Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 3

• 19 117
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Толкова съм Отчаяна от тази пауза, че си сложих музиката от сериала за мелодията на телефона. Онзи ден гледах по Фокс филм за сериала и за актрисите, беше ми интересно.
А от къде си изтегли музиката?Че аз нещо не мога да я намеря  Rolling Eyes

# 121
Мъжът ми я изтегли от databg.com

# 122
Честно да ви кажа, само да надуша новия епизод, който чакаме да излезе, и ще отворя нова темичка! Тази е отчаяната тема, а следващата се надявам да бъде по - позитивна и изпълнена с обсъждане, клюки, снимки.... и както си му е реда  Joy

# 123
Честно да ви кажа, само да надуша новия епизод, който чакаме да излезе, и ще отворя нова темичка! Тази е отчаяната тема, а следващата се надявам да бъде по - позитивна и изпълнена с обсъждане, клюки, снимки.... и както си му е реда  Joy

съгласна съм за нова темичка, да вземем да оформим и по-интересно първа страничка  Peace

# 124

съгласна съм за нова темичка, да вземем да оформим и по-интересно първа страничка  Peace

Като му дойде времето  smile3521 smile3508 newsm48

# 125
Мъжът ми я изтегли от databg.com
БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 126
  • София
много се запалих по сериала Crazyнямам търпение до новия епизод като през това време гледам старите епзоди по фокс и бтв

# 127
  • София
мамчета,
загубих му следата вече  Rolling Eyes, кога чакаме новата серия?и аз съм ЗА нова тема  Laughing

# 128
 PeaceИ каква нова тема на 7 страници,които могат да се изчетат наведнъж?! newsm78

# 129
PeaceИ каква нова тема на 7 страници,които могат да се изчетат наведнъж?! newsm78

Нова тема за новите епизоди!!  Peace
Защо да си играе всяка запалена по сериала мама да чете 7 страници (оплаквания) супер внимателно, за да не изпусне някоя клюка по епизодите, като това може да стане начисто с нова тема от 13-ти април!  Hug
Ще я пусна един ден преди да излезе епизода в замундата!  Laughing

# 130
# 131
Тия сценаристи ни провалиха целия сезон  Cry

# 132
Ликуй народе newsm44! Видя му се края! На сайта вече има промо на новия епизод!

# 133
Ликуй народе newsm44! Видя му се края! На сайта вече има промо на новия епизод!
sweating Дочакахме го! И кога последно?

# 134
Другата неделя - на 13-ти,което означава че на 14-ти сутринта и ние ще можем да теглим серията.

Общи условия

Активация на акаунт