На море в БГ - 2008 - Всичко по темата!

• 80 739
  • 586
  •   1
Отговори
# 75
Ами при това положение ...пробвайте,ако ви устройва.Аз просто съм много скептична,защото имам опит и като гост,и като мениджър в такива хотели,та затова.Не смятам,че в Бг има истински 5* хотел (Базата ми за сравнение наистина е голяма,затова съм убедена)
Но важното е да си изкарате добре и детето да е щастливо  Grinning

# 76
  • Linz
Ето едно чудно местенце,където бяхме миналата година.

http://royalhousebg.com/bg/index.html

Морето е далече (пък и вблизост е пристанището). Храна не предлагат- трябва или да си готвиш, или да ходиш по заведения. Тогава каква е причината да се вдигнеш да ходиш чак във Варна? Още повече, че приятни хотелчета има навсякъде.

# 77
  • Варна
Ето едно чудно местенце,където бяхме миналата година.

http://royalhousebg.com/bg/index.html

Морето е далече (пък и вблизост е пристанището). Храна не предлагат- трябва или да си готвиш, или да ходиш по заведения. Тогава каква е причината да се вдигнеш да ходиш чак във Варна? Още повече, че приятни хотелчета има навсякъде.

Пристанището е в града, а хотела е до Спорт палас и Ривера.
Морето ти е под носа, навсякъде заведения и живот,та това е причината да се дигнем "чак във Варна" Laughing

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 11:03 от Nushlem

# 78
  • Linz
Тоест и хотела е в града newsm78
Както и да е, всеки търси различно.

# 79
  • с/у ОколоМръсТното

Аз не можах да се ориентирам...

"Royal House" се намира в град Варна и е на 1 километър от морето и от комплекс "Златни Пясъци", граничи със защитеният парк на "Златни Пясъци" и конната база. 

И в същото време, на картата е оградена Варна?

освен това на 1км. от морето  Rolling Eyes ... далеч ми се струва...
И като добавим, че си готвиш ти...  Stop

Иначе има замисъл в тази луксозна къща. Но сякаш - не точно за лятната ти морска почивка.

# 80
Ако е до Ривиера, това е на входа на Златни. Т.е. не си в лудницата, но от друга страна барове, диско, танци манци са ти близо. което е готино. Къщата изглежда ОК. Апартаментите - доста добри! Бива? Много ли е далече плажа?

# 81
Както всяка година, на Синеморец. Ако можех, бих отишла и на Резово, но там няма плаж, на практика.
Открили сме си нашето тихо, синеморско местенце и не смятаме скоро да се местим.
Че и отстъпка дават за повече от 10 нощувки.
П.С. А че някой се отказвал да ходи по Южното мене не ме притеснява особено. Един търси ол инклузив и басейн, аз търся пустош.
Ако не вярвате-мога да докажа със снимки.

# 82
Зависи какво точно харесвая:
в момента моите класации са за - 1. извън БГ!!!; 2. Златни пясъци (all enclusive - няколко конкретни хотела); 3. хубав хотел или еднофамилна къща някъде из Южното Черноморие (Царево, Ахтопол и т.н.) и пътуване до Силистар или Арапя за плаж; 4. пътуване из страната + почивка на Боровец.
Е, предпочитам комбинация и от 4-те и сега съм в процес на планиране.  Sunglasses

# 83
  • Монтана
Някой може ли да предложи прилични бунгала?

# 84
През септември бяхме в Торони / Халкидики - ръкав 2/ с половинката и много ми хареса  Peace и тази година май натам ще се ориенмтираме за море  newsm78
Единствено се чудя как е началото на юли, че големия разбойник е до 30 юни на училище  Sick а чак до септември не ми се чака  Rolling Eyes

# 85
Здрасти Вяра. И ние Септември бяхме там - писах поназад в темата. Ходихте ли до онова рибарско селце с 4 къщи и 10 кръчми? Тръгваш по пътя към византийската крепост, излизаш на главния път и след 2 минути си там.

# 86
бунгалата на болярски стан и на digami  садобри дигами са оборудвани със  всичко и са на 5м след плажа

# 87
Минала година ходихме на Св. Константин и Елена в началота на юни и беше голяма тарапана. А си мислехме, че ще бъде по-спокойно.

# 88
Здрасти Вяра. И ние Септември бяхме там - писах поназад в темата. Ходихте ли до онова рибарско селце с 4 къщи и 10 кръчми? Тръгваш по пътя към византийската крепост, излизаш на главния път и след 2 минути си там.
Не, за съжаление, бяхме само за 2-3 дни и наблегнахме на разходките с лодка, че мъжа ми не можеше да се нагмурка в кристалната вода  Peace

# 89
  • гр.София
Защо не погледнеш Дюни. Идеално е за деца. В комплекса не се движат никакви коли, какво по добро от това www.duni.bg/main_bul.htm

Общи условия

Активация на акаунт