Добре, че звъннах на майка ми в София, та се консултирах със свестен лекар, да ми каже да си изследваме желязото и тогава да решим какви мерки да предприемем. Просто съм възмутена от днешната докторска гилдия, язък че баба и мама са медицински кадри. А пък ако не бяха си представям до сега над детенцето ми какви опити можеха да се правят.

). Предлагай по-честичко на детенце и дано всичко да е било само една неприятна неразбория.Ами аз се излагам единствено с жълтъка иначе и готвя елда, просо, телешко, давам киви, спанак на Хип и какво ли още не. Ама като ми казаха нисък хемоглобин и веднага реших, че си държа детето гладно и не му давам нужните неща. Но дано всичо е глупава грешка. Пак ви благодаря на всички.

За катастрофата, ще ме извините, но не се информирах (това не значи, че не ми е жал за трагедията на цялото семейство), но напоследък ми е слаба психиката и плача от такива новини, после сънувам кошмари и ми минават гадни мисли, какво може да ни сполети. Затова реших и да си спестя този път изтезанието.
А витамин Д давах нередовно, сега би трябвало да давам, но аз не искам да я тъпча с химии. И по повод фонтанелите: Бихте ли споделили на вашите дечица до колко са се затворили. Нашата все още е с големината навъзглавничката на показалеца ми. (ама как го обясних.)
Радвам се ,че всичко е наред.