Навън зима вее, ЮЛЧЕ в къщи си дивее!

• 14 440
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
За Ети: Hug

За Сузи: Hug

Носете със здраве името си момичета! Hug

# 181
  • София
Благодаря ви милички за хубавите пожелания и подкрепата.А аз ви пожелавам да ви се връща,но когато вие си пожелаете.

Сега да честитя на всички,които празнуват имен ден.Много здраве и любов желая.  bouquet

На Гери със закъснение поздрави за рождения ден.  bouquet

Рони,надявам се бързо да заминавате при тати,че направо тези раздели са кошмар.Моят мъж за 3 дни като замине някъде и аз тъгувам все едно го няма 3 години.Та разбирам те прекрасно как се чувстваш.И както казваш вечерите са най-ужасни.Люската само да се звънне на вратата и бяга и вика тати,тати.А като го няма тати,а някой позвъни и той като хукне с очакване да види тати и направо ми се къса сърцето.
Ама стига с тъжните работи.Вашата кратка раздяла е началото на един щастлив и спокоен живот.

Нани я казвай как я карате без биберона,че аз Люската как ще го отказвам направо идея нямам.

Хайде,лека нощ,ама пак да кажа,че се моля за болните дечица да оздравяват бързо.

# 182
Добро утро мимичета. Hug

Аз отивам да ми вземат кръв за изследването. Резултатът ще излезе още днес, сискайте палци всичко да е ОК.

Хубав ден ви желая.  Peace

# 183
  • Варна
Добро утро и от мен.
Едно кафенце за разсънване  .

Ронка стискам палци мила ,всичко да е наред.fingerscrossed

Хайде за сега толкова от мен.  Heart Eyes

# 184
Къде сте всички?  newsm78
Днес ни е много оскъдна темичката, айде кажете как я карате?!

Ема май се разболява. Кашля от време на време и има сополки. Дано не е нещо сериозно, сега отивам до аптеката да купя витамини.

чао и целувки  Heart Eyes

# 185
И на мен ми идва от време на време да хвана на някъде. Аман от неуредици в тая наша държавица и взе да ми писва. Срамота е в столицата да няма свестен транспорт, да висиш по 8 светофара на задръстване, да се буташ в маршрутка с 20 правостоящи и т.н.
Но много ще ми липсва Ронката...ще си остана без приятелка и кво ще правя незнам. newsm45

Аз съм вкъщи, взех Лора от яслата че ми се обадиха че дрискала, пък откакто съм я взела от сутринта не е. Дано да е било моментно и да преминава. Ще минем до лекарката следобед да видим, пък утре татко и ще я гледа.
Ох, добре че мога да разчитам на него, че незнам защо по закона на гадостта става така точно сега. newsm78 Тя ходи на ясла от три месеца и не е отсъствала. И като почнах работа, това е за втори път досега.

Срещнах Мгиздова вчера и тя каза че Ева си е у тях и мъжа и я гледа, взел си отпуск.

Крис, лека бременност и честито. Ох, и аз така искам, но хем ме е страх, хем нанагорно. Сега сме само с Лора и е трудно. Ето, няма кой да я гледа, разчитаме само на себе си, а трябва да се работи. Може би след 1, 2 години ако всичко е наред ще се навия. Grinning

Честити именни и рождени дни на патерица на Ети, Гери и Сузи!

# 186
Суэи, мерси за кафенцето, добре ми дойде след толкова грижи  Sad
Вчера се оказа, че изследването на урината на Киа е на ръба. За сега е само възпаление на уретрата, получавало се от настинка.Как е станало, идея нямам. Моля се да не вдига температура и да се разминат нещата  Praynig Съжалявам, че ви занимавам, но ми е тежко и все си вкарвам разни филми из главата  ooooh!
Пингвина, успех в яслата, поне ще са минали разни вируси  Mr. Green Май на всички мамчета им е трудно с тези раздели  Hug
Попова, да пишеш как са изследванията  Hug
На всички болни дечица, пожелавам всичко да мине по-леко  Praynig
Пиги, къде се изгуби, как е Цветето  newsm78

# 187
Лимонка,какво става с кистите???Аз моята миома си я отглеждам и ми казаха да родя понее още едно ,за да изсъхне   SickДай на Емка един осцилококцинум,зад а я пресече.При нас поне действа страхотно като сме в начална фаза.
Синеоче,как така те пуснаха от работа,за да вземеш Лорка? Thinking
Моят звяр едва сега заспа и то на гърнето Mr. GreenТолкова каталясал беше,че аз докато си говорех с една дружка по телефона,той заби главата и заспа hahaha
Някой дава ли пресен сок от киви?С какво може да се смеси,защото иначе доста киселее newsm78

# 188
 HugАма аз вчера не съм писала newsm78

Честито на патерица на именничките ни  bouquet

Честито и на Криси за щастието,много спокойствие и успешен финал! Praynig  bouquet  bouquet  bouquet Hug

Hug

# 189
Оф, изтрих си поста без да искам. #Cussing out
Сега набързо, че малкото всеки момент ще се събуди.

Крис: Бибите отдавна ги забрави. Скрила съм ги, но трябва направо да ги изхвърля, че току виж ги намерил.  babyuu
Арлина, твойта диетка си я бива, направо си е цяло угощение в сравнение с моята. Sick Може след това с нея да продължа. Thinking
Амери, Синеоче, Рони Дано не е нищо сериозно при вас и бързо отшумят акита, кашлици и пр. Praynig Hug

Айде, мляс! Hug

# 190
  • София
Записах детенце на една частна ясла и си го взимам при мен, от март месец  newsm44
Работарката (Синеочка) и ученичката (Ели) се появиха  Hug
Синеоче, дано не е някакъв вирус при Лорче и да е добре  Hug
Ронка, а с изследванията кво стана  newsm78
Амери, за Киа  Praynig
Ох, мразя ги тези болести бе хора, мразя гиииииииииии  #Cussing out

Една приятелка идва да ме вземе от работа и хукваме по магазините  newsm68 smile3508

# 191
Ходихме при лекарката. Нищо и няма слава богу. Малко сополи и прокашля, но иначе нищо друго. А и не е  акала откак съм я взела. Тича, танцува в нас. Почвам да мисля че малко ме засилиха от яслата. Но нищо нека да е здрава. Дано все така да са фалшиви тревоги.

Лети, ми как, обадих се и така. Сега си взех болничен за днес, пък утре Павлин ще я гледа. Педката каза от понеделник да си ходи. Тя каза че и сега е ок, просто може би са се уплашили в яслата.

Ивка, браво, много много се радвам за вас. Това да си разделен с детенцето е най-гадното. Но ето, намери разрешение.
Ти се бъзикаш, работарка. Аз имам нет на работата, но нещо време не ми остава. Така е в началото.

# 192
Някой дава ли пресен сок от киви?С какво може да се смеси,защото иначе доста киселее newsm78
Аз, съм пускала по 1 киви в сокоизтискв. с моркови, ябълки. И с круша е хубаво, но и действа на дребната много разхлабващо  Mr. Green В последно време, и давам киви, нарязано на парченца.
Благодаря за молитвите  Hug
Ивка, добре си го измислила с яслата  Peace Пък за болестите  #2gunfire
Синеоче, и мен така ме засилиха с разстр.  Mr. Green Нещата се оказаха други  Sad

# 193
  • Варна
renisiyana2 ,не става  Thinking

Ронка ,като започнат да кашлят моите, им давам чай от мащерка и сиропа на д-р Тайс .Никакъв друг сироп не им действа.

# 194
Момичета, благодаря ви за загриженоста. Резултатите ще ги науча утре.

Синеоче мило, и ти страшно много ще ми липсваш!  Cry Но нали знаеш, че любовта няма граници!?!  Heart Eyes Hug

Лети, няма да ти отмъкна снахата преди да сте я гушнали пак, но вие се задествайте и беж към София.  Naughty  Hug

Сузи, благодаря ти, утре ще търся чай от мащерка. На Ема този сироп немога да кажа, че й действа. Аз й давам Хустагил, страшно доволна съм от него.  Peace Към 19ч. имаше малко Т 37, преди далегне нямаше, дано се оправи милото, че сега и без Калин ще лудна.  Confused

Ивка, страхотна новина. Дори немога да си представя как се чувстваш като си далеч от детенцето. Важното е, че скоро ще сте заедно и много щастливи.  Hug

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 01:42 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт