СекСИ девойКИТЕ на СЛИВЕн ... 24 -ти номеР

• 19 535
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте купонджийки!

май ГОТИНО СТЕ ИЗКАРАЛИ НАЛИ И В место нас се забавлявахте Naughty Wink

Чакаме снимки и впечатления.

Такива релакси са готино нещо.
 Ами то само задължения - готвене чистене деца мъже то ти писва. може да го правим всяка седмица - кой когато е свободен- пр. в четвъртък newsm78

Ами така де ........и ние сме хора Wink

# 76
Добро утро и от мен...
Вчера беше много забавно!!!!Много готини хора са! Heart Eyes

При нас е имало рев вечерта,заспала малката към 8:40 и в 9 часа-кукуряк...До 1 часа посреднощ играхме...Направо ми спря тока.....
А пък другия път нали искате да излизаме с децата-може да отидем на онова на ъгъла ...как се казва.....не знам....има един детски кът до библиотека Сава Доброплодни...ама ще вземем и татковците за да гледат децата..
Хаиде чаучи и лек ден !

# 77
Здравейте, момиченца-кокиченца:))
аз пропуснах срещата, но............ другия път ще дойда..Simple Smileсигурна съм,че е било много приятно..при условие, че веднъж ви видях Simple Smile) днес е страхотно времето..да се насладим на времето..ние с Викче ще излизаме на раодка без количка..че да видим до къде ще я подкараме:)

# 78
Днес ще излизаме с моята кокона...Желаещи да пият кафе с нас?

# 79
Здравейте купонджийки!

май ГОТИНО СТЕ ИЗКАРАЛИ НАЛИ И В место нас се забавлявахте Naughty Wink

Чакаме снимки и впечатления.

Такива релакси са готино нещо.
 Ами то само задължения - готвене чистене деца мъже то ти писва. може да го правим всяка седмица - кой когато е свободен- пр. в четвъртък newsm78

Ами така де ........и ние сме хора Wink

newsm74  Да ти кажа обаче всяка седмица може да си омръзнем Blush но веднъж в месеца е супер мисля примерно последния петък от месеца или нещо такова
Гери Султанова би ли ме светнала за цените за реклама във радиото където работиш ако искаш на личния
съжалявам за правописа но пиш а с никила в ръцете без изобщо да виждам клавиатурата тя е под бюрото

# 80
Днес ще излизаме с моята кокона...Желаещи да пият кафе с нас?

Е, аз пък съм с ергена! Искааааааам!  Отивам на Косарата в Българка да купя подарък и после на шмат.    Hug

# 81
А пък другия път нали искате да излизаме с децата-може да отидем на онова на ъгъла ...как се казва.....не знам....има един детски кът до библиотека Сава Доброплодни...

Joy Joy Joy
Даам,там е много хубаво да знаеш....и аз много лично познавам жената,която държи детския кът(една пълничка такава  Laughing).Тъй,че резервацията отсега е гарантирана  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 10:50 от вайлет

# 82
ok...телефон за вразка- 0889144450 да званкат кожто искат да излизаме Simple Smile 4ао

# 83
Добро утро!

Снощи беше много хубаво, само дето се изложихме за снимките. Оная убавица, дето не си забравя апарата, го забравила, а аз като виден заплес го взех, ама с изтощени батерии, да му се не види. Систър носеше и спаси положението, както и някой от отсрещната маса. Много се радвам и че се запознах с новите мами, големи са сладури, дано не сме ги изплашили.

А пък другия път нали искате да излизаме с децата-може да отидем на онова на ъгъла ...как се казва.....не знам....има един детски кът до библиотека Сава Доброплодни...
Даам,там е много хубаво да знаеш....и аз много лично познавам жената,която държи детския кът(една пълничка такава  Laughing).Тъй,че резервацията отсега е гарантирана  Joy Joy Joy
Ирено, моме, що се бъзикаш. Недей така, тя Люсито не е разбрала.
Люси, самата Ирена държи този клуб, ама не ни иска там.  hahaha Joy

Аз сега се мъча да сваля малкото снимки от моя апарат и ще ги пусна. Аааа, забравих да ви подразня - сутринта си спах до 12.00 часа. Голям кеф!

Кате, като разбереш как е Доби пиши да знаем и ние. Горко му на момичето с шеф като тебе.  Mr. Green

# 84

Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
Люска, и ти си голяма сладурана.   Hug А пък на тая госпожа, която по случайност и аз познавам искам Вайлет да и предадеш, ако иска да разбере какво е дебел да попита мене. На това му викам аз дебело, тя с нейните 50 кила с мокри гащи къде е тръгнала не знам...

# 85

Joy Joy Joy

Доста забавно   

# 86
  • Сливен
     Здравейте,момичета.Преди малко се прибрахме от разходка и героя се умори и спинка  smile3524
     Разкажете как беше снощи,качете малко снимки да гледаме ние дето пак не дойдохме.  Blush
    Лек и усмихнат ден на всички smile3521

# 87
Хахаах.....Ми аз откъде да знам че Ренката го държи Simple Smile
Simple Smile  А снимките къде ще  ги качвате?

# 88
Кате, като разбереш как е Доби пиши да знаем и ние.

Снощи била много зле, ама явно капките дето си е купила й подействали, щото като й звъннах към 11 часа, каза, че вече е добре и пътуваше към Казанлък на гости.

# 89
Хайде на снимките http://bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=22357 Малко, ама от сърце  Wink

За срещата - страхотна както винаги  Hug Всички сте много готини  Heart Eyes Браво на новичките, че се престрашиха да дойдат. Люси, Кики, Дени   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт