"Клонинг"

• 61 847
  • 469
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,моля ако някой има саундтрака на филма,да се свърже с мен,ако може по някакъв начин да ми го прати.Опитвах от интернет,но не можах.На повечето места искат регистрация и кредитна карта.Така че искрено се надявам някой да се свърже с мен.
За подписката и аз съм твърдо ЗА

# 91
сега нямам време да търся, но в data.bg го има целия саундтрак! Peace Не иска нито регистрация, нито пари.

# 92
  • Пловдив
Сега тука намерих в датата "URGA-Badema" и това е от филма ама не си спомням дали е саундтрака  Thinking
и друго намерих "Sob O Sol" 
milo_kremi виж там... има разни неща   bouquet

# 93
Благодаря ви,намерих ги в data.bg. В момента се опитвам да ги изтегля.Дано успея.Обожавам филма,а музиката е просто страхотна

# 94
  • Пловдив
milo_kremi първо ги чуй дали са те и тогава тегли  Wink

# 95
milo_kremi първо ги чуй дали са те и тогава тегли  Wink

те трябва да са. Имаше цяла директория Клонинг. И по руските сайтове ги има тез музики, учудвам се, че някой не може да ги намери за свободно дърпане. Само една песен беше много трудна за откриване, че никъде не я бяха сложили, дори в официалния саундтрак, но я намерих и нея! Simple Smile

# 96
Съвсем случайно видях темата за " Клонинг", и много се развълнувах, толкова харесвах сериала, артистите, музиката, всичко. Grinning И тайничко съм се надявала отново да го дават по Нова. Като направите подписката, със сигурност се включвам! Peace

# 97
Поздрав за всички фенове на 'Клонинг'  Hug

http://www.zvuki.ru/T/P/30426/mp3/1?http

изберете горния линк от двата 'или', след като се отвори страницата

# 98
Бройте и мен! Flutter

# 99
  • в мъжки прегръдки
Аз предлагам да пуснем отделна тема за подписка за да я видят повече хора. Искате ли? Ще се запишем всички вътре. Може да пуснем и писмо с имената ни, но да го обявим в темата за подписката за да го видят и други хора които не влизат тук. Или пък да променим името на тази като я озаглавим "подписка за повторението на Клонинг".

# 100
  • София
Направи както решиш за писмото и темата, и аз искам да го гледам, защото и двата пъти не успях. Та бройте ме за глас!  Laughing

# 101
Аз предлагам да пуснем отделна тема за подписка за да я видят повече хора. Искате ли? Ще се запишем всички вътре. Може да пуснем и писмо с имената ни, но да го обявим в темата за подписката за да го видят и други хора които не влизат тук. Или пък да променим името на тази като я озаглавим "подписка за повторението на Клонинг".

По-добре в клюто да я пуснем тая подписка  да я видят повече хора а? Thinking

# 102
И аз съм за клю-то  Peace и за подписка Hug  bouquet

# 103
  • Sofia
И аз съм за повторението на филма.Голяма фенка съм на "Клонинг"......  Hug

# 104
И аз съм съгласна за нова тема, дано я видят повече хора!! Peace

В Клю-то ще е по-успешна, но дали ще разрешат модераторите...?

После може да се дадат линкове на Нова и за двете теми. Извинете ме, че все за тези линкове говоря, но темите са най-доброто доказателство как сме се събирали и сме обсъждали и , че зад тези имена стоят истински хора.

Общи условия

Активация на акаунт