На бебчетата вече им е тясно, че ще ги гушнем скоро става ясно!(МАРТ 2008)

• 13 498
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Ради, да ти е жив и здрав рожденника и много скоро да е горд батко!!!
Дея, и аз съм през 20 мин в тоалетната. И като се изтегне бебока натиска едновременно пикочния мехур и рита здраво в ребрата. Чувството е .....А и много започна да ме боли гърба и кръста.
Виза, бибероните в  началото трябва да са от каучук, а след 6-ия месец от силикон. Поне така казват по лекциите.
Били, браво за името!
Тара31, Маг Ингланд ги гледахме в Щъркела, а Кенгуру Виктория - в Хиполенд.
Мамчета, помпа на Авент само със шишета на Авент ли е съвместима? И моля за съвет - помпата на Авент или НУК да бъде (говорим за тези механичните дето са около 70 лв).
Добре дошли на новите мами!!!

# 196
Благодаря за отговорите момичета!

# 197
  • Пловдив
Привет и от мен! Тези дни само ви попрочитам, че все окъснявам, а и ме е налегнала една гадна хрема от вчера  ooooh!
Ради, да ти е жив и здрав рожденника и много да ви радва!!!
Добре дошли и на новите мами!!!  bouquet
Да се включа накратко по темичките, дето сте заформили  Simple Smile :
За количките - засега Форца на Чиполино ми е фаворит -  най-лекичка и маневрена ми е. Колебая се само за АВС дизайн - и те са доста добри в това отношение... За мен Маг ингланд и Виктория са твърде тежки и неманеврени, независимо колко килограма се води, че тежат. Дребничка съм и искам нещо по-леко и лесно за управление...
За пъпчето - моето още не е излязло напред, но вече му виждам "дънцето"  Laughing
Направих и първата покупка на бебочето - сложих снимчица в албума, а днес и мама ме зарадва с две сладки комплектчета спално бельо и изпрани дрешки...от мен, като бебе - наследство на мъника  baby_neutral Wink

# 198
Здрвейте мамчета!
Добре дошли на новите бъдещи майчета!
ВАРНЕНСКА СРЕЩА??? Предлагам в сряда 30.01. да се срещнем в La Pastaria на ул. Драгоман не зная номера, следобяда в 17 часа. Това се намира близо до стоматологията. Говорих с Дорис и Калинка78 и те потвърдиха. Значи сме 3 сигурни. Wiwi  и future mama и други мами от Варна и района също са добре дошли. Резервация няма да си правим, защото по това време няма да има хора и ще си намерим места. Ще се радвам да се видим с повече мами този път.
Лека седмица на все още работещите, а на останалите приятна почивка.

# 199
  • София
Пак за количките:
Сега видях, че в новия брой на списание МАМА  има брошура на Чиполино с новите модели колички (2008), само че има само снимки и имена, без техн. характеристики...В крайна сметка модифицираната Джема се казва "Джема Травел". На снимката е в зимния си вариант и е 1:1 със старата, само дето е в нов цвят-комбинация от електриково розово/цикламено (не знам какъв е този цвят) с черно и има чанта. Преполагам, че и в летния си вариант е като старата, явно новото е само чантата и стола за кола. Чудя се дали вече ги има в търговската мрежа и колко ли струват  :new78: Другия нов модел комбинирана се казва "Раш". Има и нова  лятна -"Омния", наподобяваща Куини Запп по форма, но е с 4 гуми...

# 200
  • Варна
МАМИ правите ли още секс и дали е вредно вече, дали пък секса няма да помогне на бебо да излезе по-скоро

# 201
Привет бремелинки!    Hug
Ние днес ходихме в Пловдив - във "Вис Виталис"......обзаведохме се с ваничка със стойка, коплект за изписване, ританки, камизолчици, спален коплект. Утре ще ходиме за креватчето и шкафчето и още един спален комплект на "Дибо" - да го купя и да мирясам вече  Embarassed ще сложа и снимки в албумчето ама утре  Wink Купих днес и едно пластмасово шише на NUK - против колики.....аз най-не съм внимавала в час  Rolling Eyes ......мислех да изварявам шишетата в тенджера.....ама тази пластмаса, въобще не се бях замисляла....и сега какво - трябва да купувам стерилизатор ли  Thinking  ooooh!

# 202
  • Пловдив
Леле, Славундер, ми то не останало Rolling Eyes
А за капките за колики да ви кажа, че като се роди синът ми тръгнахме да поръчваме въздесъщите Инфакол от Англия. Мъж ми се зачуди какъв им е съставът, че толкоз много действали и целият форум ги потребява. Много се смяхме- същите са като Саб Симплекс, т.е. едни и същи капки се разпространяват под различно търговско наименование в различните страни. Ама иначе Инфакол действали, пък Саб Симплекс не Laughing

# 203
МАМИ правите ли още секс и дали е вредно вече, дали пък секса няма да помогне на бебо да излезе по-скоро

Но за предпочитане е с презерватив или мъжът да свършва отвън, защото в спермата имаше нещо си, което предизвиква контракции на матката и може да се стигне до по-ранно раждане.

