No hay mal que por bien no venga..... España

• 22 966
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • La casa de Mickey Mouse
хайде моя мъник докато си говори с телевизора да се запиша
последно време това му е любимото занимание
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=178422
поправям се дано се отваря сега сайта на мъника
асто не изглежда толкова трудно ше се пробвам и наистина един път готвене за няколко дни не е лошо като идея, а за купените пюрета знам че имат ужасен вкус но много бебета ги харесват  Joy, както мъжо казва те самите бебета имат изчанчен вкус
bgangeleyes и моя днес не иска да спи а и от 12ч не е ял, което за него не е нормално, но не иска  newsm78

това е любимата ни котка

# 151
  • En un lugar de La Mancha...
Анетт,снимките не се виждат,а мъникът ти е голям пухчо Simple Smile.
Мале,като чета колко бързо са ставали нещата при вас,чак не мога да повярвам Shocked.Ние имахме близо 4 години новиазго,от които 3 живеехме заедно.На какви ли изпитания не съм го подлагала моя мъж,докато реша,че той ще е човека.На 4-тата година,донякъде и под натиска на биологичния ми часовник(както казва Гери  Grinning),се реших да направим стъпката,и ето тази година ще навършим 3 години от сватбата ни.
Габи,гледах рецептата ти за зелето и ми е малко странна комбинацията на зеле с лук,никога не съм го правила така ама ще трябва да се опита.Аз също не знаех,че в Меркадона се продава кисело зеле.Кажи,моля те, къде точно стои и как се казва.А това за нашата съфорумка,която е публикувала твои снимки в Мундоресетас,много неприятна история Confused.Виж това да се популяризира българската кухня в Испания ми се струва чудесна идея,но начинът по който го е направила, не и прави чест Naughty

# 152
ANETT,в 6-ят месец на Иви,когато започнахме с месото,първото пюре,което много му хареса и изяде половината(което не е малко за второ даване),беше риба с картофи.Меко казано е отврат на вкус,но го обожаваше.А любимото му зеленчуково беше спаначеното.Жалко,че когато дойдохме и още си похапваше по някое и друго купено пюре,тук не намерих спаначени.А нямаше и от черен дроб,който е супер важен за организма.Снимките пак не са твоите.

saby,растат ли кокичетата?Моля те,като пораснат ,сложи снимки Praynig! Оздравява ли Йоанка?

# 153
 Ей вие тука ме забавлявате с вашите запознанства. Wink
Нашата история е много яка,динами4на,пълна с обрати,въобще много смях и веселие има да пада до някое време като разказваме на внуците,Дай Боже!  Praynig
Тука няма да я разказвам,защото това е нещо ли4но и интимно.
Гледам някои от вас по нета са се запознали и оженили след това.Братов4едка ми по този на4ин си намери един пи4 от Варна.Тя пък бургазлийка. LaughingПисаха си,писаха,топуркаха Бургас_Варна и накрая си направиха годеж.Излезна свестно мом4ето,пък аз много се притеснявах. Mr. Green
Асто,това да е кахъра,4е не ти произнасят правилно имената.Важното е,4е другото е наред.
Засега из4аквам тези нашите да ми дадат вси4ко от историала,4е се правят на ударени,имат нещо за криене явно.После с вси4ко накуп е по_лесно и за малката и за доктора.
За денунсиите,теб ли денунсираха,или ти денунсираш?
Ти се 4удиш,ама валенсианци така общуват.Аз например сега съм денунсирала,щото файда от приказки,молби и т.н.като хората няма.Явно нашите докато не ги сплашиш с бъркане в джоба,не се замислят за каквото и да било.

Габи,изобщо не се 4удя,4е не си имала време за екскурзийка.Много ти е голямо домакинството и са ви доста задълженията.Но наистина е хубаво когато имате време,така или ина4е сте наблизо,да я посетите.Смятам,4е за 3 дни ще разгледате доста места.А за разглеждане има,имаааа,краката ти да държат само. Laughing

