Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 305
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна,морето ...
Получих три отваряни пакета - грозна и неприятна работа. За щастие нищо не липсва. За нещастие цените бяха изписани отгоре на кутиите с химикал, без да се уточнява в каква валута са. Така че, вероятно парфюмите над необмитената стойтност, които ми се губят, кибичат в митницата, чакайки да си платя като поп. Притеснява ме и това, например, че всеки би могъл да излее съдържанието на тоника, който получих, и да ми сложи някаква вода с аромат.

при мен беше същото положението с пратката която пътува цял месец беше ровен но нищо не липсваше -по всяка вероятност някоя любопитна служителка Joy

# 541
  • София
Antoniya-route, кремчето на Клиник при мен също бе опаковано със сребриста хартия.

# 542
  • София
Antoniya-route, кремчето на Клиник при мен също бе опаковано със сребриста хартия.
Значи и мен са ме тарашили, само че май не им е харесало съдържанието. На външен вид пакетите са малко смачкани, но си мислех, че е от пътуването, прехвърлянето, меренето на теглото и т.н. Искам да те попитам за сроковете на годност. Продуктите на Е.Л. са произведени юни 2007 г., но на Тотала на Клиник ми показва юли 2006 г. Какъв е срокът на годност на продуктите на Клиник ако знаеш.

# 543
  • на пистата
Значи и мен са ме тарашили, само че май не им е харесало съдържанието. На външен вид пакетите са малко смачкани, но си мислех, че е от пътуването, прехвърлянето, меренето на теглото и т.н. Искам да те попитам за сроковете на годност. Продуктите на Е.Л. са произведени юни 2007 г., но на Тотала на Клиник ми показва юли 2006 г. Какъв е срокът на годност на продуктите на Клиник ако знаеш.
и моя тотал е 2006 и то юни,годноста е 2 г

# 544
  • София
и моя тотал е 2006 и то юни,годноста е 2 г
Благодаря ти мила, не че вече не се намазах с него. Laughing Ще си го ползвам спокойно.

# 545
  • София
Moята поръчка от четвъртък,днес е пристигнала в нашият пощенски клон, направо е рекорд. Crazy

# 546
  • на пистата
Moята поръчка от четвъртък,днес е пристигнала в нашият пощенски клон, направо е рекорд. Crazy
какво беше,козметика или парфюми,на коя дата поръча newsm78аз се притеснявам вече

# 547
  • София
Козметика ми е поръчката и е от 30.01

# 548
  • на пистата
ooooh!мойте са от 23.01 и 24.01 и още ги няма #Cussing out

# 549
  • Варна
И моята козметика от 30.01 днес си я взех, а тази от 1.02 още е в Русия! Rolling Eyes

# 550
  • София

Моят серум на Биотерм, ако виждам добре номерчето, е произведен но 17.10.2003 г. Какво да правя?

# 551
  • София
Много съм щастлива. Току-що си получих нещата от Ягодка от пощата. Това ми е първа поръчка и бях малко на тръни, очаквах да я получа за 15-20 дни, а то за 8 работни. Не забелязах да ми е тарашено, единят комплект на Е.Л. си беше опакован в сребриста хартия, а в другият колет имаше 2 кремчета на Клиник, те не бяха опаковани, бяха си в оригиналните си кутийки.
Сега си чакам един парфюм от 1-ви.

Браво! Simple SmileА какво си поръча на Е.Л.?Защото и аз поръчах от същата марка кремчета.Дано и моята пратка пристигне толкова бързо. Hug

# 552
  • София
Много съм щастлива. Току-що си получих нещата от Ягодка от пощата. Това ми е първа поръчка и бях малко на тръни, очаквах да я получа за 15-20 дни, а то за 8 работни. Не забелязах да ми е тарашено, единят комплект на Е.Л. си беше опакован в сребриста хартия, а в другият колет имаше 2 кремчета на Клиник, те не бяха опаковани, бяха си в оригиналните си кутийки.

Браво! Simple SmileА какво си поръча на Е.Л.?Защото и аз поръчах от същата марка кремчета.Дано и моята пратка пристигне толкова бързо. Hug
Ето това комплектче си взех
http://us.strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=74776&goChar=E
Кремчето е невероятно. Имах мостра, много ми хареса и си го взех сега. За серума и Идеалиста също имаше доста положителни мнения и реших да ги пробвам и ако ми харесат да си взема големите опаковки.

# 553
  • София

Ето това комплектче си взех
http://us.strawberrynet.com/800/sproductDetail.aspx?ProdId=74776&goChar=E
Кремчето е невероятно. Имах мостра, много ми хареса и си го взех сега. За серума и Идеалиста също имаше доста положителни мнения и реших да ги пробвам и ако ми харесат да си взема големите опаковки.

Ей. HugИ аз това съм поръчала+един лосион на същата марка,за да е пълен комплекта. Laughing Сигурна съм, че ще ми хареса,сестра ми е ползвала.Другият път ще си поръчам и скраба или там,каквото е микро-Д се казваше нещо. Blush А по-натам ще си поръчам по-големи разфасовки. Simple Smile Ще кажеш как е. Peace

# 554
  • София

Моят серум на Биотерм, ако виждам добре номерчето, е произведен но 17.10.2003 г. Какво да правя?

Върни го.Мисля, че момичетата бяха обсъждали въпроса в този форум.Да пишеш на Ягодката или да се свържеш с тях и да направиш рекламация.Доколкото разбрах са коректни и могат да ти изпратят друг.Иначе какво да го правиш тоя крем.Все пак си го платила.Ако се намажеш с него...Аз имах крем на Биотерм, но мисля, че годността му е най-много 3 год.Не съм сигурна. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт