Да са здравички, усмихнати и щастливи!

# 42
...Те момченцата кота усетят свеж въздух нали знаеш какво правят ... но нали са още малки - та се изпишкват само  Joy...
Оф, не. Ще умра от смях. Откъде го измисли това....  hahaha  Joy  Joy  Joy  Joy

# 43
...Те момченцата кота усетят свеж въздух нали знаеш какво правят ... но нали са още малки - та се изпишкват само  Joy...
Оф, не. Ще умра от смях. Откъде го измисли това....  hahaha  Joy  Joy  Joy  Joy

Това си е живата истина  Blush

# 44
Честит рожден ден и на Виктория, Михаела, Никос и Антъни!
 newsm59 nbirthday newsm67 newsm38 dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  costumed034 Tada
Ним, честит рожден ден! Бъди здрава и много шастлива!
 newsm24
 Доби, в предишната тема беше питала за ваксината (ММR). Aз отказах да я бият на Софи, точно защото беше болна . Ще и я правят другия месец, обаче доста съм се спекла заради нея.  Confused
Беше ми интересно да прочета мненията ви  за връщане на работа и  гледачките. Обаче не можах да разбера, защо предпочитате гледачка пред ясла.
Аз съм решила да гледам Софи до октомври-ноември и после на работа. Ще се местим в нов град, тъй че ще почвам тепърва да търся работа там. То и без това майчинството тук е 3 месеца.Дано да успея да се вредя за ясла, защото въпреки цениете (800-1200 евро) се записват още докато са бременни.   Shocked

Общи условия

Активация на акаунт