# 154
Здравейте
Тук усещам лека романтика  Grinning
Анет и вие си имате коремче като нас , голям сладур си имаш ,пу пу  Hug
Мимии докъде стигнахте с броенето, да го нацелуваш малкия от мен  Heart Eyes
мимки никакво разболяване  :naught
аз когато имам време готвя когато нямам давам пюре
Ние пък се запознахме в Албена, бяхме колеги и ни казаха че трябва двамата да подреждаме ресторанта сутрин, а аз имах колело и така двамката всяка сутрин с колето в  5,30  той караше а аз на багажника  Laughing, а нашия се напърфюмирал здраво , а ресторанта беше на брега на морето. Гледахме сутрин залеза , и после пак продължавахме да работим. Така ме покани на първа среща, но нашия от притеснение не си пиинал преди да се срещнем ами се напушил  newsm62, и като зацикли не обели дума и аз си викам какво му стана на този човек, а бяхме седнали на един мост и вълните се разбиваха под нас, обстановката беше страхотна и чак накрая си призна че се е напушил. Това му беше първи последен път де. Та колелото е виновно, след месец заживяхме заедно в Варна и след две години се появи Галина, и 8 месеца след раждането и аз забременях отново. Той дойде в Испания когато Галето беше на 5 месеца, после си дойде за 10 дена отпуск за да ми направси бебе  Naughty, ама не си признава  Mr. Green. Без да се замисляме решихме че ще го оставим, и така се появи Мая и после решихме и ние да дойдем тук. и двте ни деца не са планирани но с радост си ги износих и родих и двете са родени в Варна.

# 155
bgangeleyes ти поне ги сваляш от камерата, аз вече трети ден опитвам и не става. Нищо не ми показва даже че съм включила нещо. Ставам, че мънчо се събуди ще пиша после

# 156
  • La casa de Mickey Mouse
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=178422
потребител bebeoktomvri
парола sladkimami
mi sega trqbwa da se otwarq бебе алекс не знам какво правя грешно
ми ние си имаме много гънки, нали е на мама шишкото
kar4ita колелото виновно нали все трябва да има нещо  Joy
саби ти пък толкова много, при нас две от която едната с прихождания фин де от валенсия до бенидорм
Mimiii уууууууууууууу как мразя спанак и черен дроб  Sick и с рибата и агнешкото съм скарана дано малкия не е като мен

# 157
kar4ita,пробвала съм "на младини"и аз материалите за попушване Laughing,представям си как е зациклил от притеснение Laughing.А за Иви - ами той от бая време си брои на испански до 20 ,а на български до 10. Не го насилвам.Като ми каже "Мимиии,блоим",и почваме.Той повтаря след мен ,пък докъдето запомни.Сега брои и показва с пръстче с книжките за Покойо.
А вашата история и тя е по бързите процедури като нашата,а?Само че ние малко по-късно се погрижихме за появата на Иви.Всъщност аз тук забременях ,когато идвахме през 2004г.

АНЕТ,стискам палци да няма проблеми Малчо Алекс с тези храни,защото нали знаеш-има нужда от всичко за растежа.Ама какво е дебеланчееее....пуканка!Да ви е жив и здрав!

# 158
  • E-CLM & CH-VD
Aнет, трябва да излезеш от профила си и после да намериш снимките по име на потребител, защото така, както си дала линка с паролата, всеки недобронамерен читател може да ви изтрие всички снимки. В случая, за албумчето на Алекс, линка ще е http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178422. Иначе е много сладък, като бебе-мишелин  Mr. Green (съпругът ми и той е бил дебеланчо като малък - роден е 5.100 ooooh!)

Бгейнджълайс, и аз имах проблем със свалянето на файлове от камерата, въпреки, че ги сваля във мпег формат. Реших си проблема, като ги минавам през нерото, казвайки му да ми направи филм с .ави разширение.

Габи, не съм сигурна за кой лаптоп говориш, за макбуук про ли?  newsm78 Ние в крайна сметка се отказахме да купуваме мак, на мъжа ми програмите не могат да тръгнат на него за съжаление, и ще взимаме сони вайо. А иначе аз ще се пробвам да си сложа мак (дръпнах си версия за пс, интел), и ако синовете ти са пробвали това, ще се радвам да обленим знания на лични или по скайп. Гушки на Давид, и все така да напредва!  Hug

Саби, и аз като теб, съм "за" дългото новиасго Laughing, само с мъжа ми нямаше такъв дълъг период, защото с него се познавахме отпреди.  Mr. Green

# 159
ВЕС,това което ми разказваш ти се случва на PCто ли или на MACа?Аз нямам проблеми да свалям а да записвам.Гледам си свалените записи на МАСа без проблеми,обаче ги записвам на диск и там вече се усира работата. newsm78
Някакви идеи?
.................

Изчечвам да правя едни спагети карбонара,че мъжо вече гладен  chef
После пак.

