ЯНУАРЧЕ смело ходи, не дава мама да го води!

• 8 730
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ние не можем да се уважим с таткото от сума време, че малкия змей не ще да спи вечер Blush но ще си наваксам някой ден Mr. Green
Ако не ви се е спихнал меракът...  Mr. Green

# 256
  • София
И на мен са ми обещали миялна, някой ден.

# 257
Шош погостува на вуйчо си в Бояна и спа на чист въздух цял час!  Heart Eyes Мама се отчете с полезно мероприятие!  Wink
    smile3501 smile3501 smile3501

# 258
Лилита, не надничай, ами кажи твоя син прояде ли?...
Говориш за някаква фантастика. Вече му свикнах и знам, че нема да загине Simple Smile мама каза че и аз не съм яла като малка,пък сега хич не ми личи eat
И ние добре се разходихме и поспа змея навън, ама в Люлин бая духовито

# 259
  • София
Миялната е полезна вещ!  Wink Струва си всяка стотинка!

# 260
И аз имам миялна Simple Smile Викаме и "свекър" Simple Smile

# 261
Това е много полезна вещ. Човек има повече време за форум  Wink

# 262
  • Пловдив
Здравейте,мили дами!
Не съм писала 10-на дни,защото първо нямах компютър,после докато ви изчета,не беше лесно.. Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ,които пропуснах през това време!
Ивонска,честит ти финансист!
Анна,изобщо не се е разбързала да ходи.За сега с една ръка,но за сметка на това не спира Shocked
Тук днес духа отвратително,сега се прибрахме от детски рожден ден и Анна се наигра хубаво,та се предаде да спи!А така ми се ходеше на разходка,защото има слънце,но уви!
Лек ден на всички!  bouquet

# 263
И аз имам миялна Simple Smile Викаме и "свекър" Simple Smile

Мойта със същото име се развали напоследък и сега е "МИМИ"  #Cussing out Нещо не му се мият чинии на свекъра,па аз се ядосвам..много съм нахална... не стига,че готви,ами и чиниите да ми мие..  Mr. Green

# 264
Ние не можем да се уважим с таткото от сума време, че малкия змей не ще да спи вечер Blush но ще си наваксам някой ден Mr. Green
Ако не ви се е спихнал меракът...  Mr. Green

Моя мерак от един месец избяга некъде,а мъжо само се ядосва... Mr. Green

# 265
Миялната е полезна вещ!  Wink Струва си всяка стотинка!
Ба! М'ку е от чисто злато стотЮнката? Crossing ArmsMr. Green Mr. Green Mr. Green И ние мием с миялна Peace Hug

# 266
Понеже ще излизам пускам новата тема. Изчакайте до 15 стр.  Confused и някой да даде линк.

# 267
  • София
Честит рожден ден на Яна! Да расте здраво и щастливо дете! newsm59
Ив, честит ви финансист!  Peace
Ние днес се отказахме от разходка, защото много духа. А след малко потегляме на РД - сестра ми става на 18.

# 268
  • Варна
Честит рожден ден на Яна!    bouquet

Качих снимки от рождения ден на Лина. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213828

# 269
Качих снимки от рождения ден на Лина. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213828

Много красива рожденичка!  Hug
Много хубави снимки, гостите също са мнооого хубави - и малките, и големите!  Grinning

Анджи е пуснала много хубава темичка, хайде пишете тук де, да се местим по-скоро.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт