ЧРД Бети!!!
Да си жива и здрава, мъжете вкъщи много да те радват и обичат и дано това, което искаш стане реалност!
Да си жива и здрава, мъжете вкъщи много да те радват и обичат и дано това, което искаш стане реалност!

аб емного ми е добро момичето само да не изпада в състояния на афекти понякога, че тогава е едно тръшкане и реване за нищо.
през почивните дни.
.

браво !
Ема идва сутрин да го види дали спи, понякога го целува и гушка, бут аму количката, но много вика и го събужда. вечер спим в отделни стаи - аз и бебето в една, мъжа ми и Ема в друга. бебето като е будно я гледа и се смее, а тя прави маймъндолъци до главата му. ами това е само да можех да се наспя и аз ама вечер поне рано лягаме - ама и тва не е много добре че татито ни се сърди че съм ги гонела и хич не разбира че бебето не се ли приспи овреме после вися будна още 3 часа. ами това е
бебешки работи
(много по4ивни дни)
голямо ядене и пиене падна, а за децата голяяяяма игра 
може би овцата,4е тя беше голяма, а другите вси4ки бяха бебета....
.....

и той вече сам си казва като надуши ситуацията :"мамо, отивам в банята,че съм непослушен "
и се намърдва в банята и бучи, докато му кажа да се извини 
на Ема любимита и приказка е за Пепеляшка и от месеци ходи в къщи с една обувка другата все я губи по "стълбите"
вече и не питаме къде и е обувката направо я търсим. иначе и тя като направи беля обвинява бебето, а преди малко дори го удари. научила е филмите наизуст, а няма филм в който да не се казва по някоя лоша дума освем за барби и бамби. явно е период и дано мине, но нито обяснения , нито накзвания в другата стая или пошляпване помогнаха. поняко е направо дразнеща с тези нейни капризи и тръшкания.
тя научила песента почти вярно
Препоръчани теми