ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 796
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
tedka*, а сега как се лекувате?

ЧРД Бети!!!  bouquet Да си жива и здрава, мъжете вкъщи много да те радват и обичат и дано това, което искаш стане реалност!

# 226
tedka*, а сега как се лекувате?

ЧРД Бети!!!  bouquet Да си жива и здрава, мъжете вкъщи много да те радват и обичат и дано това, което искаш стане реалност!

ами с едно сиропче - Конвулекс Rolling Eyes и след 2м сме на контрл преглед и ново ЕЕГ. дано е по-добро от предното Praynig

БЕТИ,честит рожден ден и от нас с Деби  bouquet
Желаем ти много,много здраве,защото то е най-важното Hug

# 227
тедка бързооздравяване ви желая !

бети честит РД да си щастлива и много обичана !

при нас е едно и също. току що плеснах Ема по дупето и се скарах - това дете не разбира от дума да не тряска вратите. сега ми е мъчно ама ... ако духа като вчера и ние см еза борисовата градина уикенда. ако е хубаво времето обаче се качваме на витоша. тази пак бяхме , горе беше валял сняг и голямо пързаляне стана с шейната въпреки че доста подухваше. Ема си поръчва горе храна и миналия път изяде една мусака и пилешка супа. явно достаогладнява, а и обожава да се вози на кабинките /лифта/. много добре си изкарваме и тогава е кротка и послушна Simple Smile аб емного ми е добро момичето само да не изпада в състояния на афекти понякога, че тогава е едно тръшкане и реване за нищо.

# 228
  • София
за съжаление го дават дъждовно Sad през почивните дни.
Анайс разкажи Ема как се държи с Орлин,освен,че понякога не слуша какви са им отношенията Simple Smile
Светльо и Лъчи умират един за друг,сутрин такъв смях пада още докато сме в леглотоа и през деня той много се грижи за нея,а тя само му се смее Simple Smile

# 229
Бети честит рожден ден и много щастие   bouquet.

Да се похваля вчера си взех листовките и на 18 съм на изпит на кормуване.
Нямам търпение да стана шофъорка и да си ходим навсякъде с малката.

Ние в неделя също бяхме на Витоша - на Офелиите. Марти се радва много на снега и играха много добре с едно нейно приятелче.
Пързаляха се и на шейни ама не е като зимата - много е мек вече снега.

# 230
Привет и от мен  Hug

Само ви чета и все не успявам да стигна до постинг.

Честит рожден на патерица на Бети и Стайл   bouquet

Тедка, горе главата, всичко ще се оправи, целувки за Деби  Heart Eyes

Ние бяхме доста време в Смолян и Пампорово, избягахме от мъглите тука и изкарахме супер - ски, сняг и слънце. Яна вече е малка скиорка, кара между краката на татко си и се справя много добре. Flutter

Иначе всеки ден сме в Южния парк, ако някой идва насам, да свирка  Whistling Wink

# 231
пола вие сте цялото семейство големи скиори Simple Smile браво !

слунчоглед какво да кажа за децата Simple Smile Ема идва сутрин да го види дали спи, понякога го целува и гушка, бут аму количката, но много вика и го събужда. вечер спим в отделни стаи - аз и бебето в една, мъжа ми и Ема в друга. бебето като е будно я гледа и се смее, а тя прави маймъндолъци до главата му. ами това е само да можех да се наспя и аз ама вечер поне рано лягаме - ама и тва не е много добре че татито ни се сърди че съм ги гонела и хич не разбира че бебето не се ли  приспи овреме после вися будна още 3 часа. ами това е Simple Smile бебешки работи Simple Smile

# 232
Таткото е големия скиор, а ние покрай него  Wink

Забравих да ви кажа, че много ми хареса Велинград. Бяхме там за няколко дена, в хотел Рич и сме много доволни - топъл минерален басейн, детски кът от 10 до 24 ч. и страхотна механа, СПА също добър. Препоръчвам за почивка с деца  Peace

# 233
като стана дума за почивки ние май си избрахме Потидеа палас в Гърция за лятото. Пола много работещи баби имаме и с това бебенце не можем мръдна с татито никъде. вече 4 години сме така незнам още колко  Crazy

# 234
  • Canada
Гена, уж не беше нашият Великден, а така се напразнувахме Grinning  (много по4ивни дни)
5 дена на гости или гости у нас Tired голямо ядене и пиене падна, а за децата голяяяяма игра Tired
Йони днес още със събуждането пита с кой  ще си играе днес(от приятелчетата й) мислех, 4е ще се разо4арова 4е ще трябва да ходи на градина, но не- тръгна с радост...
А за Великден бяха изкарали домашни животни в малки заграждения (обор-4ета)на закрити места, където има голям поток от хора. Та Йонито беше много впе4атлена от кози4ките и розовите прасенца(ама те едни такива изкъпани, като за филм Laughing). Храни ги сама, имаше специална храна за животните. Обяснявахме си кое животно как се казва и какво прави....На следващият ден ми викаше да ходим при магаренцето Shocked незнам то4но кое животно от там оприли4и на магаренце Joy може би овцата,4е тя беше голяма, а другите вси4ки бяха бебета....
Анайсе и Йонито има едни такива афектни състояния, уж бяха спряли, но изглежда са само позатихнали. Даже на моменти имам 4уството, 4е наро4но ми крещи и прави бели, за да ме предизвика да й се карам и тя  да му дръпне един рев до безкрай #Crazy  .....

# 235
Ема е на вълна да обижда - били сме с баща и грозни и глупави. съвсем съзнателно обижда нас или разни неща дето не и харесват. и като почне тоя да падне, другия да се пребие, децата да си ударят това или оново направо откачам. незнам откъде тези негативни настроения при нея...

# 236
  • Sofia
Ема е на вълна да обижда - били сме с баща и грозни и глупави. съвсем съзнателно обижда нас или разни неща дето не и харесват. и като почне тоя да падне, другия да се пребие, децата да си ударят това или оново направо откачам. незнам откъде тези негативни настроения при нея...
newsm78 Thinking
Да не би да се учи от филмчетата, които гледа?

Аз моя Влад го наказвам да седи в банята, докато преосмисли поведението си Crazy и той вече сам си казва като надуши ситуацията :"мамо, отивам в банята,че съм непослушен " ooooh! и се намърдва в банята и бучи, докато му кажа да се извини ooooh!
Току се заиграе там по някое време, де newsm78

# 237
И аз си мисля, че е от филмчетата. Яна също казваше "глупав си", та обяснявах какво означава и вече не го използва. Тя гледа приказки за принцеси и влиза в роля всеки ден, вече се представя като Пепеляшка и кара децата в клуба да бъдат мащехата и принца  Laughing

# 238
  • София
Никол учи такива неща от детската градина, но сме забранили да ги говори и нямаме проблеми с това. Но съвсем съзнателно натапя бебето нон стоп, че е лош, че прави бели...вече съм се хванала за главата. Уж се карам много като я усетя, че лъже и накрая си казва истината. Също така непрекъснато ни вкарва в приказки и филми - ти си Фиона,л ти си Шрек, аз съм ПЪпЪляша/Пепеляшка/ , голям смях пада. Laughing

# 239
ха ха Simple Smile на Ема любимита и приказка е за Пепеляшка и от месеци ходи в къщи с една обувка другата все я губи по "стълбите"  Joy вече и не питаме къде и е обувката направо я търсим. иначе и тя като направи беля обвинява бебето, а преди малко дори го удари. научила е филмите наизуст, а няма филм в който да не се казва по някоя лоша дума освем за барби и бамби. явно е период и дано мине, но нито обяснения , нито накзвания в другата стая или пошляпване помогнаха. поняко е направо дразнеща с тези нейни капризи и тръшкания.
после от месеци казва нещо което никой не разбираше докато днес не чух думите барби гърл Simple Smile тя научила песента почти вярно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт