Навънка страшен грип върлува, а Априлче вкъщи не ще да мирува

• 10 006
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Наистина тежка - толкова време вече!

# 271
Здравеите, и ние от днес сме с херпангина,Мадлен е с 39 температура и ужасно гърло но още по лошото е че и аз се разболявам.Писна ми всеки месец пиеме АБ а и давам имуностимулатори постояно.
Пожелавам на всички болни да си оправят бързо.
Вени, Мадлен е в ОДЗ което е добре че директно минава после в ДГ.
Желая много касмет на Марти (но не знам за кое детенце става на въпрос,четох но така и не разбрах)

# 272
  • Варна
Привет!
Направо заспивам, а още е 21 часа  ooooh!
Много трудно това упражнение с работата и ДЯ. Всчико се намира в различни посоки на града. Ставаме в 6.30. После вдигаме малкия, той милия рева ли рева. Не пиша в гърнето, а го правеше с кеф откакто е тръгнал на ДЯ. Просто явно му беше много рано на детето това ставане. Отиде първи и последен го взехме  Rolling Eyes
Иначе на работа, тъпотия и интриги. Още от първия ден почнаха да ме обикалят вкарват ф интриги. Изметохме двора и после цял ден насам-натам от стая в стая. Нали знаете, че военните не се преработват Joy Joy Joy
Цял дремах и стоях гладна. За 2 седмици свалих към 3-4 кг. Ама не се чувствам добре, следобед ме хваща страшно главоболие...такива ми ти работи.
Енви, не са млади хората. Средна работа над 40 сестрите иначе има и по-дърти лели.
Роди, мила, повече късмет ти желая с болестите! И хапвай нещо, че ако "паднеш" и ти няма кой да помогне на Тедко Hug
Какво става с Марти? Пишеше, утре да прочета!
Мен ме боли гърлото, Ники е добре. Дано не съм го заразила.
Срам не срам отивам да спя  Embarassed

# 273

Мисче, колко време вече стана от какво излезнаха тези пъпчици? При нас беше поне месец. Не съм водила дневник какво ям, но бях на строга диета.[/color]

Данче, вече доста време, ако не се лъжа винаги си ги е имал, просто много се влоши последния месец. Ти на каква диета беше? И имаше ли ефект?

Юлче, таз ротационна диета ми се понрави, по-лесно приложима е. Ще я пробвам обезателно, така по-лесно ще разбера евентуално от какво е ако въобще е от храна.  Сега резнах няколко неща, ама после пък има да се чудя кое от всички е било алергена. А не ми ли беше казала, че в Нахткерцена има цинков окис, или аз грешно съм запомнила?

# 274
Добро утро, мили момичета  Hug
Днес май ще е приятно за разходки с дребосъците  newsm68
Какво стана с операцията на Марти?
Вчера ми се обадиха от ДЯ и в понеделник почвам изследванията и края на седмицата или началото на следващата Стенли отива на ясла  Mr. Green
Приятен уикенд на всички и без болести  Naughty
Някой беше питал за дърска за тоалетната, май Ренката  newsm78 нашата е  Такава

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 09:58 от Nadeto

# 275
  • София
Супер изглежда времето! Аз мисля за един Южен парк! newsm78

Танче, чакаме те с добри вести! Peace

# 276
Преди малко се 4ух с майката на Марти, операцията е приклю4ила много късно сноЩи, в 22.30, след което са направили и нов ЯМР, та така. Иz4истили са 70% от тумора, което е направо невероятно, предвид къде се намира  Grinning  Сега 4акаме Марти да се събуди и да диШа самостоятелно, така 4е стискайте оЩе малко палци  Praynig  Praynig  Praynig

Ние имаме седалка на Нук.

# 277
...в Нахткерцена има цинков окис, или аз грешно съм запомнила?

В обикновения няма, но в този, който е с урея и по-високо съдържание на екстракта има. На Иво специално този специалния с урея не му се отрази добре - почна да се чеше, което досега не се беше случвало и предполагам, че е точно от цинковия оксид. Ще му взимам пак обикновен.   

# 278
Юлче, мерси, добре че каза. Аз точно от тоз поръчах на мъжо пък днес му е последен ден в БГ. Сега ще му кажа да бяга за друг Mr. Green.

Аз не съм в час с операцията на Марти  Embarassed, къде я правят? Дано се оправи детенцето Praynig

# 279
  • София
Танче, супер! Дръж ни в течение!

Седалката на Нук и аз я харесвам! Хвърлила съм и око!

Навън беше супер - Мати се скъса от варталежки - то не беше влак, то не беше бу/ върталежка с колички/
Снимки после, че отивам да подстрижем Лора на черта - отдавна не е била толкова късо подстригана!

# 280
Времето е невероятно, направо не ми се прибираше  Party
Кажете като научите повече за операцията.

# 281
Едно бързо "дзак" от мен  Hug
Иленка, няма да ви изоставя  Hug Поздравления з амайчето, че не е нищо сериозно, браво!   bouquet
Енви, както Краси ти е казала вече не са млади, едната сестра ми сподели, че средна възраст на персонала е над 50, има само една млада сестра и то е тази проклетия, която се връща от другата седмица. Аз нямам нищо против възрастта, защото се отнасят много мило с децата  Blush Търсят се още хора, няма желаещи, заради ниските заплати  Rolling Eyes
Мисче, като спомена Юлчето ланолин, че се сетих за Лансинох-а, пак от нея го знам де, също ми помагаше, аз определено почнах да се съмнявам, че при Алекс е на хранителна основа  Sad В момента краката му са петно до петно след като му дадоха "кувейтяните" да си опита от всички сладки неща, които са донесли  #2gunfire Сега го мажа с Локоид-а и постоянно са мляко за тяло на Себамед. Избледняват, но .... пък са само по краченцата, и аз не знам вече, цяло лято нямаше  Rolling Eyes Ще ходим пак при кожната да си каже мнението и мисля на алерголог да го заведа за тестове да му се направят. Или много се шашкам и аз, вече не знам  newsm78 Confused

Иначе при нас всичко е супер, Алекс е залепен за вуйчо си, 2 дни не беше на ясла, но от понеделник пак  Whistling

Много  Heart Eyes Praynig за Марти!

# 282
И Миленината кожа е по zле мааааалко послените дни, и миналата година по това време се влоШи, та аz си мисля 4е е от zимното време  Thinking  А, zабравих да се похваля zа първия ни сняг днес  Crazy

Току Що говорих пак с майката на Марти, 4акат го ве4е да се събуди  Heart Eyes

# 283
А, zабравих да се похваля zа първия ни сняг днес  Crazy

#Crazy #Crazy #Crazy

# 284
  • Варна
Браво на Марти! Дано се оправи детенцето!
Наш Николай пак бесня, този път в Мола. Лъсна му плочките с новата си блуза. Вече нищо не ме учудва. Сега спи и ни отиде хувавия ден. Вече свикнал на всяка цена да спи на обяд и няма как. Стоим си у нас, да видим ако се събуди по-рано може да се разходим до детската площадка.
Приятен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт