ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 779
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Оф, сега в какви размисли ме хвърли....Може ли линк към темата, аз също съм чела за последствията от флуора, ама като Клеми дори не съм се сещала да питам в градината. Пне знаете ли дали прясно или кисело е обогатеното мляко, и как е организирано, как се подбират градините....

Анайс, ако говориш за Ян Бибиян в Младост 2, добри отзиви съм чувала...И като обстановка е хубаво, слъчнево и приветливо, аз ходих и до там, като търсих градина на Дени. Пък и е супер екстра, че е до парк, взимаш детето и хайде на езерото /любимо място, и Мила е идвала, и на нея й хареса Mr. Green/ Хайде, Мила, включи се, недей само да слухариш Hug

# 271
  • София
малко ми е крайно мнението и си го пазех за себе си Simple Smile
Мисля ,че мястото на децата е в детската градина!
Не веднъж съм казваа,че детето ми в яслата го гледат по-добре отколкото вкъщи!Вярно в ясата не ги извеждат,но редовно като ходя да взимам Светльо гледам по-големите дечица в двора(дори веднъж се учудих,че ги бяха извели да играят в снега)
Имунитет вкъщи не се гради,вярно е че детето не боледува,но все някога ще му се наложи да се отдели от майчините грижи и тогава ще преболедува детските болести.
Клями,я за гръб кажи Никол откога не е оставала вкъщи Simple Smile

Небесна паркчето в което ни води миналата година(за което говориш) е чудесно място за игра на децата,много ми хареса Simple Smile

Мими и аз много обичам семейните сбирки с деца и спокойно мога да кажа ,че не ми липсва социален живот.

Тази събота и неделя май го дават ошо времето и няма да може да направим сбирка в някой парк Sad

# 272
Ето темата за флуорираното мляко : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279802.0

# 273
Олелело, ужасии някакви Sick

В София всички ли градини дават такова мляко, успяхте да ме стреснете Sad

# 274
Simple Smile добър вечер и честит първи април Mr. Green излъгахте ли някой?
Аз метнах само мъжа ми Laughing Бях решила да го прибера по-рано от работа и му казах, че съм си забравила ключовете, но той милия така се върза и притесни, че ми дожаля и му казах, че е майтап.

# 275
  • Canada
Мисля ,че мястото на децата е в детската градина!

Подписвам се с две ръце под това Peace
По-добре сега да боледуват и да градят имунитет, а не като тръгнат на у4илище, ... както бързо върви времето ooooh!

Анайсе, най-добре кажи 4е Ема е алерги4на към млякото за да си спокойна, но не я лишавай от веселбите в детската градина. Ще поболедува в на4алото, което е нормално, после ще забрави за болестите...

При нас всеки ден ги извеждат на разходка(не ги извеждат само ако е по-студено от -10 градуса и е ветровито) направо не знам как им се занимава да ги обли4ат и събли4ат. Но това е по закон, даже и най-малките на година и половина ги извеждат за 5, 10 минути. По-големите като Йони правят една обиколка на квартала....

Още не съм излъгала никой, но при нас е още рано имам достатъ4но време Mr. Green

# 276
Леле, ама как сте се разписали....

Мимка, казвай къде ще купонясваш, та да идвам с теб Laughing

Днес и аз метнах мъжа ми и той се върза...ама после се разхилих, та лъжата ми трая само няколко минутки...Ей такава съм си.... ooooh!

Чувала съм хубави отзиви за "Ян Бибиян", но си трябват яки връзки...

# 277
  • София
Здравейте мамочета, аз никого не излъгах вчера, че даже не се и мъчих...
Аз за детска съм с 2 ръце - все пак майка ми е детска учителка - за съжаление не тук... и ако аз съм против, то кой би бил - тя ще е без работа:))))
Иначе вчера беше тържеството на Влади от яслата за първа пролет и 8-ми март  - малко поокъсняха с празнуването, но пък беше супер - пяха, играха, някои деца казваха стихчета, нищо че Влади не беше от тях. Нещо беше сънен явно и даже песнички дето вкъщи ги повтаря, като латерна там не си отвори устата... явно и учудването от това че застават отпред а срещу тях има толкова родители, ги уплаши - някои деца даже си отидоха да се гушнат в родителите и така си стояха при тях....
Най-смешен ни беше Влади, когато вечерта, като гледахме клипчето и той си вика:" Хайде пей, пей! Ей тоя Влади не иска да пее" Simple Smile)))) е с малко по бебешки думи де Simple Smile)

# 278
Иваничка, много се смях на думите на Влади-ами така е, притесняват се децата, толкова очи ги гледат...милите... Качи някоя и друга снимка да видим, де...

# 279
току що и по телевизията дадоха излъчиха репортаж за варненските деца с флуороза. родителите съдят здравното ни министерство. ама след дъжд качулка децата са увредени вече. дозата НИКОЙ не я контролира, кой знае и в млеката в магазините какво има и какво дават. както ви казах само парите вече са важни, на кой му пука за децата ни  #Cussing out родителите изобщо не са знаели това, а мляко без флуор е нямало  Shocked

# 280
  • София
Мила,даже не си спомням откога. Тази зима май само от варицелата си е била вкъщи. newsm78

# 281
  • София
Мила,даже не си спомням откога. Тази зима май само от варицелата си е била вкъщи. newsm78
ето това е приказка!Браво на Никол!Да ги целунеш от мен и двамата !

# 282
  • София
Няма, ела да си ги целунеш сама! Mr. Green

# 283
  • София
Слагай кафето ,идваме.Цяата дружина сме,а днес времето е кофти и тамън се чудех къде да се размотаем:)

п.п. хайде мамите дето имат муза заглавийце да измислят Simple Smile

# 284
  • София
На работа съм. Можеш да целунеш само мене. Joy кафе има, идвайте!

Общи условия

Активация на акаунт