Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 3

• 19 108
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
На това му се казва добра новина newsm44

# 136
По - добрата новина е, че няма да е само този епизод. Заснели са повече и би трябвало всеки понеделник да дърпаме серии...
А ще има ли пак кой да го превежда??  Thinking

# 137
  • София
По - добрата новина е, че няма да е само този епизод. Заснели са повече и би трябвало всеки понеделник да дърпаме серии...

Супееер новина!

# 138
# 139
Кафе, ще правиш ли нова страничка? Мога аз да направя, ако нямаш възможност

# 140
Ама защо само да товарим форумите с нови теми, бе хора?! Дайте да си изпишем тази и тогава нова. Без друго, бас ловя, че почнат ли сериите ще я изпишем за норматив!

# 141
Ама защо само да товарим форумите с нови теми, бе хора?! Дайте да си изпишем тази и тогава нова. Без друго, бас ловя, че почнат ли сериите ще я изпишем за норматив!

Какво знзчи да я изпишем??? Може да е 20 страници, може и да е 50! Не мисля, че на новоприсъединилите се съфорумки ще им е приятно да разлистят 7-8 страници с молби до Господ сериала да започне скоро.
Аз съм ЗА нова тема!
Другите??

# 142
Водим безсмислени дискусии. Форумът си има правила. Така или иначе нищо не ти пречи да пуснеш нова тема, когато й дойде времето. А фенките на сериала, така или иначе, са си следели тази тема, за да научат кога ще има серия и няма да си играят да четат отначало, а и ние си я държим темата активна, не е отишла на ....найста страница, та да няма намиране...
Пък трябва гласуване - аз съм "въздържал се"!

# 143
МОЛЯ, ГЛАСУВАЙТЕ В АНКЕТАТА!!![/color]

# 144
  • София
Нова тема се пуска, когато старата стигне поне 15 страници  Peace
Най-добре питай модератор, а не форумците.

# 145
Нова тема се пуска, когато старата стигне поне 15 страници  Peace
Най-добре питай модератор, а не форумците.

Позволявам си малка поправка - в този подфорум темите са до 30 стр.

# 146
Следя го когато мога
Харесва ми леко и не натоварващо сериалче ,ако изпусна някоя серийка не си скубя косите

# 147
тези от битиви са за бой, почнаха да излъчват трети сезон и заспаха някъде из айдъла и форта Crossing Arms познайте кога ще има 4-ти сезон по битиви....

# 148
  • Бургас
един от най- интересните сериали- само за жени!!!

# 149
ой, ой - аз пък  откачих със стачката на сценаристите - нали заради това спряха снимките на 4 сезон - стигнах до 10-та серия Welcome to KANAGAWA и толкова #2gunfire #2gunfire  сега на 14.04 мисля ще пуснат следващата - че на много интересно прекъснаха мискините Whistling

Общи условия

Активация на акаунт