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 23:12 от Славундер

# 204
  • София...........
Добре дошли на новите Мами!

за изваряването - искате да кажете , че е много по-безвредно стрелизация вместо изваряване за пластмасовите шишета?

# 205
  • София
А за капките за колики да ви кажа, че като се роди синът ми тръгнахме да поръчваме въздесъщите Инфакол от Англия. Мъж ми се зачуди какъв им е съставът, че толкоз много действали и целият форум ги потребява. Много се смяхме- същите са като Саб Симплекс, т.е. едни и същи капки се разпространяват под различно търговско наименование в различните страни. Ама иначе Инфакол действали, пък Саб Симплекс не Laughing
Аз каквото съм чула е че съставките наистина са едни и същи, но съотношението им било различно и за това едните били по-ефикасни от другите.

Толкова ми е трудно и мъчно спането вече, че не ми се ляга...Все пак лека нощ на всички!

# 206
Привет, мами Simple Smile
БИЛИ, Честита битка !! Името е уникално, както вече ти писах  Hug Peace С много здраве и щастие да си го носи принцеса Николая Simple Smile
Я и аз да попитам за това изваряване - стъклено шише в стерилизатора не става , а.... newsm78 Embarassed?
РониБони, и мен не ме ритат в ребрата, а отстрани на корема и над него. А хълцането си е нииииско долу - до пикочния ми мехур Simple Smile КОлкото по-нагоре се качва, обаче, толкова  по - болезнено-нетърпими стават киселините ми Sad
Дея, и на мен много ми харесва името Далия Simple Smile
 jul, това което казваш за идентичния състав на двата вида капки ми се струва направо нереално..... #Crazy Thinking Но не бих се учудила от нищо....вече Simple Smile В крайна сметка - рекламата е измислена, аз да продава, стига да е достатъчно добра  Peace

# 207
здравейте момичета, минавам набързичко, че ме чака вечерята за правене  Grinning

за хемороидите: аз имам проблеми от тийнейджърка, по наследство. преди 5 години отидох и си ги махнах, до този момент ми се появи един, но с бременността е нормално, тъй като се задържа кръв в таза и е затруднено кръвооттичането. за рязане не става дума от много години вече, само в много изключителни случаи. външните, които са и видимите се махат с пръстен, а вътрешните най-често се замразяват или се третират с лазер. аз вече съм се уговорила с хирург и след раждането отивам пак да махна и този, който имам сега. не мога да кажа, че е приятно, но в сравнение с това, което изтърпях години наред е просто песен. така че и в България отдавна има възможности, но моето впечатление е, че хората не вярват много. при всички случаи имате възможност за избор  Peace

за болежките: мен жестоко ме боли отляво, ниско в слабините, като разтегнат мускул боли  Sick иначе правя много Кегелови упражнения и в интерес на истината откакто започнах, ходенията до тоалетната през нощта спряха, явно мускулите държат по-здраво бебето и по-нависоко  newsm78 така че продължавам по колкото често се сетя да ги правя  Simple Smile
мен иначе опашната кост много ме боли, като натъртено ... но това все така ще е и си търпя  ooooh!

аз май ще спра да ходя на класовете за бременни поне за малко, защото от натуралистичните обяснения и филми направо ми се догади последния път  Sick не знам, може аз нещо да не съм наред, но ми дойдоха в повече близките кадри  Cry

това е от мен за днес, желая ви лека нощ  Hug

# 208
Добро утро на всички от нас с бебчо
Лара Маг Ингланд изобщо не е тежка количка , аз я пробвах с една пухкава госпожица вътре на 9.5 месеца. Видях една страхотна количка на улицата заговорих мамата и тя ми я похвали и ми даде да я пробвам, после по-обстойно я разгледах в магазин Щъркел , те май са им вносители защото там имаше предимно такива колички и Джорданита, обаче Джорданито ми изглежда по-тясно от Маг Ингланда.  newsm78  Обаче всеки възприема нещата по-различен начин така че
Аз утре съм на ЖК и да си взема 45-дневния болничен .... наистина времето до срещата наближава
Пожелавам хубава седмица на всички

# 209
  • София, Борово
Добро утро от нас wavey  Nature Sun With Face
Минаваме да пожелаем хубаваи усмихната седмица.
Времето от утре се оправя и ще е прекрасно за разходки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт