Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 006
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Хора, петък е! newsm44
И за пръв път от НГ насам няма мъгла! И грее слънчице! И някакси се чувствам пролетно...  Crazy
А с Вальо от сутринта само чупим разни неща, ама не мога да се ядосам; едно такова ми е смешно и сме се ухилили като ряпи.
Ех, колко малко му трябва на човек, че да се почувства щастлив!  Grinning

# 61
  • София
Деси, и на мен по принцип рядко ми тежи нещо, което е свързано с детето, но просто този режим ми е от скоро и много се изморявам. Предполагам като ми стане рутина ще спра да мрънкам.  Simple Smile И аз чакам с нетърпение времето, когато деня ще е по-дълъг и ще си играем навън след работа.
И ще ядем само пресни картофки и тиквички и салатки /така ми се ядат такива неща  Embarassed/

# 62
  • София
Реа от 9 месечна не спи в кошара, тя хич не я харесваше! 2 месеца спа между нас, а после тати и направи детско легло, моето е между нашето и стената, и сега спи там. Понякога се буди и прескача межу нас, но като цяло е там.

Аз днес бях точно 1 час на работа и си тръгнах.

Дали са ми руска литература от 60-те години да чета събота и неделя. Не знам руски, но почвам да сричам, какво да правя.

Времето е страхотно! Утре ще ходим до Перник да видим кукерите.

# 63

Едно дете което 4упи?  Laughing

Ха добро утро,

и тук грее слънце, температурите са под нулата, но нали има дебели дрехи  Sunglasses

Иленке, стискам много силно палци  Praynig , zнам какво е, до болка поzнато  Tired

Рени, приятно иzкарване, по4инете си и Ще видиШ, 4е и настроението Ще се оправи  Hug

Красе, живот си живееШ, а?  Laughing  Хубаво правиШ, наслади се  Hug

Роди, смятаме да пробваме Милена скоро беz реШетки, да видим.

Да ви се похваля, 4е овладях положението със zвер4ето. Просто тя явно иска пове4е самостоятелност, а не аz да й кажа какво да прави. За това, когато е въzможно, й давам пове4е свобода. Примерно й давам да иzбира какво да яде, да обле4е, коя книга да 4етем, но винаги ограни4авам иzбора до 2 неЩа. Давам й да се храни сама, където е въzможно, и така ситуацията е доста по поносима. Иzисква много търпение и е страШно иzморително, но в края на деня съм доволна, а детето съЩо, та си zаслужава  Wink СноЩи нямахме драми при лягането  Grinning

ПЕТъК Е  Grinning  Grinning  Grinning Слава богу, дове4ера мъжът ми Ще си дойде, горкият имаШе много натоварена седмица, 2 дена беШе в Швейцария, после един ден в Кьолн, и накрая 2 дена в Мюнхен и по4ти само с влак е пътувал, пък и има толкова много работа, 4е нито един ден не е лягал преди 2 4аса  Tired Ще трябва да го поглеzим малко  Wink

# 64
Иленка, много Praynig всичко да е наред. Изпитала съм го това и предполагам какво ти е ...

Аааа, Танче и Калоян е така, ако му даваш той да си избира е песен, ако аз искам нещо да направи се сърди, аз затова винаги така извъртам нещата, че да направи каквото аз искам, но да стане така че сякаш той сам е пожелал да го направи, а не съм му казала аз Simple Smile Много се радва като сам направи нещо, затова не мога да го лиша от това и колкото и да ме изморява, накарая се чувствам удовлетворена, а той щастлив, както и ти казваш.

Кало все още си спи в креватчето, макар че напоследък е много неспокоен и се случва и при нас да спи доста често ...

При нас сега на дневен ред е по-ранното лягане вечер и както не искаше да си ляга, сега като му кажа, че ще четем приказва и се строява веднага (преди му разказвах приказки и пеех). Избираме си книжка, която да четем и къде аз (вече доста се заслушва като му чета), къде той я прочитаме и после следва лягане. Много по-приятно и без мрънкане минава процедурата. Е вярно като започнем в 9, заспива около 10 часа, ама аз се надявам, че постепенно ще започне да записва по-рано ...

Хайде улях се, да взема да работя по-сериозно, че ... работата ме чака ...

# 65
Иленка, дано всичко да е наред с майка ти.
Наде, за детските- бележки за доходите на теб и таткото 12 месеца назад.
Росен спи в кошарата, с него спим в спалнята, а таткото в хола, защото спи много тежко и много хърка. За кекса, има място и време, ама бащата заспива преди детето.

# 66
Венианд, мерси   bouquet Днес дали не се разминахме в градинката  newsm78

# 67
Иленка дано всичко е наред   Praynig

Татянче, глези го, глези, ама най-добре и ти се поглези край него  Simple Smile

Вени още спи с решетки, сега няма да ги махаме че да не вземе да шари понощите из стаята, както е сама. Иначе заспива в 9, след тоалета и изпявам една песничка на тъмно както ми е в скута, слагам я влеглото, тя казва "Опа" и се обръща по корем като си вирва дупето и това е. Да я похваля че се е научила дасе завива сама, понякога ако е леко кисела я осттавям в леглото отвита и излизам (отвита за да не заспи върху одеалото и да се събуди като я завиваме после), и тя от нова година някъде започна в тези случаи да си се завива до ушичките самичка  Laughing

# 68
Наде,незнам дали сме се видяли, аз сутринта бях по доктори.

# 69
Иленка, много прегръдки и много силно палцестискане.   Ако обаче резултатите не са добри, няма да се отчайвате.

А децата с детски стаи само за спане ли ги ползват. Тоест играят ли си там самички, или вие седите при тях, или пък пак си разнасят играчките из другите стаи. Нашия хол се е превърнал в малък детски център. И се чудя като направим детската стая, дали пак няма да е същото?

# 70
Аз за кукерите да попитам, понеже май и ние ще ходим. От колко часа почват?

Иленка, надявам се резултатите да са добри  Praynig

# 71
Ян4е, при нас детската се полzва само zа спане, понеже е на другия етаж. Имаме детски кът в хола  Crazy  Съседката има 2 деца на 7 и 8 години, всеки си има стая, вси4ко при тях е на един етаж, и въпреки това си играят в хола  ooooh!
А майка ти как е?

Мецанке, тя и Милена го глеzи, винаги му носи пантофите  Laughing  Не сме я нау4или, но види ли го бос, по4ва да со4и краката му, каzва "тате, обувки" и бяга да му ги носи  Laughing  Сега трябва да я нау4им и бира да сервира и цена няма да има  Mr. Green

# 72
Татянка, ясно  Wink То и на мен така ми се струва че ще бъде, но да си питам аз с надежда.

За мама друг път, че сега с тревогите на Иленка не е подходящо. Но надеждата си я имам де.

# 73
  • София
Иленка, дано всичко да е наред!  Praynig

Довечера заминаваме за П-к. Юлче, по спомени от предишните кукери, трябваше дънданията да започне към 10.30ч, но нещо се бяха замотали и почна след 11. Не знам тая година каква е програмата, ама подозирам, че пак ще е някъде по това време. А откриването довечера е в 18ч. Обикновено в неделя е най-интересно, тогава е награждаването, но ние имаме други планове за неделята и няма да можем да отидем. Само да ви предупредя, мероприятието не е много подходящо за по-плашливите дечица!

Вальо още от лятото си избра да спи сам, на дивана в хола - подозирам, че здравото хъркане на Пепи го е дразнело. Седмица- две след като се премести, спря и да се буди нощем, с изключение на  периода на последното зъбоникнене.

А пък на Вальока му мина тоя период, в който искаше всичко сам да прави, сега е точно обратното - навън все ме държи за ръка и ме води нанякъде, а в нас постоянно ми бута някакви играчки да си играем заедно. А вчера направо ме изуми, донесе ми книжки да четем, успяхме да прочетем цели 5 приказки, а до сега не издържаше и една страничка. Направо не мога да си позная детето!

Едно дете което 4упи?  Laughing
Mr. Green Де да беше само детето. Засега аз водя в днешното ни импровизирано състезание по чупене  ooooh! а забелязах, че и Пепи се е отчел сутринта.  Laughing

Весел уикенд ви желая и такова прекрасно време, като днешното тук, при нас! И много разходки с дечицата!  family

# 74
  • Boston, MA
Ох, пак изтрих... #Cussing out

Благодаря за пожеланията за оздравяване! Дани вече е по-добре, свали още на втория ден температурата, но още кашля. Цяла седмица си беше в нас, с баща си, аз само сряда успях да си взема болничен, че точно сега имам много работа.

Спи си на леглото сам, но е в нашата спалня още, време е да го преместим, но в неговата стая е ужасен студ - имаме някакъв проблем с парното/климатика, откакто сме се нанесли в тоя апартамент, вече 3 години, нито зимата топло, нито лятото студено, тоя некадърник, който е слагал инсталацията да ми падне... ето снощи пак не се включи парното в цялата къща, а през нощта е било -10 -15 градуса.... добре че имаме газова камина да топли...

Та за стаята - Янче - играчките са там, играе си за малко сам, след което пренася целия катун в хола, едно по едно. Засега е невъзможно да се ограничи хаоса, събираме след като си легне.

А на всичко отгоре май и зъби му растат, целият юмрук е в устата и чопли нещо.  Tired

Бебешкият "пубертет" е от 18 месеца до към 3 години май. Почнал ни е. Всички иска "там" - сам, но и непрекъснато да сме до него, ако може.

Общи условия

Активация на акаунт