Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са минималните удобства, които трябва да предлага един хотел, за да се чувстваме комфортно?
Какви удобства правят престоя ни незабравим и се чувстваме специални в хотела?
Какво не трябва да има в един хотел, което е оставило лошо впечатление?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са минималните удобства, които трябва да предлага един хотел, за да се чувстваме комфортно?
-
Какви удобства правят престоя ни незабравим и се чувстваме специални в хотела?
-
Какво не трябва да има в един хотел, което е оставило лошо впечатление?
-
Какви са основните изисквания към хотелите според тяхната звездна категория?

нямам думи просто, а в банята така бяха разположени душ кабината и мивката, че за да влезеш да се къпеш трябва да си йога. 

, след като в първия ден от гостуването си при една приятелка в Швейцария почти направих наводнение, много бързо се научих.
И аз имам такива впечатления от гръцкото хотелиерство. А някои мои познати като кажат Гърция, та Гърция- по-хубаво нЕма! Вярно, че там туризмът от по-добре и по-отдавна развит, но пък доста от хотелите са старички (ето- в твоя пример и без асансьор). Докато в България за близките няколко години изникнаха толкова нови и хубави хотели по Черноморието, които по нищо не отстъпват на чуждите, съобразени са със съвременните изисквания за комфорт на гостите. Само остава да поработят повече в посока по-добро обслужване и да не забравяме - по-добра шведска маса.
.Много често няма сушилник на балкона,за да си простреш хавлията от плажа или банския, или ако нещо си си изпрал,и трябва да ги накачулвам по пластмасовите столове.Наскоро бяхме за една нощ в комплекс "Барите",е такива тесни легла не бях виждала в хотел.Доколкото си спомням в хотелите 3 звезди трябва да има пиколо,но това рядко се среща,в повечето случаи сам си мъкнеш куфарите.