Нещо изписаха ли ви?

ама започнах да се оглеждам и за частни ясли напоследък
Да ви споделя моите наблюдения, в провинцията и по-точно в малките градчета и селца са другите детските заведения. Аз имам наблюдения за Септември, който е малък град (ок.8-9000 жители) и да ви кажа там лелките, които се грижат за дечицата са други. Добрички, мили и наистина се грижат за децата. А тук в София (разбира се, не във всички ясли
), малеееее, некакви грубиянки...... ако прочетете, какви ги пишат мамите за яслата, ум ще ви зайде
В нашата ясла от 4 лелки, само една беше мила, другите едни дръпнати, влачат децата за ръчичка, веднъж отивам да го взема на обяд, другите спят, а моичкия се разхожда сам из стаята, ни лелка, ни никой 

На мен Джони Деп ми е сравнително безразличен, ноооо Иги... пред него благоговея!!! Както й половинката, де, даже по едно време почти ме беше убедил да кръстим малкото Иги...

Много ми е еуфорично, видях и една от г-жите. Имаме си и шкафче с морковче
Оказа се, че Киа ще бъде в група с едно приятелче и се надявам да свикне по-лесно. Разпитах майката и тя каза, че едната г-жа малко била гадничка, но тази която аз видях била добрата. Надявам се да има баланс и да не се налага да им правя проблеми. Искат ни лигавчета ( по големки, че се хранят сами), мокри кърпи- 1 пакет месечно. Хавлиени кърпи, искат и детето да е с потниче, че бодитата им падали в гърнето
Да са с памперс а не с пампи-гащи, било им по-удобно. Аз купих две много красиви пижамки, пък те не искат. Е, ще си ги ползваме в къщи
Директорката иска и една количка за кукли за групата и книжка. Това било практика. Голям съм шемет - не питах за шише с вода
Трябва да платя 40лв - депозит, ако отсъстваме когато събират такси, ползват от тези парички.
За отношението, кво да ти пиша, бяха мили, нямам аз лично оплаквания. Даже скоро се видяхме с директорката и тя все още има добро отношение към нас. 

Днес в 13:00 ч. ще я оперират, правиха й изследвания и има гной в матката, ще я изкормят цялата.
Много ми е притеснено, тя е част от семейството ни и я чувствам като детенце.
Днес в 13:00 ч. ще я оперират, правиха й изследвания и има гной в матката, ще я изкормят цялата.
Много ми е притеснено...

Точно миналата събота изхвърлих едно блистерче, че беше в шкаф, където бърка Калоян и го махнах, за да не ги излапа. Що не ги запазих? Радвам се поне, че сте намерили. Цветето вече по-добре ли е?

Старческо безсъние ли,какво ли 
Алекс удари монитора на лап топа и сега трябва да купуваме нов,защото ремонтът е почти на цената на ново ПС
За капак се оказа,че в яслата има скарлатина и не се знае до кога няма да приемат деца..Направо ми е черно пред очите