# 160
  • E-CLM & CH-VD
ВЕС,това което ми разказваш ти се случва на PCто ли или на MACа?Аз нямам проблеми да свалям а да записвам.Гледам си свалените записи на МАСа без проблеми,обаче ги записвам на диск и там вече се усира работата. newsm78

Абсолютно същото беше и при мен, на ПС.  Peace Свалях си ги нормално, гледах си ги, и като се опреше до запис  Tired..... Доколкото разбрах, този формат .мпег, който идва от камерата е нещо по-различен от другия .мпег newsm78, но не се задълбочих да разбера защо. Важното беше, че си реших проблема.
Камерата ни е JVC с хард диск, ако има някакво значение.  Thinking

# 161
ВЕС,и моята е  с хард диск,SONY.
Навеждаш ме на мисълта че от там проблема...Другата седмица като ми  оправят PCто ще пробвам.  bouquet

# 162
  • Spain
добра ве4ер , накрая и аз да се вредя до компа .. толкова много сте писали и толкова интересни истории има ,4е съвсем забравих какво то4но исках да кажа:) . мислех да напиша една друга история ..да поклюкарствам , но като сте по4нали и аз няма да се цепя от колектива .
 както знаете аз не съм женена . още се гаджосваме Simple Smile - и така ве4е близо 11 години ( ходим сериозно демек ) . мъже ми го познавам от 14 години . запознаха ни общи приятели . и тъй като бяхме една яка компания  си хайманосвахме по други градове и купони . той "млада рок звезда" аз " фенка " Simple Smile Simple Smile Simple Smile . кои беше  фена  и кои звездата - това е друг въпрос , с недоизяснен до сега статус . та така - компанията ни доста 4есто ходеше по рок фестове, организирах най разли4ни хижи , купони ..... първия път когато изобщо го видях беше на рождения му ден в неговия град . покани ме той на блус ,изтанцивахме го и го питах какво има за ядене (Simple Smile защото то4но бяхме слезнали от влака ).толкова - правя аз моя рожден ден и ги каня тайфата , дойдоха ,но него го нямаше ...даже хи4 и не забелязах .. като се видехме по концерти и купони си говорехме и толкова . аз 4есто ходех в неговия град (Попово ) и оставах при една наша обща позната . на един купон идва той и ме пита щяла ли съм да му помогна да накараме гаджето му да ревнува . казвам не  и той си признава 4е било само предлог ... и пак нищо ..цяла нощ приказки  и хи хи хи ... (мъжа ми е от типа мъже " приятел на жената " ) ... и така минават доста месеци предполагам нито той , нито аз сме имали нещо един към друг. аз заминах за Варна да у4а ..а той с още един мои съу4еник ми пишеха по 1-2 писма на седмица , накратко .. накрая сеършихме пишеики си само 2-мата Simple Smile . тогава един ден ме замери с палки Simple Smile(от барабани ) ... не ме улу4и  (ама нещо по4на да ми просветва и по4нах да се повлюбвам ). доиде лятото , хванахме раниците и отидохме на лагер (по то4но други наши приятели бяха на лагер , а ние им отидохме на " гости" ) . "гостите " бяха там пове4е от лагерниците и управата естествено разбра и няма как изнесохме се да спим на плажа - 6 4овека с 1 лагерен огън и 2 одеала ... .ррррррррррромантика .. там по4ти ми се " призна " ...ма аз тогава бях пи4ка , .. трудно някои можеше да ме впе4атли ....историята продължава някъде есента когато аз най- накрая разбрах 4е съм влюбена в това мом4е . после мина казарма, Варна,5 месеца разделени (тои тук аз нервна в БГ ). благодарение на брат му и снаха ми имаме Гери . бомбардираха ни със снимки на сина си и се решихме и ние да работим по въпроса . не 4акахме дълго , дори се изненадах защото на 2 -я месец  имахме резултат (дето се вика висока продуктивност   Wink ) .та това е нашата история - много хаоти4но разказана защото ако трябва да описвам вси4ко трябва да пиша цяла нощ. между другото ако тогава не се спирахме да обикаляме ..сега така сме улегнали , от къщи не излизаме .
 и другата история ... добър приятел се запозна с моми4е по нета. тои живее в 4ужбина , моми4ето много добро и вси4ко ок.прибрасе в б-я да се опознаят . опознаха се и се харесаха , ожениха се .. и по4наха проблемите. доброто моми4е се оказа ку4ка и половина . мом4ето беше задлъжняло заради нея , заради сватби , да търси жилише в 4ужбина , скапваше се от работа само заради " светлото бъдеше на двамата" .накрая работата свърши с развод като натова отгоре и плати солидна сума само и само да се отърве от нея . после разбра 4е това и било професия май (женитбите и пе4еленето на пари по този на4ин ) . 4рез форум са се запознали .
моми4ета ве4е е късно щях да пиша още ,но отивам да набия мъжа ми на една игра на плейстейшъна Simple Smile .да знае кои е шефа Simple Smile  Mr. Green

# 163
ЛаАда,ма много сте сладурски. Wink
Аз да ти кажа,мислех,4е мъжа ти е 4ех. Rolling EyesТа малко се изненадах като 4етох сега какво си писала.

# 164
  • E-CLM & CH-VD
Бари, честит рожден ден!  Hug
Много щастие ти желая, много здраве и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт