Tizija ,лоша работа.И аз все дебна около компютрите.Мойте хубостници пък изподрали екрана на телевизора.На две места има едни дълбоки резки по стъклото.
А уж все ги гледам какво правят.А за скарлатината,трябва да се внимава че е по-опасна,но тя пък е единствена от шарките, която повтаря и се пие антибиотик.Пиги,как е сладуранката Цвети?Тези дни не бях се включвала и чак сега разбирам.Ако имаш още нужда от таблетки или течност да търсим.
Иси,честита ти нова работа.Пожелавам ти много професионални успехи,да бъдеш оценена както подобава от колегите си и не на последно място да ти доставя удоволствие.Защото една работа когато се върши с желание ,а не по задължение ти спори повече и минава по-бързо времето.
Бета,как е Яна .Възстанови ли се вече?

И Ренисияна зачезна на някъде
.Лек и спорен ден на всички

Писателка ли, художничка ли ще я правим, не си личи още 
Обича и да си слага разни неща около телевизора-лъжици,колички,чинии и разни такива..а уж и аз го гледам постоянно.Дистанционното още го няма!
Старческо безсъние ли,какво ли 
искрено ме разсмя
Май ще си лягам! Лека и мека на всички! 

. Честно казано предпочитам да е на частна ясла отколкото у дома с почти непознат човек. Сигурно ако се навия ще сложа 100 скрити камери вързани към работното ми място и ще я наблюдавам на всяка крачка. Много съм станала параноичка 
но добре, че за сега само на тетрадките. Аз съм обеснила, че само там се пише.

и
. И да ви кажа - напълнях след като спрях да кърмя. Докато кърмех ядях всичко, в буквалния смисъл, не се и замислях, а сега хем внимавам и пак...ама и работата ми е на бюро и те факторите, благоприятстващи изпадането в сегашното ми положение станаха много...
. Тепърва ще навлизам в дебрите на това изкуство...Дано ми остава повечеко свободно време да чета!
за операцията!
Днес поразпуснах малко. Бих си камшика в 9:30ч до 16:00ч. Мъжа ми наготвил една тенджера сърми, прострял прането, нахранил малкия и сутринта и наобед, приспал го, сложил нова пералня и ...още и още куп домашни задължения, които аз правя всеки ден. А аз кафенца, приятелки...Лелеее райски ден
Та се надявах да ми кажат, ако има проблеми.