Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 192
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Дара е много готина на ските.Към кое училище я записахте?
Ние бяхме 3 дни в Троян,на Чифлика без Виктория.Много добре си починах Laughing Иначе сме на финала с ремонта на детската ,вече нямам нерви да се занимавам Crazy
За записването явно днес е било някаква лудница.
Янче и аз трябва да слагам брекети,но ще е може би другата година.В момента лекувам агресивен парадонтит Confused

# 106
Ето сайта на училището: http://moten.dir.bg/index-asa.html
Виждам, че имат и съботно-неделни курсове.
Казах, че и аз искам батко Ники да ме учи да карам ски  Laughing

# 107

и той кво каза  Twisted Evil

аз съм още на бачканеееееееееее  #Cussing out #Cussing out

# 108
Добра и от мен.
Дарата е супер,направо не мога да повярвам,толква е осаферена,не ми се вярва,че Дани би се поддал на такива тренировки и то с повторения.А така ми се иска той да се научи да кара ски!Е,аз искам да го науча на много неща,а той после да си избере какъв вид спорт му харесва,какво го влече,езици ли,точните науки ли,хуманитарни ли...
Монка все ме подканва да отида до пощата....Те са добре,Марто е на градина,не е ревал много,нали тя имаше такива опасения.
О,новината е,че Дани е постриган нула номер.Вкъщи.От татко си.  Mr. Green  Shocked  Shocked Сега и двамата са като рецидивисти.  Mr. Green Татко му ме обвини,че съм "занемарила косата на детето" и трябва да се направи нещо по въпроса.И то веднага.Резултат-нула номер на фашлаци.Като петниста хиена.Ама айде,след една седмица ще е супер тралежчо.Поне черепът му е  със супер форма. Mr. Green

# 109
Смайли, да - и за яслите така се кандидатства, но не може предварително, сега е само за 2008/09... ама май 2007 можеха да кандидатстват....

много ми хареса сайтът на това ски- и зелено училище.

Ванилка, снимай го Дани преди да е минала тази една седмица, и особено преди да отидеш до пощата, да го видим като петниста хиена!

# 110

и той кво каза  Twisted Evil
и той каза, че така като ме гледа по-добре да ме заведе на спа Simple Smile

ванилка, много си падам по мъже, които изглеждат все едно току що са излезли от затвора  Crazy

# 111
  • София
А добър ден и от мен най-накрая. Да кажа и аз, че Веси беше на ски с Дара. (и с бате Ники Simple Smile ) Хареса и много. Имам само една забележка и тя е, че пуснаха децата в понеделник на най-големия вятър. Ама карай. Пак ще я запиша края на месеца. Доволна беше, показваше разни "пици", сиреч шпиц. Освен това каза, че са я боляли "гъските", т.е. "сгъвките" Simple Smile . От бате Ники е много впечатлена, ама явно не е само тя...Кхм...
Неви, за офталмолог - Очна клиника на МА. Мисля, че и Милена беше водила Ванеса там. И аз водих Веси, останах много доволна.
Аз най-накрая, след 100 години каране със ски под наем, се сдобих със собствени такива. Голям кеф. И естествено снега се стопи.
Нелка, ти си лесна. Дара ще е още в детската, когато решиш да записваш Ясен на ясла. Няма да имаш проблем, според мен.
За интересуващите се от ските - има съботно-неделни курсове също. Който има възможност, записвайте децата, според мен е много хубаво. Стига разбира се да не са екстремисти и да излизат навън в бурята.

# 112
  • София
Ние се върнахме. Мартин е със спукано ребро и прекратихме спорта засега...
Смайли, на въпроса ти - сменяме се. До обяд кара единия, а следобяд другия.  Съответно този, който не кара се занимава с малките зверове.
Мая е абсолютно наказана повече никъде да не идва с нас. Просто през повечето време се държа кошмарно, почти не яде, лягаше си последна от всички деца и заспиваше към 11...  За справка - у дома си ляга към 8:30-9 и заспива към 9-9:30....

За записването ан ясла - мисля, че само ако яслата е в ОДЗ става през системата. Ако не е ОДЗ, а само ясла май си се подава в яслата... Я да видя всъщност, защото познайте кой мисля да тръгва от септември на ясла Twisted Evil

# 113
да се включа и аз най-накрая  Embarassed Laughing
от тази работа не ми остава време да се добера до компа.
както е писала Юлето , Марто се чуства много добре на градината. поплака само пьрвият ден и то до момента , в който лелката каза , че ще му даде закуска  ooooh!  в следващият момент  Мартин седеше на масата , а за мене беше забравил вече . после един два дена докато влизахме , ме подкнваше да се врьщаме в яслата , но после си се качваше в групата без проблеми.
гледам пишете за ските - ние бяхме четири дена на Пампорово ( наеме си една вила). там с Яна карахме ски , но за мартин нямаше толкова малки ски. много ми се искаше да го пробвам. но догодина сьм решила да ги запиша и двамата на ски училище. тук за сьжаление няма такива екстри по детските градини - за ски училище говоря. колкото и да ни е близо планината , явно не е чак толкова близо като Витоша.... Crossing Arms
С Юлето говорихме вчета за проваленото следновогодишно парти и ни хрумна идеята , че може да си заформим един мамешки осмомартенски купон - без деца.  Mr. Green  готиното е , че 8.03. се пада в сьбота и ще е удобно за работещите. вие какво мислите....
Нели , снимките на Дара са много свежарски....и бате Ники сьщо..... Laughing
Пинка, и при вас много готино. забелязах аз провансалската ти покривка....( и аз имам две подобни). при вас сьщо ли се води в Прованс  newsm78

# 114
Привет,
браво за скиорките Веси и Дара и на смелия Савко! Hug Аз пък в понеделник си имах Калинка за Карнавала Heart Eyes Много бяха сладки, всички деца в градината костюмирани на пчелички, клоуни, лъвчета, спайдър мен и тн.

Мони, ти какво бачкаш, пропуснала съм клюката май. Цял ден? Аз нещо все по-често наглеждам обявите за работа, искам нещо минимално обаче, 2-3 предиобеда например. Хем сред хора, хем и време за малчо.
Янче, що така е ънфрендли Боровец? И ние сме на ротационен принцип за каране на ски и гледане на деца.
Крис, как е Вик? Доказа ли се хомеопатията и при вас?
Гледам от няколко дни по новините драмата за детските градини  ooooh! Ужас, безумие и безхаберие. Бат Бойко щял да сглобява детски градини сега, ми лошо няма. На терена на мойта детска ОДЗ 12 може спокойно да се построи още една, дворът им е ненужно голям.

# 115
Шошка щом си траем значи е..............сещай се как, ако не ви се оплаквам, значи твърдо ще си бия главата в стената, че до сега се тутках с Чамурлийска
но.........грешките са за д абъдат поправяни
смятм сериозно да поправя моята
добре е
учи баща си как да ъде родител и ми скрива шапката Crazy

# 116
  • София
Шошка, 1во 'щото е бясна скъпотия без грам покритие, 2ро защото няма нормални табели горе по пистите и още много мога да пиша по темата... Разглезих се на Банско... туй е Wink

Имам едно предложение (особено да внимават майките на балерините) - мисля да водя в събота Мая на балет - Вълшебната флейта. Има от 10:00 и от 11:30. Подходящо е за деца от 3 до 14 години. Търсим си компания.

# 117
А как гледате на идеята майките да бъдат заведени на М-р Пица в петък вечер?  Laughing

# 118
  • София
Ами направо се обаждай и запазвай маса... за 20 или 21 часа? За мен 21 е по-удобно...

# 119
Ще запазя маса, но само желаещите да присъстват да се запишат тук, за да знам за колко души да е масата. Може и за 20 часа, аз този път нямам никакви претенции, че не съм на работа. След това едно караоке или клуб?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт